Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ TV ΑΠΟ ΤΟ 1990


ΣΧΕΔΟΝ 30 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ TO ΑBC ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...1993


ΣΗΜΕΡΑ: "Ο Βαρουφάκης - της Γιάννας και των τοκογλύφων - έδωσε το "σύνθημα" και ξεκίνησε η "παράσταση". Αυτή ήταν η δουλειά τού προβοκάτορα Βαρουφάκη, ο οποίος δουλεύει για τους τοκογλύφους. Αυτή ήταν η δουλειά τού γιου τού προέδρου τής Χαλυβουργικής, ο οποίος πλούτισε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες".
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ




Αλησμόνητη συνέντευξη ενός "μεγάλου" ηγέτη...1990. Ο Αλέξης Τσίπρας, ενεργό «οργισμένο νιάτο» στις μαθητικές καταλήψεις της εποχής στα σχολεία, συνεντευξιάζεται με την Άννα Παναγιωταρέα.


ΣΗΜΕΡΑ: "Το να είναι "στημένος" ο Τσίπρας από τους Αμερικανούς δεν μας φαίνεται και τόσο παράξενο ...Το αντίθετο θα μας φαινόταν πολύ πιο παράξενο για μια "Μπανανία" όπως είναι η Ελλάδα. Ο Τσίπρας έχει όλα τα δεδομένα, τα οποία τον εμφανίζουν ως ακόμα μια μεγάλη "επένδυση" των αφεντικών. Αυτό "δείχνουν" όλα τα στοιχεία. Είναι σαράντα χρόνων και τον προετοίμαζαν για ηγέτη για πάνω από είκοσι χρόνια. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του είναι "εξαρτώμενος" και βέβαια προστατευμένος από τους "ευεργέτες" του. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του το έζησε σε πολιτικό "θερμοκήπιο" αγνώστου ιδιοκτήτου. Από την "έμπνευση" της Παναγιωταρέα να τον "ξεχωρίσει" ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές μέχρι και τους "επαίνους" τού "επαναστάτη" Κάστρο, όλα είναι από κάποιους "πληρωμένα" ...και αυτοί, οι οποίοι "πληρώνουν" τέτοιες "σκηνοθεσίες", είναι τα γνωστά αφεντικά.


Αν λοιπόν αυτά τα αφεντικά τον "έφτιαξαν", είναι φυσικό να έχουν απαιτήσεις απ' αυτόν. Προφανώς αυτές τις απαιτήσεις θα του εξήγησαν στο Τέξας ή την Νέα Υόρκη. Θα του εξήγησαν το τι θέλουν να κάνει, για να αρχίσει κάποτε να "ξεπληρώνει" τα χρέη του. Αν εξέφρασαν απαιτήσεις, θα έδωσαν και διαβεβαιώσεις ότι θα τον βοηθήσουν να τα κάνει με τις λιγότερες δυνατές φθορές. Θα τους κάνει τη δουλειά και αυτοί θα τον κάνουν "ήρωα" και ίσως έναν μελλοντικό "εθνάρχη" ...Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Εύκολο πράγμα γι' αυτούς είναι μια τέτοια "κατασκευή".
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ