Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ



...με αφορμή ένα άρθρο του φίλου Νίκου Καρατσώρη "NASA has trialled an engine that would take us to Mars in 10 weeks" θα επιχειρήσω ένα focus στην παγκόσμια οικονομία του έτους 3016 προκειμένου να σας καθησυχάσω...

1/ το χρήμα θα έχει καταργηθεί, δεδομένου ότι ο χρόνος θα το έχει υποκαταστήσει. Έτσι κι' αλλιώς και τα δύο αρχίζουν από "χι" οπότε "μία η άλλη". 

2/ οι αβυσσαλέες διαφορές κρατών & εθνοτήτων θα έχουν εκλείψει, δεδομένου ότι η μπούρδα της ΝΤΠ (Νέα Τάξη Πραγμάτων) αποδείχτηκε ανίκανη να τις διαχειριστεί. Κάτι γερόντια ήτανε, που είχαν επενδύσει στη χρεοκοπημένη βιομηχανία του "βιάγκρα". 

3/ θα έχουν καταργηθεί οι τράπεζες ανθρωπίνων οργάνων, δεδομένου ότι ο χρόνος μακροημέρευσης που υπόσχονται δεν θα είναι ανταγωνιστικός (οπότε τέρμα τα τζιχάντια).

4/ τα διαστημόπλοια του χρόνου θα κάνουν τσάρκες με ταχύτητες φωτός και, όσοι καταφέρνουν να βγάλουν εισιτήριο, θα γυρνάνε πίσω νεότεροι απ'τα παιδιά τους (οπότε τέρμα οι συντάξεις). 

5/ οι άνθρωποι θα σβήνουν τα τατουάζ απ'το χάραγμα του Αντίχριστου δεδομένου ότι αποδείχτηκε μεγάλη απάτη και χάσανε τα λεφτά τους (οπότε τέρμα η "πίστη" στις τράπεζες). Rockefeller & Rothschild στα Τάρταρα!

6/ τα έπαθλα στις ολυμπιάδες θα έχουν αντικατασταθεί από χρονικές ανταμοιβές, δεδομένου ότι μόνο αυτές ανταποκρίνονται στην λατινική διάλεκτο "Citius, Altius, Fortius" (γρηγορότερα, ψηλότερα, δυνατότερα).

7/ οι άνθρωποι, μπορεί να πεινάνε ακόμα αλλά, επειδή ποτέ δεν θα βάλουν μυαλό, θα ποντάρουν apriori στα χρηματιστήρια του χρόνου, δεδομένου ότι, η ελπίδα θα έχει πάντα μεγάλο κόστος. 

8/ θα υπάρχουν και τότε έκτακτες εισφορές αν κινδυνέψει η Τράπεζα του Χρόνου, αλλά θα είναι κάποιων δευτερολέπτων απ'τη ζωή του καθενός, δεδομένης της τεράστιας συσσώρευσης & ανάπτυξης (Growth) που υπόσχεται σε Γαλαξιακό επίπεδο.

9/ θα υπάρχουν και τότε "κουρέματα" χρόνου καταθέσεων, ως είθισται, αλλά θα είναι αν πέσει σε καμιά μαύρη τρύπα το διαστημόπλοιο του χρόνου.

10/ και όλα αυτά, ενώ στα σχολεία θα διδάσκεται η παλαιολιθική εποχή του εικοστού πρώτου αιώνα...

11/ και όλα αυτά, ενώ η γλώσσα η ελληνική, θα είναι η νοηματική συμπαντική διάλεκτος...

12/ και όλα αυτά, ενώ θ' αναφέρονται ακόμα σ'έναν αρχαίο πολιτισμό που, αν και δόμησε διαχρονικές αξίες στην ανθρωπότητα, δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει...

13/ Ναι, αλλά γιατί τόση υστέρηση ???, ...ενώ θα μπορούσαμε νάχουμε (εμείς οι Έλληνες) το πάνω χέρι, ...αφού τα σκεφτήκαμε πρώτοι!!!

14/ Τι θέλετε τώρα ??? ...να σας λύσω διοφαντικές εξισώσεις, ή να σας τα πω χύμα και τσουβαλάτα ???


...γιατί ρε Πατριώτες, αν και έχουμε το μυαλό, είμαστε τόσο ανίκανοι να μιλήσουμε με συναρτήσεις απλής λογικής, που, στην κβαντική φυσική εννοείται ότι : 

"η αναίρεση του αιτίου αναιρεί και το αποτέλεσμα"

HAL: Will I dream? 

Ίσως να κάνω κάποιο λάθος δευτερολέπτων και, αυτό στον μακρόκοσμο, και με ταχύτητες φωτός, είναι σημαντικό...!!!

Από την άλλη, και στον δικό μας γήινο -ελλαδικό αραμπά, δεν νομίζω να έχει και πολύ σημασία...

Από τους υπολογισμούς μου λοιπόν, που ο δίσεκτος αυτός χρόνος έχει 366 ημέρες, αν αφαιρέσουμε τις 10 που φάγαμε ασκόπως, μας απομένουν 356.

Έ λοιπόν, σύμφωνα με τις νέες ισοτιμίες ευρώ/δολαρίου, τόσα είναι και τα κατοχικά δάνεια που μας χρωστάει η Γερμανία, δηλ. 356 δισεκ. ευρώ!

Ένα δισεκ. για κάθε μέρα που μας απομένει εντός του '16 που, ή θα το κερδίσουμε ή θα το χάσουμε.

ααα,,, να μην ξεχάσω..., η συνάρτηση στη χασούρα, έχει μπροστά έναν πολλαπλασιαστή Χ 10.

Τι περίεργο..., όσες οι μέρες που φάγαμε….!!!


HAL 9000: " I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that" 

όσοι έχουν δει την "Οδύσσεια του διαστήματος 2001" του Κιούμπρικ, θα θυμούνται την απάντηση του HAL στον Dave,  όταν του ζητούσε ν'ανοίξει την πόρτα... γιατί, όταν εξαρτάσαι από σκοπιμότητες, που, έχουν προγραμματισθεί να, φοβούνται περισσότερο από σένα, είσαι τελειωμένος... εκτός και αν...



ΤΖΑΝΗΣ ΓΚΟΥΣΚΟΣ