Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΧΩΡΑ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ".

Ο Στόλτενμπεργκ είπε επίσης πως αν οι Γερμανοί ενοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά...αφού η Ελλάδα ανήκει στην Γερμανία.

Όπως δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ, η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της, επειδή είναι μια χρεοκοπημένη χώρα υπό κηδεμονία.

Σύμφωνα με τον κ. Στόλτενμπεργκ, μόνο η Γερμανία έχει το δικαίωμα να καταρρίψει τα μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκίας που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο, αφού η Ελλάδα ανήκει στην Γερμανία.

«Από την στιγμή που η Γερμανία δεν ενοχλείται που η Τουρκία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της περιουσίας της στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένα θέμα», τόνισε ο κ. Στόλτενμπεργκ.

«Αν οι Γερμανοί ενοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά» είπε ακόμα ο κ. Στόλτενμπεργκ.

Οι δηλώσεις του κ. Στόλτενμπεργκ δεν απασχολούν την ελληνική κυβέρνηση, αφού αφενός δεν της πέφτει λόγος και αφετέρου ο Αλέξης Τσίπρας έχει πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθεί αυτή την εποχή, όπως η συνεργασία του με τον Βασίλη Λεβέντη, για την διάλυση του ασφαλιστικού και την πτώχευση του Ελληνικού λαού.

Η δήλωση του κ. Στόλτενμπεργκ έγινε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου του CNN, ο οποίος εξέφρασε την απορία γιατί το ΝΑΤΟ υποστήριξε την ενέργεια της Τουρκίας να καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό και γιατί δεν ισχύει το ίδιο για την Ελλάδα, της οποίας ο εναέριος χώρος παραβιάζεται καθημερινά από...τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Ο κ. Στόλτενμπεργκ είπε πως η Τουρκία είναι κυρίαρχη χώρα, ενώ η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο.Επειδή κακόβουλα έκριναν αυτό το άρθρο, βλέποντας στενά το περιεχόμενο και επειδή το video που έχει ενσωματωθεί αποδεικνύει το σκεπτικό του συντάκτη, οφείλουμε να δώσουμε την ανάλογη απάντηση. Το άρθρο είναι μια πολύ ωραία τραγική διακωμώδηση από τον pitsiriko...

Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό αλλά φαντασία να καταλάβεις ότι αυτό που περιέχει συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η επιλογή να αναρτάς άρθρα τα οποία έχουν περιεχόμενο που αγγίζουν την κοινή γνώμη είναι ελευθερία της έκφρασης.

Το περιεχόμενο -κατ εμέ - που το ανέβασα, αποτελεί την ουσία για μια βάρβαρη καταπίεση των δικαιωμάτων μας από τους άθλιους ιμπεριαλιστές - εκφραστές του καπιταλιστικού συστήματος στην χώρα μας. Το περιεχόμενο είναι πέρα για πέρα αληθινό και κανένας κακόβουλος κριτής δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Δεν είναι δια στόματος γγ του ΝΑΤΟ αλλά δια στόματος του Ελληνικού λαού. Δεν έχουμε δικαίωμα να προασπίσουμε τα σύνορά μας, έχουμε απολέσει την εθνική μας κυριαρχία, είμαστε προτεκτοράτο των ξένων δυνάμεων.


Μπράβο στον pitsiriko.net