Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ






Για να καταλάβετε ορισμένοι τι σκηνοθεσία, τι υποκρισία , πόση αναλγησία και τι ξετσιπωσιά διαχέει την Τουρκική πολιτική ηγεσία, που καθοδηγεί εκατοντάδες "προσκυνημένους" Έλληνες του κυκλώματος των δουλεμπόρων και εκατοντάδες χιλιάδες ηλιθίων που τρώνε αβίαστα το κουτόχορτο που σερβίρουν οι μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν, σας παραθέτω την πρώτη φωτογραφία του αδικοχαμένου Αιλάν, και την δεύτερη φωτογραφία μετά την σχετική εμετική σκηνοθετική παρέμβαση που δέχτηκε από την Τσανταρμέ κατ εντολήν της ΜΙΤ! Η αναπαραγωγή της "εικαστικής παρέμβασης", σε ένα δραματικό θάνατο ενός μικρού παιδιού, έγινε με σκοπό να συγκινήσει Ελληνες κα ευρωπαίους με διπλό στόχο!

Πρώτο να κάνει τους Ευρωπαίους να δεχτούν 4.000.000 εξαθλιωμένων ανθρώπων που βρίσκονται στα εδάφη της και

Δευτερο να δώσει την ευκαιρία σε γνωστά συνεργαζόμενα λαμόγια να κονομήσουν 16.000 ανα λαθρομετανάστη που έρχεται στην Ελλάδα.

Ολα αυτά σας τα είχα αναφέρει από την πρώτη στιγμή που είδα την φωτό του μικρού Αιλάν, η οποία έβγαζε μάτια ότι ήταν προιόν στημένης προπαγάνδας από κρατική υπηρεσία!

Και φυσικά, εγώ είμαι ο ξενόφοβος και ο ρατσιστής.... ενώ οι σκηνοθέτες του θανάτου, οι απόγονοι του Γκέμπελς, είναι δημοκρατικοί άνθρωποι με καθαρή τη συνείδησή τους!

Γι αυτό την μέρα εκείνη, είχα πει σε όλους τους κουλτουριαρέους της εργολαβικής διεκπεραίωσης του δράματος των λαθρομεταναστών, να πάνε να γαμηθούν όλοι! Και δεν το μετάνιωσα ποτέ που τους έβρισα δημόσια!

Αρκετά πια δεχτήκαμε τα παιχνίδια της ΜΙΤ και των εγχώριων κοτζαμπάσηδων του Σουλτάνου Ερντογάν!!!

ΥΓ.
Ασχολούμαι 20 χρόνια με το δράμα των λαθρομεταναστών και ήμουν από τους πρώτους που έσπευσε να καταγράψει το απίστευτο δράμα των πραγματικών Προσφύγων! Ξέρω καλά τι παίζεται και ποιοι παίζουν αυτό το αίσχος! Καθώς και ποιοι θησαυρίζουν εν ονόματι της ανθρώπινης δυστυχίας!

Και μπορεί να μην ασχολούμαι ενεργά με τη δημοσιογραφία πλέον, αλλά οι γνωριμίες που απέκτησα ενθεν και ενθεν των ακτών του Αιγαίου, μου επιτρέπουν να τριπλοδιασταυρώνω κάτι πριν το γράψω! Γι αυτό ήμουν βέβαιος για το όργιο της προπαγάνδας με την φωτό του αδικοχαμένου Αιλαν!

Τον Φθινόπωρο θα σας έχω πολλά... Πάρα πολλά!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ