Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

ΑΝ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ, ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ!Η ΔΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΑΟ. Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΟ.

Η ΔΡΑΣΗ ΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟ ΤΑΟ ΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ, ΠΟΥ ΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΜΑΛΑΪΑ, ΞΑΝΑΧΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ Ο ΩΚΕANΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.

ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΔΙΝΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΔΕΧΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟ ΑΔΕΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Σ΄ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ Σ΄ΑΥΤΟΝ. ΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΕΔΩΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ. ΑΝ ΕΔΙΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΑ, ΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΗΣΥΧΑ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.

Ο ΘΕΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

ΑΝ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ, ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ. ΑΝ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, “ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ…” ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΠΕΙ “ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ” ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΦΛΑΟΥΤΟ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ,

ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΟΙ ΛΟΦΟΙ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΟΛΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΤΗΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΗ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ! ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΟΣ!

ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟΣ. ΛΕΕΙ: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΠΕΙΡΕΙΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ. Ο ΘΕΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Σ΄ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

OSHO