Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!


ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

MIA ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΥΦΕΣΗ Ή ΚΡΑΧ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΟΔΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΖΗΤΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.


ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.