Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ




Στην φωτογραφία βλέπετε φαντάζομαι την ομοιότητα στα σημεία 1, 2 και 3! Γάλλοι στρατιώτες με επιθετικά τυφέκια FAMAS και τζιχαντιστής με το ίδιο ακριβώς όπλο ! Γιατί σας παραθέτω αυτή την φωτό θα μου πείτε!

Γιατί ο Ολάντ μαζί με τον Ερντογάν, θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί, και να απολογηθούν για τον σαρωτικό εξοπλισμό των Ισλαμοφασιστών του ISIS με υπερσύγχρονα όπλα! Για την δημιουργία μόλις το 2012, ενός σκοτεινού στρατού με σκοπό την Εθνοκάθαρση της Μ.Ανατολής από Χριστιανούς και "μετριοπαθείς" Ισλαμιστές!

Και κυρίως, για τον Ολάντ την Μέρκελ και τον Μπαρόζο, να υπάρξει ένα ειδικό δικαστήριο, που θα δικάσει την απόφασή τους, να "ανταλλάξουν" αυτά τα όπλα, με πετρέλαιο που οι τζιχαντιστές αντλούσαν παράνομα από γεωτρήσεις που είχαν καταλάβει παράνομα!

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ΕΕ, πούλησε τα όπλα αυτά στους Τζιχανστιστες με αντάλλαγμα φτηνό πετρέλαιο !

Τέτοια σατανική συναλλαγή δεν έκαναν οι Γάλλοι ούτε κατά την περίοδο της αποικιοκρατίας! Την κάνουν σήμερα μέσα από το παραπέτασμα της "Δημοκρατικής" Ευρώπης!

Πρόκειται κυριολεκτικά αποβράσματα της πολιτικής, που έσπειραν τον όλεθρο και τώρα βομβαρδίσουν όλα αυτά τα φίδια που οι ίδιοι εξέθρεψαν!


ΥΓ

Ναι, λυπάμαι και συμπαραστέκομαι στις οικογένειες των αδικοχαμένων 150 Γάλλων που έπεσαν θύματα των ημίτρελων Ισλαμοφασιστών! Γι αυτό και απαιτώ να δικαστούν οι πραγματικοί δημιουργοί αυτών των Σατανάδων !

Ολάντ, Ερντογάν, Ομπάμα, Ελ Μπαραντέϊ, Εμίρης του Κατάρ, Σείχης των ΗΑΕ, είναι αυτοί που πρέπει να απαιτήσουμε να καταδικαστούν!

Και μάλιστα με την ίδια ευκολία που καταδικάστηκε ο Ράντοβαν Κάρατζιτς!!!

Χωρίς χρονοτριβές...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ