Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;





Τι σχέση έχει το 1945 με το 2015.

Έχοντας υπόψη του κάποιος τους στόχους της "συμμορίας" μπορεί να καταλάβει και τις ανάγκες του σχεδιασμού τους ...Με βάση αυτά, τα οποία είπαμε μέχρι τώρα, θα υπέθετε κανείς ότι θα τους αρκούσε να βάλουν τον Χίτλερ να ισοπεδώσει την Ευρώπη και μετά να καθίσουν με τον δήθεν "εχθρό" τους Στάλιν να μοιράσουν αυτόν τον - αδύναμο να αντιδράσει - κόσμο. Αρκούσε όμως αυτό; Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα και τα μυστικά. Είναι μερικά πράγματα, τα οποία δεν μπορούν να γίνουν με την απλότητα που νομίζουμε. Όλοι, για παράδειγμα, γνωρίζουν ότι η μεταπολεμική Τάξη Πραγμάτων "θεμελιώθηκε" στη Γιάλτα ...Στη Γιάλτα υποτίθεται πως έγινε το "μοίρασμα" του κόσμου εκείνη την εποχή και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

Αυτό, το οποίο δεν γνωρίζουν, είναι πως δεν μοιράζεται ο κόσμος μεταξύ "συνεταίρων" σε φιλικό "κλίμα". Δεν είναι οι άνθρωποι ζώα, για να τους μοιράζεις όπως σε βολεύει. Πρέπει να τους παγιδεύσεις και αυτό είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία. Κανένας λαός, δηλαδή, δεν θα δεχόταν "κηδεμόνες", όταν αυτό θα φαινόταν τόσο προφανές και τόσο "στημένο". Επειδή δηλαδή "συμφώνησε" ο Στάλιν με τον Ρούσβελτ να μοιράσουν τον κόσμο, ο κόσμος θα αποδεχόταν τη μοιρασιά; Επειδή συμφώνησαν μερικοί καραγκιόζηδες να μοιραστούν τον κόσμο, οι άλλοι απλά θα υπάκουαν και δεν θα αντιδρούσαν;

Γιατί ν' αποδεχθούν οι Πολωνοί μια συμφωνία, η οποία υποθήκευε το εθνικό τους μέλλον και μάλιστα από τους μισητούς Ρώσους και δεν ρωτήθηκαν οι ίδιοι γι' αυτήν; Γιατί να αποδεχθούν οι Τσέχοι τη ρωσική στρατιωτική παρουσία και Κατοχή και άρα το "ψαλίδισμα" της ελευθερίας τους; Το ίδιο συνέβαινε και από την άλλη πλευρά. Γιατί να αποδεχθούν οι Ιταλοί τις αμερικανικές βάσεις στην επικράτειά τους; Γιατί να αποδεχθούν οι Δανοί τη βαριά στρατιωτική παρουσία των Αμερικανών στην περιβαλλοντικά "εύθραυστη" Γροιλανδία; Επειδή τα συμφώνησαν αυτοί, οι οποίοι παρίσταναν τα "αφεντικά" τού κόσμου; ...Ένας μεθύστακας, ένας σακάτης κι ένας μισότρελος;

Άρα; ...Άρα αυτό, το οποίο έγινε στη Γιάλτα, ήταν ένα μόνον μέρος τής μεταπολεμικής "παράστασης" και όχι το "όλον" της ...Ήταν ένα "προσχέδιο" τού μεταπολεμικού κόσμου, το οποίο έπρεπε να υπερδιαφημιστεί, ώστε να το γνωρίζει ο κόσμος, για να αποτελέσει τη βάση ενός προβοκατόρικου σχεδιασμού ...Ένα "προσχέδιο", το οποίο, αν δεν υποστηριζόταν από μια σειρά άλλων ενεργειών, θα ήταν "κενό γράμμα". Αυτό το "προσχέδιο" περιέγραφε μια αυθαίρετη "μοιρασιά", την οποία έκαναν με το "μυαλό" τους οι ισχυροί και την οποία, όταν θα προσπαθούσαν να τη φέρουν σε εφαρμογή, θα έβρισκαν μπροστά τους την αντίδραση ...Γενική αντίδραση σε Ανατολή και Δύση.

Θα αντιδρούσαν δηλαδή οι λαοί, οι οποίοι "έπεσαν" ερήμην τους στο "μερίδιο" τού Στάλιν και θα αντιδρούσαν και οι λαοί, οι οποίοι επίσης ερήμην τους "έπεσαν" στο "μερίδιο" των Αμερικανών. Άρα; ...Άρα έπρεπε να γίνει κάτι, το οποίο θα μετέτρεπε έναν "φιλικό" διακανονισμό μεταξύ ιμπεριαλιστών σε μια υπόθεση ζωής και θανάτου για τους υπόλοιπους λαούς ...Σε μια εκ των ουκ άνευ προϋπόθεση για να ζήσουν οι λαοί. Ως εκ τούτου η οποιαδήποτε απόπειρα παραβίασης αυτού του "διακανονισμού" θα γινόταν αιτία πολέμου μεταξύ των λαών του κόσμου. Ο οποιοσδήποτε επιχειρούσε να παραβιάσει αυτόν τον "διακανονισμό", θα γινόταν μισητός εχθρός των λαών.

Αυτά, δηλαδή, τα οποία "μοιράστηκαν" σε Συνθήκες συμμορίας, θα έπρεπε με κάποιο "κόλπο" να τα μετατρέψουν σε ζωτικής σημασίας συμφέροντα για τους λαούς. Τα "χαμόγελα" των συνεταίρων έπρεπε με κάποιο τρόπο - προφανώς τεχνητό - να γίνουν "μορφασμοί" μίσους μεταξύ "εχθρών". Σε αυτήν την κατάσταση έπρεπε να συμμετέχουν και οι λαοί ...Οι λαοί, οι οποίοι όχι μόνον δεν θα αντιδρούσαν στο "μάντρωμά" τους, αλλά θα το θεωρούσαν "ευλογία", που τους προστάτευε από τους "κακούς", οι οποίοι βρίσκονταν στο "απέναντι" στρατόπεδο.



Αυτό ήταν το ζητούμενο για τους συμμορίτες ...Να παρασύρουν τους λαούς σε έναν μεταπολεμικό "διακανονισμό", ο οποίος θα τοποθετούσε τους ίδιους σε όλα τα κράτη ως "ελεγκτές-δανειστές". Γι' αυτόν τον λόγο μιλήσαμε για επανάληψη του σχεδιασμού τού "ατυχούς πολέμου" τής Ελλάδας. Η ρωσική αυτοκρατορία θα γινόταν ένα "φόβητρο" για την Ευρώπη όμοιο με την οθωμανική αυτοκρατορία απέναντι στην Ελλάδα τού 1897. Από εκεί και πέρα οι Σιωνιστές Γερμανοεβραίοι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης θα δάνειζαν τα κράτη και θα έλεγχαν τόσο τις ηγεσίες τους όσο και τις οικονομίες τους. Θα ίδρυαν και θα εγκαθιστούσαν μέσα στα κράτη "θεσμούς" σαν κι αυτούς που σήμερα γνωρίζουμε ..."Θεσμούς" καθόλου καινούργιους, εφόσον το πρότυπό τους είναι ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος - γερμανικής εμπνεύσεως - , ο οποίος επιβλήθηκε στην Ελλάδα τού 1897.

Τι χρειαζόταν λοιπόν, ώστε να φέρουν τους λαούς σε θέση τέτοια, που να τους δώσουν οικειοθελώς αυτό, που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσαν να τους το πάρουν ούτε με πολεμική βία; ...Χρειαζόταν αυτό, το οποίο κάνουν πάντα οι συμμορίτες ...Χρειαζόταν μια προβοκάτσια ...Μια ψευδοκατάσταση, η οποία θα τρομοκρατούσε τους λαούς και θα τους "έστρεφε" προς την "ασφάλεια" που "πουλούσαν" οι τοκογλύφοι ...Μια προβοκάτσια, η οποία το αρχικό "προσχέδιο" τής Μάλτας θα το εμφάνιζε σαν μια επιλογή, η οποία δεν έπρεπε να ανατραπεί σε καμία περίπτωση. Χρειαζόταν, δηλαδή, μια περίπτωση λαού, ο οποίος θα απειλούσε με "ανατροπή" τη μοιρασιά τής Γιάλτας και άρα θα απειλούσε το "βόλεμα" των υπολοίπων ...Μια περίπτωση λαού, η οποία με τις ενέργειές της θα "αποδείκνυε" ότι οι Ρώσοι ήταν "κακοί" και όχι "καλοί", όπως οι Αμερικανοί.

Ποιο ήταν το ιδανικότερο κράτος για μια τέτοια προβοκάτσια; ...Ένα μικρό, εύκολο στη διαχείριση και απόλυτα ελεγχόμενο κράτος, που να είναι ταυτόχρονα και διάσημο; ...Αυτό, που λέγαμε στην αρχή του κειμένου ...Αυτό, το οποίο πάντα έχουν υπόψη τους οι Σιωνιστές, όπως μας αποκάλυψε ο Εβραίος Μασόνος ...Η Ελλάδα ...Η διάσημη Ελλάδα, που εκείνη την εποχή ζούσε "μεγαλεία", εφόσον με τον λυσσαλέο αντιναζιστικό αγώνα της "θύμιζε" στους πάντες τα αρχαία μεγαλεία. Ελέγχοντας τα παγκόσμια ΜΜΕ αυτήν την εφήμερη θετική διασημότητα της Ελλάδας, μπορούσαν να την κάνουν δυσφήμιση. Πώς; ...Εμφανίζοντας τον τιτάνιο αγώνα τής Ελλάδας απέναντι στον ναζισμό σαν αγώνα υπέρ ενός άλλου είδους φασισμό.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Το πιο σημαντικό γεγονός του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν ο ελληνικός Εμφύλιος, γιατί αυτός τον έκανε κερδοφόρο γι' αυτούς που τον δρομολόγησαν. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε τίποτε να πάρει την τελική του μορφή. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε η Ρωσία να εμφανίζεται σαν το "φόβητρο" των ευρωπαϊκών λαών με τις κρυφές επιδιώξεις. Ο ρόλος τής Γερμανίας ήταν σημαντικός για την "κατεδάφιση" της παλιάς Ευρώπης, αλλά ο ρόλος τής Ελλάδας ήταν εκείνος, ο οποίος θα αποτελούσε τον θεμέλιο "λίθο" τής δόμησης της νέας Ευρώπης. Η Γερμανία έπαιξε τον ρόλο της, που ήταν να ισοπεδώσει την Ευρώπη. Η Γιάλτα έγινε, για να "οριοθετηθούν" τα "οικόπεδα" πάνω σε μια ισοπεδωμένη Ευρώπη. Ο ελληνικός Εμφύλιος όμως ήταν αυτός, ο οποίος θεμελίωσε τον μεταπολεμικό σχεδιασμό, που ήταν το τελικό ζητούμενο του πολέμου.

Αν δηλαδή θεωρήσουμε ως ζητούμενο του πολέμου τον έλεγχο της Ευρώπης και την υποταγή των λαών της στους Αμερικανούς, τότε τίποτε δεν θα κατάφερναν χωρίς τον ελληνικό Εμφύλιο. Η "μοιρασιά" τής Γιάλτας θα ήταν μια τζάμπα άσκηση επί χάρτου ...Μια ακόμα υπόθεση εργασίας από τις πολλές που κατά καιρούς εμφανίζονται στα γραφεία των μυστικών υπηρεσιών των ιμπεριαλιστών ...Ένα ανέφικτο "όνειρο" ...από τα πολλά που παρουσιάζουν κατά καιρούς οι γραφειοκράτες των ιμπεριαλιστών. Ο ελληνικός Εμφύλιος τα κατέστησε όλα αυτά δυνατά. Ο ελληνικός Εμφύλιος "όπλισε" τα δύο "Μπλοκ", επειδή υποτίθεται κλονίστηκε η εμπιστοσύνη των αντιμαχομένων για τη μεταξύ τους μοιρασιά.

Ο ελληνικός Εμφύλιος και η πρωτοφανής βιαιότητά του ήταν εκείνη, η οποία τρομοκράτησε τους Ευρωπαίους. Φοβήθηκαν οι Ευρωπαίοι μη τυχών και έχουν την τύχη των Ελλήνων. Φοβήθηκαν τη Ρωσία, η οποία υποτίθεται ότι "όπλιζε" αδέρφια να στραφούν το ένα εναντίον τού άλλου. Φοβήθηκαν οι Ευρωπαίοι τους "πεμπτοφαλαγγίτες" κομμουνιστές τής Μόσχας, οι οποίοι ήθελαν να αρπάξουν τα κράτη και να της τα προσφέρουν ως "λεία". Φοβήθηκαν τη βιαιότητα των κομμουνιστών σφετεριστών.

Από την άλλη πλευρά εκτίμησαν τη σθεναρή και επίσης βίαιη αντίδραση των "προστατών". Εκτίμησαν την "προσήλωσή" τους στον στόχο τής διατήρησης του Δυτικού "Κόσμου" όπως τον περιέγραφε η Συνθήκη τής Γιάλτας. Δεν ενοχλήθηκε κανένας από τις ωμότητες των "δημοκρατών" στον αγώνα για τη "Δημοκρατία". Δεν ενοχλήθηκε κανένας για την εξωτερική παρέμβαση της γερμανικής συμμορίας στα εσωτερικά μιας ανεξάρτητης χώρας. Όλοι είχαν κάποιο λόγο να ανέχονται τον ελληνικό Εμφύλιο και να σπεύσουν να παράσχουν "γη και ύδωρ" στους "σωτήρες", προκειμένου να μην βρεθούν στη θέση τής Ελλάδας ...Προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωποι στις γειτονιές τους με τους σταλινικούς και τα "κονσερβοκούτια" τους.

Από τη στιγμή λοιπόν που ένας ελληνικός Εμφύλιος θα τους πρόσφερε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη στο "πιάτο", ήταν δεδομένο ότι θα τον δρομολογούσαν χωρίς καμία αναστολή. Τι πιο εύκολο για τους Γερμανοεβραίους τοκογλύφους να προκαλέσουν τον Εμφύλιο; ...ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ...Αποικία χρέους ήταν και θα έκανε ό,τι τους βόλευε ...Δικό τους το μαχαίρι, δικό τους και το "καρπούζι" ...Δικό τους το Παλάτι των Γερμανών βασιλέων, το οποίο μπήκε επικεφαλής τής μιας πλευράς και δικό τους και το χαφιεδομάγαζο του ΚΚΕ, το οποίο μπήκε επικεφαλής τής άλλης.

Και σε αυτό το απίστευτο έγκλημα κατά τού ελληνισμού υπάρχει γερμανική ευθύνη ...Υπάρχει ευθύνη τού "εργαλείου" τής συμμορίας των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων και των "ευγενών" Γερμανών. Η ναζιστική Γερμανία τής αγράμματης πλέμπας ήταν αυτή, η οποία προετοίμασε την Ελλάδα για τον Εμφύλιο. Έτσι εξηγούνται και τα όσα παράδοξα την αφορούν λίγες ώρες πριν την ήττα της. Δεν εξηγείται διαφορετικά η πρωτοφανούς εντάσεως - μοναδική σε ολόκληρη την κατακτημένη Ευρώπη - καταστροφική της μανία στην Ελλάδα. Γνωρίζοντας πως ήταν θέμα χρόνου η προβλεπόμενη ήττα της, έκανε ό,τι ήταν δυνατόν, για να γίνει ο Εμφύλιος αναπόφευκτος.

Τι έκανε; ...Όπλισε τους Γερμανοτσολιάδες και τους ενθάρρυνε να εγκληματούν εις βάρος τού πληθυσμού. Ακόμα και λίγες ημέρες πριν την αποχώρηση των Γερμανών από την Ελλάδα έστελναν τους Ταγματασφαλίτες σε μικτές ομάδες με τους Ναζί να κάνουν εκκαθαριστικές δήθεν "αντικομμουνιστικές" επιχειρήσεις εις βάρος τού πληθυσμού τής υπαίθρου. Την ίδια ώρα ισοπέδωναν τις υποδομές τής χώρας, προκειμένου να φέρουν τον λαό σε απόγνωση ...Προκειμένου να φέρουν τον λαό σε τέτοια κατάσταση, που να είναι έτοιμος να πάρει τα όπλα εναντίον αυτών, οι οποίοι εμφανίζονταν ως συνεργάτες των Γερμανών.



Η "παγίδα" δυστυχώς είχε στηθεί αριστοτεχνικά. Όταν όλη η Ευρώπη γιόρταζε την απελευθέρωση, οι Έλληνες κατέστρωναν σχέδια για την αλληλοσφαγή τους ...Τα θύματα για να σφάξουν τους θύτες και οι θύτες για να τη "γλιτώσουν", εξυπηρετώντας τον σχεδιασμό των αφεντικών. Αυτός ήταν ο στόχος των Γερμανών τις τελευταίες ημέρες τής Κατοχής ...Προσπαθούσαν με όλους τους τρόπους και με ένα απίστευτα δολοφονικό μένος να ξεκινήσουν έναν "κύκλο" αίματος, ο οποίος εύκολα στη συνέχεια θα γινόταν εμφύλιος σπαραγμός. Έκαναν απίστευτα εγκλήματα σε χρόνο τέτοιο, που δεν δικαιολογούσε καμία στρατηγική επιδίωξη και καμία λογική.

Αυτές ήταν οι εντολές των τοκογλύφων τής Wall Street και αυτό έκαναν. Αυτές ήταν οι εντολές των αφεντικών τού ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, που περίμεναν τον ελληνικό Εμφύλιο να ολοκληρωθεί, ώστε να "μπουν" σε όλα τα κράτη ...Να "μπουν" στα τρομοκρατημένα πλέον κράτη. Την ώρα που οι Έλληνες προετοιμάζονταν για Εμφύλιο, οι "Τόμσεν" τής εποχής ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους, για να επιθεωρήσουν τα κράτη. Στην Ελλάδα οι Γερμανοί "παραχώρησαν" τους συνεργάτες τους στα "αφεντικά" τους και όλα ήταν έτοιμα για το μεγάλο μακελειό. Δεν κατέστρεψαν αλλά κληροδότησαν όλους τους φακέλους των δωσίλογων στους Αμερικανούς και έτσι ήταν εύκολο να βρεθεί ο προδοτικός κόσμος, ο οποίος θα δρομολογούσε τον Εμφύλιο ...Τον Εμφύλιο, τον οποίο επιθυμούσαν οι ισχυροί για τον σχεδιασμό τους και ο οποίος θα ήταν σωτήριος για τους δωσίλογους. Προετοίμασαν τον Εμφύλιο και εγκατέλειψαν την Ελλάδα.



Μετά μας έστειλαν το "μοιραίο" πρόσωπο αυτού του Εμφυλίου ...Τον Ζαχαριάδη ...Τον Ζαχαριάδη, τον οποίο τον προστάτευαν από κοινού όλοι μαζί οι "συνέταιροι" ...Τον Ζαχαριάδη, τον οποίο τον προστάτευαν οι Ναζί στη Γερμανία καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου ...Τον Ζαχαριάδη, τον οποίο έστειλαν με δικά τους χρήματα και μέσα οι Αμερικανοί στην Ελλάδα, για να πυροδοτήσει τον Εμφύλιο πόλεμο ...Τον Ζαχαριάδη, τον οποίο τον "χρέωσαν" στη Ρωσία και τον παρέδωσαν σ' αυτήν για τη μεταπολεμική "αποθήκευσή" του στη Σιβηρία, προκειμένου να προστατευτούν τα μυστικά τού σχεδιασμού. Μόνον την περίπτωση Ζαχαριάδη να ερμηνεύσει κάποιος, θα καταλάβει ποιοι ακριβώς ήταν οι συνέταιροι και πόσο ακριβής ήταν ο σχεδιασμός τους ...Ούτε μία στιγμή δεν αφέθηκε ο σχεδιασμός εκτός ελέγχου.

Αυτό ήταν το κόλπο. Και πάλι χρησιμοποίησαν τη μόνιμη και σίγουρη "παγίδα" για τον ελληνισμό ...Χρησιμοποίησαν τη Ρωσία. Έβαλαν τους χαφιέδες τής KGB να ξεκινήσουν τις προβοκάτσιες υπέρ της Ρωσίας. Ο λαός παρακολουθούσε αρχικά χωρίς να αντιδρά, γιατί κάποιοι είχαν βάλει και πάλι τους παπάδες να "θυμηθούν" τις προφητείες των "Πατροκοσμάδων" ...Τους έβαλαν μπροστά να μιλάνε για "Μόσκοβους", που "χαρίζουν" λευτεριά ...Το "ξανθό γένος", που θα μας χαρίσει την Κωνσταντινούπολη. Το "δούλεμα" συνεχίστηκε, δηλαδή, με τον ίδιο τρόπο ...Απελευθέρωση, εθνικός θρίαμβος "αποθέωση".



Η γερμανική βία "έσπρωχνε" τους Έλληνες στη ρωσική "ελπίδα" και οι δωσίλογοι άρχισαν να εμφανίζονται σαν οι μοναδικοί εκφραστές τής "νομιμότητας", της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ό,τι έκαναν οι Βαυαροί χωροφύλακες με τους αγωνιστές τού '21, που με τη σκληρότητά τους τούς "έσπρωχναν" τους ήρωες της Επανάστασης στη Ρωσία των "αδερφών" Ρώσων, για να παγιδεύσουν την Ελλάδα στην "αγγλοφιλία".

Με τους Ρώσους τού Στάλιν, δηλαδή, δημιουργούσαν τη "λάθος" επιλογή, για να εμφανίζονται οι ίδιοι σαν η μοναδική "σωστή" επιλογή. Οι βάρβαροι Γερμανοί "έσπρωξαν" με πολύ βία τους "αιρετικούς" στη ρωσική "αγκαλιά", για να φέρουν τις δικές τους ηγεσίες στη βρετανική "νομιμότητα", η οποία αντιπροσώπευε - αυθαίρετα πάντα - τις δυτικές αξίες τής "αναγέννησης", της ελευθερίας και της "δημοκρατίας". Γι' αυτήν την "ύποπτη" Ελλάδα η "άτιμη" και "σταλινική" Ρωσία πήγε να "ρίξει" τις "καλές" και "τίμιες" ΗΠΑ και κατ' επέκταση τον Δυτικό Κόσμο. Η "άτιμη" Ρωσία δεν σεβάστηκε τη "μοιρασιά" τής Γιάλτας και πήγε να την αλλάξει ...Η τρομερή Ρωσία, η οποία ήταν πλέον πυρηνική δύναμη. Τρόμος πάνω από την Ευρώπη.

Ο αναγνώστης καταλαβαίνει και πάλι τον λόγο επιλογής τής Ελλάδας. Η Ελλάδα ήταν και παραμένει ένα παγκόσμιο σύμβολο. Αυτό, δηλαδή, που είπε ο Ουγγροεβραίος Μασόνος. Είναι το "σύμβολο" της Ευρώπης. Ενδιαφέρει ολόκληρο τον κόσμο η συμπεριφορά της ...Ενδιαφέρει ολόκληρο τον κόσμο η επιλογή της. Δεν είναι μια "Λιθουανία", η οποία μπαίνει ως "συν-πλην" στις μοιρασιές και δεν ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή της. Η Ελλάδα κάνει τη "διαφορά", που μπορεί να τρομάξει ή να απογοητεύσει ή να εξοργίσει τον κόσμο τής Δύσης.

Όταν η Ελλάδα "προδίδει" τη Δημοκρατία, για να ανέβει στο "άρμα" τού κομμουνισμού, ολόκληρη η Δύση "ταράζεται" ...Όλοι οι λαοί πανικοβάλλονται. Γιατί; ...Γιατί η Ελλάδα είναι η "μητέρα" όλων των αξιών τού Δυτικού Πολιτισμού ...Η "μητέρα" όλων των λαών τής Δύσης. Όταν αυτή η "μητέρα" εγκαταλείπει τα παιδιά της για να "σωθεί" η ίδια, μιλάμε για προδοσία ασυγχώρητη ...Όταν η "μητέρα" τής Δημοκρατίας "πηδάει" από το "άρμα" της, για ν' "ανέβει" σε αυτό του κομμουνισμού, τότε της αξίζει ο βασανισμός και η απάνθρωπη τιμωρία.