Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η ΜΥΘΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '20



Η μεγάλη εβραϊκή επίθεση στις ΗΠΑ.



Αφού λοιπόν "τακτοποιήθηκαν" οι Εβραίοι ως μειονότητα ανάμεσα στις άλλες εθνικές μειονότητες, ήταν θέμα χρόνου να εκδηλώσουν την επίθεσή τους. Ένιωθαν "ελεύθεροι" στο κράτος των ΗΠΑ και ήταν θέμα χρόνου να το διεκδικήσουν στο σύνολό τους ...Στον απόλυτο βαθμό. Για να το επιτύχουν αυτό, έβαλαν δύο μεγάλους στόχους. Ο στόχος των Εβραίων έγινε τόσο η FED όσο και το αμερικανικό παρακράτος. Γιατί; ...Γιατί με τον έλεγχο αυτών των δύο θα μπορούσαν να εξουσιάζουν τις ΗΠΑ ως τύραννοι, άσχετα με το ποιος θα ήταν ο "κυρίαρχος" λαός. Ήθελαν δηλαδή το μέσον εκείνο, το οποίο θα τους καθιστούσε υπεράνω των νόμων, αλλά ήθελαν να ελέγχουν και την κοινωνία με όσους δεν σέβονταν τον νόμο. Ήθελαν δηλαδή να "απειλούν" μεταφορικά την κοινωνία, αλλά και να την απειλούν κυριολεκτικά, όταν η "απειλή" των χρημάτων δεν έφτανε. Για τους εαυτούς τους ήθελαν την "ασυλία" τού νόμου, αλλά ταυτόχρονα ήθελαν και τη βοήθεια των παρανόμων, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά.

Περίμεναν λοιπόν μέχρι οι ΗΠΑ να λάβουν τις τελικές διαστάσεις τους και μόλις θα συνέβαινε αυτό θα τις "κατακτούσαν". Θα άφηναν τους "πιονιέρους" να "αλωνίζουν" μέχρι να φτάσουν στην απέναντι "ακτή" και όταν θα το κατάφερναν, θα έκαναν τις κινήσεις εκείνες, οι οποίες θα αποκάλυπταν ποιοι ήταν τα πραγματικά αφεντικά των ΗΠΑ. Δεν είχαν λόγο δηλαδή να εμφανιστούν με απαιτήσεις στο διάστημα που οι ΗΠΑ "απλώνονταν" και θα μπορούσαν με την αποκάλυψη της ταυτότητά τους να δημιουργήσουν τάσεις διάσπασης. Δεν ήθελαν να "ταυτιστούν" άμεσα με τους Αγγλοσάξονες των Βορειοανατολικών Πολιτειών και να "στραβώσουν" τους Νότιους, τους Τεξανούς ή τους Καλιφορνέζους. Άφησαν τα πράγματα να ολοκληρωθούν και όταν αυτό συνέβη έκαναν το "χτύπημά" τους.

Σ' ό,τι αφορά τον στόχο τής FED, τα πράγματα ήταν σχετικά απλά. Οι έμπειροι στα χρηματοοικονομικά τοκογλύφοι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα τεράστιο πρόβλημα, ώστε να εμφανιστούν σαν "σωτήρες" της οικονομίας ...Να τους δώσουν οικειοθελώς οι Αμερικανοί αυτό, το οποίο, αν το έπαιρναν μόνοι τους, θα ξεσήκωναν επανάσταση εναντίον τους. Το ζητούμενο ήταν η FED ...Η FED, η οποία "έκοβε" το νόμισμα των ΗΠΑ ...Η FED, της οποίας η κατοχή θα επιβεβαίωνε την άποψη του Ρότσιλντ. Πότε πήραν οι Εβραίοι την FED υπό τον απόλυτο έλεγχό τους; ...Μετά το μεγάλο Κραχ τού 1929.

Τη συμμετοχή τους σε αυτό το Κραχ αναζητά κάποιος, για να ερμηνεύσει τη μετέπειτα κυριαρχία τους. Δεν χρειάζεται εμείς σε αυτό το κείμενο να αποδείξουμε αυτήν τη συμμετοχή. Είναι πλέον αναμφισβήτητο ιστορικό γεγονός η ανάμιξή τους. Όπου και να ψάξει κάποιος, θα τους "βρει". Πώς τη μεθόδευσαν; ...Με τον τρόπο που μεθόδευσαν το δικό μας έγκλημα του χρηματιστηρίου. Ελέγχοντας τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα, "έσπρωξαν" τον λαό στο χρηματιστήριο. Έβαλαν τους "Σημίτηδες" να "ωθούν" τον κόσμο στο χρηματιστήριο ...Ο Γούντροου Ουίλσον ένας δικός τους διεφθαρμένος "Σημίτης" ήταν ...Κουτσοί στραβοί στον "άγιο Παντελεήμονα" της κερδοσκοπίας. Έχοντας οι ίδιοι ως τραπεζίτες τεράστια ρευστότητα, ήταν εύκολο να δημιουργήσουν ανοδικές τάσεις σ' αυτό και άρα να βάλουν το "τυράκι" τής "παγίδας".

Η μετατροπή τού χρηματιστηρίου σε τζόγο ήταν αυτήν που μάζεψε όλα τα χρήματα του αμερικανικού λαού σ' αυτό. Το αποτέλεσμα; Οι Εβραίοι "τραβήχτηκαν" εγκαίρως και "άδειασαν" τους πάντες. Πλούτισαν οι ίδιοι και φτώχυνε ένας ολόκληρος λαός. Το αποτέλεσμα του Κραχ; ...Χιλιάδες τράπεζες μη εβραϊκών συμφερόντων καταστράφηκαν. Μαζί μ' αυτές κατέρρευσε και η αμερικανική βιομηχανία. Οι βιομηχανίες έβαλαν "λουκέτα", όχι επειδή δεν ήταν ανταγωνιστικές ή επειδή δεν είχαν καλά προϊόντα, αλλά επειδή δεν είχε νόημα να παράγουν τίποτε. Δεν παρήγαγαν τίποτε, εφόσον δεν είχαν πλέον αγοραστικό κοινό να ενδιαφέρεται για τα προϊόντα τους. Το ανάλογο έγινε σε όλους τους κλάδους τής οικονομίας. Οι πετρελαϊκές εταιρείες βρέθηκαν χωρίς πελάτες και χωρίς χρήματα.



Ποιοι είχαν όλα τα χρήματα, ώστε να επωφεληθούν απ' αυτήν την πρωτοφανή πτώση αξιών σε μια τεχνητά - χωρίς να έχει προηγηθεί, για παράδειγμα, πόλεμος - κατεστραμμένη οικονομία; ...Αυτοί που την κατέστρεψαν και δεν ήταν ανάμεσα στους κατεστραμμένους ...Οι Εβραίοι ...Αυτοί, οι οποίοι στη συνέχεια βγήκαν και εξαγόρασαν με "ψίχουλα" τα πάντα. Ό,τι είχαν δημιουργήσει μέχρι τότε οι Αμερικανοί όλων των εθνικοτήτων, πήγαν και το πήραν "τζάμπα" οι Εβραίοι. Δίκτυα όλων των τύπων και ειδών πέρασαν στα χέρια τους ...Ηλεκτρικά, σιδηροδρομικά κλπ.. ...Χαλυβουργίες, ναυπηγεία, πολεμικές βιομηχανίες. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι παρίσταναν τους τραπεζίτες, μετά από εκείνο το "Κραχ" έγιναν και βιομήχανοι και πετρελαιάδες κλπ...

...Η μεγαλύτερη ανακατανομή πλούτου στην αμερικανική και ίσως στην παγκόσμια οικονομία ...Η πιο γρήγορη και μεγάλη φτωχοποίηση ενός λαού στην ανθρώπινη ιστορία. Οι Εβραίοι τραπεζίτες έγιναν πραγματικά "θηρία" και όλοι οι υπόλοιποι καταστράφηκαν ...Όλοι οι υπόλοιποι και άρα και οι τραπεζίτες ανταγωνιστές τους, οι οποίοι δεν ήταν μέσα στο "κόλπο".



Κανένας από αυτούς δεν τιμωρήθηκε για το μέγα έγκλημα, γιατί η εξουσία το "τακτοποίησε" το θέμα. Ο Ρούζβελτ, όπως και ο δικός μας Καραμανλής, "σκέπασε" το μέγα σκάνδαλο με τις κατά παραγγελία νομοθετικές ρυθμίσεις.

Οι ΗΠΑ με συνοπτικές διαδικασίες πέρασαν και επίσημα σε εβραϊκή ιδιοκτησία, έστω και με "αγγλοσαξονική" κηδεμονία. Ο λαός της έπαθε ό,τι και ο ελληνικός λαός με τα "Μνημόνια". Από εκεί και πέρα ήταν ένα "οικόσιτο" των Εβραίων. Σε αυτούς τους Εβραίους παραδόθηκε και η FED, εφόσον δικαιωματικά πλέον έλεγχαν τα πάντα. Αρκούσε όμως αυτό; ...Όχι βέβαια. Αυτή η τεράστια συγκέντρωση πλούτου είναι επικίνδυνη γι' αυτόν που την πετυχαίνει, χωρίς να έχει την ανάλογη πολιτική δύναμη. Ήταν επικίνδυνη τόση δύναμη και πλούτος για μια αλλόθρησκη μειονότητα, η οποία δεν έχαιρε και της καλύτερης φήμης μέσα στον χριστιανικό κόσμο.

Έπρεπε να λύσουν και το πρόβλημα της ασφάλειάς τους ...και το έλυσαν κι αυτό ...με τον τρόπο τού "πεζοδρομίου". Την ίδια εποχή έγινε κάτι πολύ παράξενο και ταυτόχρονα μοναδικό στην ιστορία τού Δυτικού Κόσμου: Στις ΗΠΑ επιβλήθηκε η "Ποτοαπαγόρευση". Μια απολύτως διαδεδομένη και απολύτως φυσιολογική κοινωνική δραστηριότητα την κατέστησαν παράνομη. Σήμερα αυτήν την φαινομενικά πρωτοφανούς πολιτικής ηλιθιότητας απαγόρευση την ονομάζουν "Λάθος" ...Την ονομάζουν "λάθος" και την προσπερνάνε οι αναλυτές, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να δουν ποιοι επωφελήθηκαν από το "λάθος" αυτό, και αν ήταν τελικά τέτοιο. Τι θα πει λάθος; ...Δεν υπάρχει λάθος για δεκατρία χρόνια.

Ένα λάθος πολιτικής φύσης μπορεί να έχει ισχύ για έξι μήνες, άντε για ένα χρόνο. Γρήγορα θα ανακληθεί η απόφαση που το προκαλεί, εφόσον τα στοιχεία που θα "εξαχθούν" από τις μελέτες θα "δείξουν" το λάθος. Η ποτοαπαγόρευση αντί να μειώσει τον αλκοολισμό, τον εκτόξευσε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας τού 1920. Μάλιστα, σύμφωνα με μετρήσεις των ασφαλιστικών εταιριών, αυτός έφτασε το 300%. Η ποτοαπαγόρευση αύξησε επίσης το λεγόμενο "βαρύ" έγκλημα ...Αύξησε τον "όγκο" της παραοικονομίας ...Το "μαύρο" χρήμα, το οποίο διακινούνταν εκτός κρατικού ελέγχου. Σταδιακά συγκέντρωσε όλο το χρήμα τής αμερικανικής παραοικονομίας και γιγάντωσε το έγκλημα σε τέτοιον βαθμό, που να δημιουργήσει συμμορίες οι οποίες να είναι κράτος εν κράτει. Είναι απλό "λάθος" αυτό; Γιατί αυτό το "λάθος" δεν έγινε πουθενά αλλού στον Δυτικό Κόσμο;

Κάποιοι, δηλαδή, εσκεμμένα δημιούργησαν έναν τεράστιο μηχανισμό οργανωμένου εγκλήματος, ο οποίος στην πραγματικότητα λειτουργούσε ως παρακράτος ...Πραγματικό παρακράτος, το οποίο το χρησιμοποιούσαν σε όλες τις χρήσεις που έχει συνήθως το παρακράτος ...Το παρακράτος, το οποίο έλλειπε από τις "νεογέννητες" ΗΠΑ ...Το παρακράτος, το οποίο θα υπάκουε στους "ευεργέτες" του και θα έλεγχε για λογαριασμό τους όσους δεν μπορούσαν να ελέγχουν οι ίδιοι ...Που θα έλεγχε για λογαριασμό των WASP ή των Εβραίων τα εκατομμύρια των Πολωνών, των Ιταλών, των Γερμανών ή των Ιρλανδών, οι οποίοι συνέρεαν στις ΗΠΑ και κάτω από συνθήκες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν αυτά, τα οποία δεν επέτρεπαν οι κυρίαρχες μειονότητες.

Δεν είναι παράξενο, δηλαδή, που η λεγόμενη "Μαφία" δεν ασχολιόταν μόνον με τη διακίνηση παράνομου αλκοόλ, τον τζόγο ή την πορνεία. Η ίδια "Μαφία", η οποία πλούτιζε πουλώντας παράνομο αλκοόλ, εκτελούσε και "ανώτερα" καθήκοντα ως "αντιπαροχή" ...Έλεγχε, για παράδειγμα, την "πρόοδο" των εθνικών μειονοτήτων μέσα στις ΗΠΑ ...Έλεγχε και απειλούσε τις ηγεσίες τους ...Έλεγχε τον συνδικαλισμό ...Έκανε εξυπηρετήσεις στους βιομηχάνους με έναν ολόκληρο "στρατό" από ροπαλοφόρους απεργοσπάστες ...Με τα χρήματά της και τις ψήφους των τρομοκρατημένων πολιτών προωθούσε επιλεγμένους πολιτικούς στα καίρια πόστα ...Προωθούσε δικαστικούς στα ανώτατα δικαστήρια ...Βοηθούσε αστυνομικούς στις καριέρες τους ...Έκανε προβοκάτσιες εναντίον των μαύρων, για να συσπειρώνουν τους φτωχούς λευκούς μετανάστες γύρω από τους WASP. Ό,τι βίαιο και παράνομο χρειάζονταν οι "κυρίαρχοι" Αγγλοσάξονες και Σιωνιστές, το έκανε η "Μαφία" ...Η ιδιόκτητη "Μαφία".

Μπορούσε όμως αυτό το χρήσιμο παρακράτος τής Μαφίας να δημιουργηθεί χωρίς να υπάρχει πολιτική επιλογή; Μπορούσε να δημιουργηθεί χωρίς πολιτικά "λάθη"; Πώς θα έπαιρνε πρωτοφανείς διαστάσεις, αν δεν γίνονταν πρωτοφανή λάθη; Η μοναδικότητα δηλαδή τής ισχύος τής αμερικανικής Μαφίας οφείλεται στη μοναδικότητα της ποτοαπαγόρευσης. Τα ίδια βίαια και αγράμματα "τίποτε", τα οποία στη Σικελία μάζευαν χόρτα για να επιβιώσουν, έγιναν "πετυχημένοι" στις ΗΠΑ απλά και μόνο επειδή βόλευε τα "αφεντικά" τους. Σε αυτήν την πρωτοφανούς μεγέθους - σε παγκόσμιο επίπεδο - οργανωμένη εγκληματική συμμορία δόθηκε όλη η παραοικονομία των ΗΠΑ "ντοπαρισμένη" από την ποτοαπαγόρευση - που έβγαζε αμύθητα κέρδη - ,  εφόσον η βλακώδης "παρανομία" της αφορούσε όλους τους πολίτες και όχι μόνον τους γνωστούς κακοποιούς.

Όλα αυτά τα χρήματα ήταν τόσο πολλά, που στην πραγματικότητα ήταν ένας "παράλληλος" εθνικός προϋπολογισμός ...Ένα ακόμα "τυχεράκι" για τους τοκογλύφους. Γιατί; ...Γιατί, εξαιτίας τής Μαφίας, οι Εβραίοι τοκογλύφοι εισέπρατταν στην κυριολεξία τη μερίδα τού λέοντος σε όλες τις παράνομες δραστηριότητες. Ακόμα και από εκείνες τις δραστηριότητες, τις οποίες οι ίδιοι δεν γνώριζαν καν ...Τους αρκούσε που τις γνώριζαν αυτοί που τις ασκούσαν ...Στους Εβραίους τραπεζίτες αρκούσε που αυτές οι δραστηριότητες έβγαζαν τα "βρόμικα" χρήματα που είχαν ανάγκη τα δικά τους "πλυντήρια".

Αυτοί οι Εβραίοι δεν θησαύριζαν μόνον "ξεπλένοντας" το "βρόμικο" χρήμα ...Θησαύριζαν και από τα "απόνερα" της δραστηριότητας του "ξεπλύματος". Τι σημαίνει αυτό; ...Εξαιτίας τής Μαφίας εκβίαζαν το σύνολο του πολιτικού προσωπικού τής χώρας, το οποίο εκλεγόταν με τις δωρεές της ...Εξαιτίας τής Μαφίας εκβίαζαν τις δυνάμεις τής Δικαιοσύνης ...Τις δυνάμεις τής αστυνομίας. Γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα τον "χάρτη" τής διαφθοράς των ΗΠΑ. Γιατί; ...Γιατί οι συνεργάτες τους Μαφιόζοι δεν ήταν οι μόνοι που ήθελαν να "ξεπλένουν" χρήματα στις δικές τους τράπεζες. Τις ίδιες ανάγκες είχαν και οι διεφθαρμένοι "εκλεκτοί" τους. Στους ίδιους τραπεζίτες κατέληγαν καί οι "μαφιόζοι" που τα έδιναν καί οι δικαστές, πολιτικοί και αστυνομικοί που τα "έπαιρναν". Οι τραπεζίτες στα ίδια "συρτάρια" τούς είχαν όλους. Όποιος ήταν "απείθαρχος", κινδύνευε από τους ίδιους τους "συγκάτοικούς" του στο "συρτάρι".

Ο παροιμιώδης αυστηρός ελεγκτικός μηχανισμός των ΗΠΑ ήταν "εντολή" των Εβραίων να υπάρχει. Όσο πιο σκληρός ήταν, τόσο πιο μεγάλα τα κέρδη τους - οικονομικά και πολιτικά - εφόσον τόσο πιο μεγάλη ανάγκη τούς είχαν διαφθορείς και διεφθαρμένοι ...Μαφιόζοι και πολιτικοί, δικαστικοί ή αστυνομικοί. Εβραίοι ήταν οι δικηγόροι των μαφιόζων, Εβραίοι ήταν οι δικηγόροι των τραπεζών και Εβραίοι ήταν οι "πρεσβευτές" τής απόλυτης αυστηρότητας. Εβραίοι ήταν οι πιο "πετυχημένοι" δικηγόροι των ΗΠΑ. Γιατί; ...Γιατί, μαζί με το πτυχίο τους έπαιρναν και τη λίστα με τους δικαστές, οι οποίοι θα τους έκαναν πετυχημένους. Απλά πράγματα ...Όσο πιο αυστηροί είναι οι νόμοι κατά των ναρκωτικών, τόσο μεγαλύτερα τα κέρδη των εμπόρων τού θανάτου και βέβαια και των δικηγόρων τους. Απλή "αριθμητική" για τον υπόκοσμο είναι αυτήν. Το "σκληρό" IRS αυτοί το δημιούργησαν, για να απειλούν και να εκβιάζουν όποιον διεφθαρμένο θα τολμούσε να τους παρακούσει.

Μα, θα πει κάποιος, μήπως είμαστε υπερβολικοί; Ακόμα και στη Μαφία αναζητούμε "δάκτυλο" των Εβραίων; Μήπως είμαστε συνωμοσιολόγοι; Φταίνε οι Εβραίοι και για την ποτοαπαγόρευση; Φταίνε γι' αυτό το "λάθος"; ...Βεβαίως και φταίνε. Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιος ήταν ο μεγαλύτερος χρηματοδότης των "ιησουϊτών" τής κοινωνικής ηθικής και της αγραμματοσιάς των φανατικών ...Εβραίος της πιάτσας ήταν πάλι ο "εκλεκτός" που αναζητούμε ...Ο Τζον Ροκφέλερ δώρισε 350.000 δολάρια στην "Ένωση κατά των Σαλούν" (Anti-Saloon League). Αυτό είναι ένα σχεδόν μυθικό ποσό για την εποχή. Ένα ποσό, το οποίο αντιπροσώπευε μια τεράστια περιουσία από μόνο του. Ο αληταράς δηλαδή των γκέτο, Ροκφέλερ, πήγε στις ΗΠΑ και είδε το "φως" το αληθινό. Ξαφνικά ταυτίστηκε με τις "θεούσες" τής επαρχίας, που έβλεπαν το αλκοόλ σαν "νερό" τού "Διαβόλου".

Με συνοπτικές διαδικασίες οι ΗΠΑ έγιναν ένα εβραϊκό "μαγαζί" και τίποτε παραπάνω. Οι Εβραίοι αποφάσιζαν μόνοι τους για τα πάντα και απλά έστελναν το "σκονάκι" των αποφάσεών τους στους Αγγλοσάξονες, για να το "διαβάσουν" στην πλέμπα ...Στους Αγγλοσάξονες, οι οποίοι μπορεί να εκβιάζονταν και οι ίδιοι από τους Εβραίους, αλλά βολεύονταν που άλλοι έκαναν τη "βρόμικη" δουλειά και δεν παρέλειπαν ποτέ να τους δίνουν το μεγάλο μερίδιό τους. Δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι βλάκας σαν τον Μπους και άλλοι να φροντίζουν να είσαι Πλανητάρχης ...Είπαμε ...Είχαν ανάγκες οι Εβραίοι, και αυτές είχαν τα κόστη τους. Έπρεπε να είναι ευυπόληπτος ο "συνέταιρός" τους για να έχουν αξία τα δικά τους λόγια και έργα. Οι ΗΠΑ πλέον είχαν "ενηλικιωθεί" ως κράτος. Είχαν "ενηλικιωθεί" μετά βιασμού, θα πει ο μελλοντικός ιστορικός ...Βιασμό ολοκληρωτικό από τους Εβραίους ...Στην κυριολεξία για ΠΛΑΚΑ τους είχαν όλους ...Ειδικά κάτι σκληρά "αντράκια", τα οποία πήγαιναν στην Αμερική για να παίξουν τους πιστολάδες και τους "νονούς".



Έβλεπες τους μαφιόζους να συναλλάσσονται με τους τοκογλύφους και τους λυπόσουν. Λυπόσουν ακόμα και τους δολοφόνους μπροστά στους άπληστους και αδίστακτους τοκογλύφους ...Στην πραγματικότητα για τους τοκογλύφους δούλευαν όλοι τους. Τους τα έπαιρναν όλα και όταν τέλειωναν την "καριέρα" τους με κάποια σφαίρα σε κάποιο σοκάκι, οι ίδιοι τοκογλύφοι συνεργάζονταν με τους δολοφόνους τους ...Business as usual ...Όλοι άλλαζαν, εκτός από τους τοκογλύφους ...Οι "νονοί" ήταν αναλώσιμοι, αλλά όχι οι "λογιστές" τους. Ακόμα και τα "σώβρακα" θα τους έπαιρναν, αλλά κάποιος έπρεπε να δουλεύει και αυτός δεν μπορούσε να είναι "ξεβράκωτος".

Το σύνολο των ΗΠΑ παραδόθηκε στην ιδιοκτησία των Σιωνιστών. Αυτό βέβαια ήταν και το περίφημο New Deal ...Ένα ιδιόμορφο εσωτερικό κοινωνικό "Μνημόνιο", εφόσον τα μέτρα ήταν υφεσιακά και προέβλεπαν μειώσεις μισθών των δημοσίων υπαλλήλων κλπ.. Τότε ο δικός τους Πρόεδρος Ρούζβελτ - γόνος τραπεζιτών τής Νέας Υόρκης - έφτιαξε το New Deal στα "μέτρα" τους ...Παραβίασε το μισό Αμερικανικό Σύνταγμα για να το κάνει, αλλά πρόβλημα δεν είχε ...Γιατί να έχει, όταν οι δικαστές των ΗΠΑ ήταν όλοι τους στα payroll τής Μαφίας και άρα στα "κατάστιχα" των τοκογλύφων που τους "έκρυβαν" τα χρήματα;

Τι έκαναν τότε; Ό,τι κάνουν σήμερα με τα Μνημόνια. Έδωσαν ένα "τυράκι" εγγυημένων καταθέσεων, όπως συμβαίνει σήμερα και στη συνέχεια επέτρεψαν τη λειτουργία μόνον στις "εγκεκριμένες" από το Ομοσπονδιακό Ταμείο τράπεζες - Emergency Banking Act, 9 Μαρτίου 1933 - ...Τις "συστημικές", που λέμε σήμερα, και οι οποίες ανήκαν όλες σε Εβραίους ...Τις τράπεζες, οι οποίες τεχνητά έγιναν "too big to fail" και η ασφάλειά τους "φορτώνεται" στις πλάτες τού λαού. Στη συνέχεια πήραν τον χρυσό των ΗΠΑ και τον έδωσαν απευθείας στους Σιωνιστές. Πήραν τον χρυσό των ΗΠΑ από το Ομοσπονδιακό Ταμείο - Gold Reserve Act, 30 Ιανουαρίου 1934 - και το έδωσαν στο Υπουργείο Οικονομικών, και άρα στους δικούς τους πολιτικούς. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα τον χρυσό των ΗΠΑ τον διαχειρίζονταν οι πολιτικοί εκείνοι, οι οποίοι εκλέγονταν με τις "ευλογίες" των Σιωνιστών και τις ψήφους τής Μαφίας.

Από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, ώθησαν την οικονομία στην "ανάπτυξη". Πώς; ...Με τον γνωστό τρόπο των αλητών ...Με το ιμπεριαλιστικό "νταβατζιλίκι" ...Βάζοντας τις ΗΠΑ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Διπλασίασαν το Εθνικό Ακαθάριστο Προϊόν με τις προετοιμασίες τού πολέμου και όλοι ευχαριστημένοι. Τύπωναν δολάρια ανεξέλεγκτα και τα "φόρτωναν" σε μελλοντικά πολεμικά κέρδη. Οι Εβραίοι ξαναμοίραζαν στους Αμερικανούς δάνεια από θέση ισχύος. Το αλκοόλ, νομιμοποιήθηκε, γιατί "κατάλαβαν" ότι η απαγόρευση ήταν "λάθος" και οι Εβραίοι δικηγόροι - επειδή ήταν "έξυπνοι" - έγιναν οι καλύτεροι στις ΗΠΑ. Μετά ακολούθησαν τα γνωστά. Αμόλησαν τον "σκύλο" να "δαγκώνει" όλον τον κόσμο. Ο ένοπλος "καλός" είχε βγει στην πιάτσα, για να υπηρετήσει τα αφεντικά του ...Τα Σιωνιστικά αφεντικά του. Τα πράγματα είχαν μπει πλέον στην τελική ευθεία. Οι Σιωνιστές "έτριβαν" τα χέρια τους ...Ευρώπη "ερχόμαστε", φώναζαν.

Αυτό κάνουν και τώρα εις βάρος των Αμερικανών. Τους εξευτέλισαν για έναν περίπου αιώνα και εξακολουθούν να τους εξευτελίζουν μέχρι τώρα. Δεν είναι μόνον που τους βάζουν να ψηφίζουν τους "κομπάρσους" τους για Προέδρους των ΗΠΑ. Το χειρότερο είναι ότι τους έχουν μετατρέψει σε "μαντρόσκυλά" τους. Αυτοί είναι που θα πάνε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη να υπερασπιστούν τα σιωνιστικά συμφέροντα ...Να υπερασπιστούν τα δάνειά τους, τις πετρελαιοπηγές τους και τις "κατασκευαστικές" τους εταιρείες ...Αναλώσιμα "υλικά" είναι για τους Σιωνιστές οι Αμερικανοί. Βάζουν διαφόρους Γερμανοεβραίους Κίσινγκερ να τους στέλνουν δεξιά κι αριστερά να παριστάνουν τους δολοφόνους για συμφέροντα που ούτε υποπτεύονται καν.