Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ" ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ




Αυτό, το οποίο "διεκδίκησαν" οι επαναστάτες πατέρες μας, ήταν η "περιφερειακή" ιδιοκτησία, η οποία δίνει στον λαό την κυριότητα του χώρου στον οποίο κατοικεί. 

Αυτή η ιδιοκτησία είναι αυτή, η οποία σήμερα ονομάζεται Δημόσια Περιουσία. 

Είναι τα βουνά και τα λαγκάδια της χώρας. 

Είναι τα ποτάμια και οι ακτές της. 

Είναι τα ορυχεία και τα μεταλλεία της. 

Είναι τα νησιά και οι βραχονησίδες της. 

Είναι η εθνική "πλατφόρμα" πάνω στην οποία υπάρχει η ιδιωτική περιουσία και δραστηριοποιείται με ασφάλεια ένας ολόκληρος λαός. 

Αυτήν λοιπόν τη συλλογική ιδιοκτησία —η οποία μάς καθιστά ως λαό "ιδιοκτήτη" της πατρίδας μας— διεκδίκησαν έναν αιώνα μετά τους Οθωμανούς και οι Ναζί.

Οι Ναζί δεν απείλησαν την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. 

Οι Ναζί ήταν για ένα διάστημα κατακτητές της Ελλάδας, γιατί πήραν δια της βίας τη Δημόσια Περιουσία των Ελλήνων. 

Την περιουσία εκείνη, η οποία θα τους επέτρεπε να ελέγχουν την ιδιωτική περιουσία στην Ελλάδα και άρα και τον ελληνικό λαό. 

Τον σκλαβωμένο ελληνικό λαό, ο οποίος θα έπρεπε να τους "ρωτήσει" αν του επιτρέπουν να προσεγγίζει τα βουνά ή τις παραλίες της σκλαβωμένης πατρίδας του. 

Τον σκλαβωμένο ελληνικό λαό, ο οποίος θα έπρεπε να τους "ζητήσει" να τον προμηθεύσουν με πρώτες ύλες από τις κατακτημένες πλουτοπαραγωγικές πηγές. 

Τον σκλαβωμένο ελληνικό λαό, ο οποίος θα έπρεπε μέσα στη δική του πατρίδα να τους "ζητήσει" ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό ή αποχέτευση από τις κατακτημένες εταιρείες, οι οποίες παρείχαν όλα αυτά τα στρατηγικά και κοινωνικά αγαθά.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το θέμα της περιουσίας του Δημοσίου δεν είναι κάτι το απλό. 

Δεν είναι καν τα "ασημικά" του σπιτιού. Είναι το ίδιο το "σπίτι". 

Αν χαθεί αυτή η περιουσία, χάθηκε το "σπίτι" των Ελλήνων. Χάθηκε το ιδιόκτητο "σπίτι" του ελληνικού λαού.

Η ιδιωτική περιουσία από μόνη της δεν εξασφαλίζει πατρίδα. Ελληνική ιδιωτική περιουσία υπάρχει και στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Τα "σπίτια" όμως εκεί είναι των Γερμανών και των Αμερικανών αντίστοιχα. 

Η Δημόσια Περιουσία είναι το "σπίτι" ενός λαού. 

Αυτή η περιουσία ήταν η "διαφορά" που "έχανε" ο ελληνικός λαός, όταν τον "κατακτούσαν" ξένοι και η ίδια περιουσία ήταν η "διαφορά" την οποία αυτός καρπούταν, όταν έφευγαν οι όποιοι κατακτητές από την πατρίδα του. 

Αυτή η συγκεκριμένη περιουσία επέστρεφε στα χέρια του λαού, όταν "έφευγαν" οι κατακτητές Οθωμανοί ή οι Γερμανοί από τη χώρα. 

Η περιουσία, η οποία περιλαμβάνει από τα ψηλά βουνά και τις χρυσαφένιες παραλίες μέχρι τον ΟΤΕ ή τη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ. 

Η περιουσία, η οποία δίνει στον εκάστοτε κάτοχό της την κυριότητα της πατρίδας μας.

Όπως τότε —έτσι και σήμερα—, όποιος θέλει να κατακτήσει πραγματικά την Ελλάδα, θα πρέπει να εξασφαλίσει το τεράστιο υλικό μέγεθος, που λέγεται Δημόσια Περιουσία. 

Σήμερα η Ελλάδα δέχεται την επίθεση της φασιστικής Νέας Τάξης και ως εκ τούτου απειλείται η περιουσία, που ενδιαφέρει αυτούς τους ιμπεριαλιστές. 

Εβδομήντα χρόνια μετά την επίθεση των Ναζί η Ελλάδα καλείται και πάλι να υπερασπιστεί το κεφάλαιο, το οποίο εξασφαλίζει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της. 

Είναι τόσο σημαντική αυτή η περιουσία, που από μόνη της αποτελεί αιτία πολέμου για όποιον ξένο την απειλεί. Για ομοεθνή μας προδότη, που θέλει να την παραδώσει σε ξένους, ούτε συζήτηση. 

Με συνοπτικές διαδικασίες θα πρέπει να κρεμαστεί στην Πλατεία Συντάγματος.

Αυτήν την αμύθητης αξίας περιουσία, την οποία ο ελληνικός λαός έχει πραγματικά την ανάγκη να διατηρεί στην κυριότητά του, για να συνεχίσει το "ταξίδι" του στον χρόνο, έρχονται οι ψεύτες και οι δωσίλογοι να την παραδώσουν στα ξένα αφεντικά τους.

Η κυβέρνηση των μελών της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Η κυβέρνηση του Γιωργάκη, του Πάγκαλου και της Διαμαντοπούλου. 

Η κυβέρνηση των "υπαλλήλων" των...η συνέχεια εδω....