Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΙΗΣΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ "ΑΛΛΑΧ"




ΔΙΑΒΑΣΤΕ κι ΕΔΩ



Ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα έκρυψε το σύμβολο του Ιησού κατά τη διάρκεια της ομιλίας που είχε κάνει στο πανεπιστήμιο Georgetown, αλλά επέτρεψε η λέξη «Αλλάχ» να εμφανίζεται ευρέως κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του σε ισλαμικό κέντρο των ΗΠΑ.

Στην φωτογραφία κάτω, ο Ομπάμα στην "Ισλαμική Κοινωνία" της Βαλτιμόρης.


Ο Ομπάμα ανήκει σε αυτούς του υποκριτές «προοδευτικούς» πολιτικούς ηγέτες - πολιτικάντηδες της εποχής μας, που προάγουν δήθεν την «ανεκτικότητα» και την «πολυφωνία», αλλά στην ουσία αυτό που προάγουν είναι μία αντι-χριστιανική ατζέντα.

Ιδιαίτερα ο Ομπάμα είναι αυτός που μεταξύ άλλων, έχει δηλώσει επίσημα, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πλέον ένα χριστιανικό κράτος και έχει αδιαφορήσει για την συνεχιζόμενη σφαγή των χριστιανών στη Συρία.


Ο Μπαράκ έδωσε μια ομιλία σε ένα τζαμί στην Ισλαμική Κοινωνία της Βαλτιμόρης την Τετάρτη. Στάθηκε «άνετος» μπροστά από ένα γυάλινο τοίχο όπου η λέξη «Αλλάχ» ήταν γραμμένη 99 φορές σε αραβική καλλιγραφία. Εκεί βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί (έμμεσα) στον Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο Donald Trump, αναφερόμενος σε μια "ασυγχώρητη αντι-ισλαμική ρητορική που υπάρχει στην πολιτική σφαίρα". Όταν η εκδήλωση τελείωσε σε όλο το προσωπικό του Λευκού Οίκου δόθηκε δώρο ένα κοράνι!


Η προκλητική εφαρμογή των «δύο μέτρων και δύο σταθμών» του πολιτικάντη Ομπάμα, αποδεικνύεται, από το γεγονός ότι το 2012, όταν έδωσε μια ομιλία στο Πανεπιστήμιο Georgetown, ζητήθηκε από τον Λευκό Οίκο, η καθολική σχολή να καλύψει όλα τα θρησκευτικά σήματα και σύμβολα, συμπεριλαμβανομένων των μικρών γραμμάτων IHS (Ιησούς) που εμφανίζονται μέσα από το τριγωνικό αέτωμα, πίσω από το σημείο όπου ο αμερικάνος πρόεδρος θα στεκόταν.


ΠΗΓΗ


«Ο πόλεμος αυτός (ΓΠΠ) θα χρησιμοποιήσει σαν αφορμή τις διαφορές μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος μεταξύ του Ισλάμ (τα αραβικά κράτη) και του σιωνισμού (Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρώπη) θα καταστρέψει το ένα το άλλο.
Οι άλλες χώρες εν τω μεταξύ θα έχουν διαιρεθεί και η ανάμειξη τους στον πόλεμο θα τους εξουθενώσει, ηθικά, πνευματικά και οικονομικά και θα εξαντληθούν κυριολεκτικά . Εμείς θα μετά θα ρίξουμε τους μηδενιστές και τους άθεους στον αγώνα για να προκαλέσουμε μεγάλες κοινωνικές ταραχές και καταστροφές, στις χώρες που θα επικρατεί ο απόλυτος Αθεϊσμός. Αυτό με τη σειρά του θα προκαλεί βάναυση και αιματηρή βία.
Οι πολίτες σε όλο τον κόσμο θα αναγκαστούν να αμυνθούν εναντίον των επαναστατών. Τα πλήθη θα στραφούν μακριά από τον Χριστιανισμό και απελπισμένοι θα αναζητήσουν νέα θρησκευτική πορεία. Τότε θα λάβουν το αληθινό φως από το γνήσιο δόγμα του Εωσφόρου, που τελικά θα τους παρουσιάσουμε παντού σαν την νέα θρησκεία. Αυτό θα σημάνει το τέλος του Χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, και οι δύο θα καταστραφούν την ίδια στιγμή».
ALBERT PIKE
Μασόνος 33ου Βαθμού