Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ο ΧΑΡΗΣ, Ο "ΖΩΙΔΗΣ", Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΠΕΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...


Του Καθ.Δρ. Γ.Ζουγανέλη
Θα σας ταξιδέψω αλλού και αλλοιώς σήμερα. Έρχεται καταιγίδα.
Τι είπε πάλι αυτός ο γυιός του Βαρουφάκη της Χαλυβουργικής που έκλεισε; Θέλει Βρεττανό Διοικητή στη ΤτΕ; Eμένα με ρωτήσανε. Να με ρωτάνε. Δεν θα τους βγεί.
Υπάρχουν στρατηγοί εφτάστεροι και στρατηγοί εφτάστεροι με πολλούς τόνους. Είναι αυτοί οι τόνοι που κάνουν τη διαφορά. Στην Ελλάδα έχει μόνο σουβλατζήδες…
Είναι σαν τον Ολυμπιακό του Κινέζου εφοπλιστή, που στην Ελλάδα κάνει το μάγκα και μόλις βγεί έξω απο τις φάπες γίνεται ένα με το γκαζόν.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε στρατηγοί ούτε στρατηγίνες. Της Αρχαίας Μεταλλουργίας μειοδότες υπάρχουν, όπως και τα ραμολί του Ροδοσταυρικού Τάγματος των Μπέκων που αναγνωρισμένο διεθνώς δεν είναι και που από τη πολύ φάπα που του έχω ρίξει, του έχουν σπάσει τα φλάς και τα κλάξον.
Σε αβάδιστα μονοπάτια θα τους πηγαίνω στο εξής και στα όρια του χάους…
Άλλο είναι να μοιράζεις τη τράπουλα όπως κάνω εγώ με τέχνη και στα ίσα και άλλο είναι να τη μοιράζεις σαν μ..κας και τα χαρτιά που μοιράζεις να είναι σημαδεμένα και να φαίνονται.
Ποιός περίμενε τον Ποτάμη να βγεί με 7% (σας δουλεύουν;) και τον αστέρα της επιστήμης να βγεί ευρωβουλευτής, όταν σαν Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας ζωγράφισε με αφρό όλα τα ταβάνια του Υπουργείου.
Με ρωτήσανε; Nα με ρωτάνε. Δεν θα τους βγεί. Πάμε στοίχημα;
“Ζωίδης” Live και κρέμες “χεσίματος”
“Ζωίδης” είσαι μικρός για να υπάρχεις. Δύο μαιμούδες δημοσιογράφους έχεις στη Κρήτη. Της μιας της πέφτουν οι μπαταρίες όταν βήχω και της άλλης της φεύγουν τα σάλια όταν της μιλάω. Εσύ πάλι, ακούγοντας με απο το τηλέφωνο, έκλασες τάληρα. Τα έκλασες ζωντανά. Το θυμάσαι; Το είπες στους άλλους αυτό που έπαθες;  Ήταν και άλλος μπροστά.
Τα γκόλ τα μετράς κάθε μέρα; Ξέρεις τί είναι οι σβούρες; Να αρχίσεις να τις παίζεις… Να μάθεις και πως να χτίζεις σπιτάκια.
“Ζωίδης”, “μασονικό” γράφεται με ένα “σ” ή με δύο “/σ”.
Απο τώρα και στο εξής, τις συναντήσεις θα τις κάνετε ανα τετράωρο με Μεγάλη Προσοχή και να μάθετε τη στάση Σούζα. Θα τη βγάλω έξω…
O Τσιμπίδας, ο μόνο για “Πεταλωτής Γαιδάρων” με τη Μηχανή Ξεπλύματος που στήνει και ο Αρχηγός των φωτισμένων κεριών τη κλάνουν τη κρέμα ή τη τρώνε;
Στρατηγό που σας τον έχωσαν


Κοιτώντας πρός τα κάτω και περιμένοντας τα τηλεφωνήματα πανικού και ενίσχυσης της απόλυτα ελεγχόμενης ΧΑ απο το Χάρη από προχτές (οι διηπειρωτικοί γεμάτοι με καρότα που έρριξα τελευταία πόνεσαν πολλές), έπεσα σε ένα στρατηγό που βγήκε το μωρό μου ευρωβουλευτής στη ΧΑ. Ο Βούδης o ποιητής δεν μου σημάδεψε τη ζωή.. Έχει μια σεμνότητα. Αυτός όμως είναι το κάτι άλλο.

Αυτός είναι η Αυτού Φιλοσοφία.  “Όποιος ξέρει να μάχεται ξέρει και να νικάει”, λέει. Στο σχολείο που πήγε δεν του τα έμαθαν καλά. Για το λόγο αυτό τα πυροβόλα των τάνκς σκάγανε απο τη ζέστη όταν έκαναν βολή στον Ελληνικό στρατό. Tότε πού ήταν. Δεν θα το έμαθε ποτέ… Θα διάβαζε τα manuals των Doormen.
Γέμισε η Ελλάδα ξαφνικά με ηγέτες! Αν τον πιάσω σε θέματα στρατηγικής και σε θεωρία κρίσεων θα ψάχνει να βρεί παράθυρο.
Οι Δάσκαλοι γεννιούνται. Δεν Γίνονται με συνοικέσια ούτε με διορισμούς…
Ο αρχηγός του στη φυλακή και αυτός μιλάει για μελλοντικές συνεργασίες με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, για σχέσεις που αγαπήθηκαν, για σχέσεις στοργής. Κινέζικα μιλάει; Θα τα χρειαστεί.
Έβαλαν για ευρωβουλευτή στη ΧΑ τον πρώην Δοικητή της Ευρωπαικής Δύναμης Κρίσεων. Τυχαίο ρε Λάκη; FlyNews είπαμε; Το σημείωσα.
Δέστε και αυτό. Είναι απο “εορτασμό” στην “Ολυμπία…”
Βρωμάει η ΧΑ. Πολύ μπόχα στημένη είναι. Μπόχα και παραλλαγή μέχρι γέλιου.
Τα γατάκια, όλα μια παρεούλα είναι. Το πρωί είναι στο κόμμα και το βράδυ στο στρώμα…

YΓ.  Φλάς δεξιά όλοι είπα και κατά συρροήν. Έρχεται καταιγίδα. Αυτή η καταιγίδα δεν θα σταματήσει ποτέ.