Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

BENJAMIN FULFORD: "ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ"




Benjamin Fulford  22 Μαρτίου, 2016

(Μέρος του άρθρου)

Κάτι συμβαίνει γύρω από την Ανταρκτική αυτές τις μέρες, που περιβάλλεται από μυστικότητα, αλλά επίσης προσελκύει πολλά σημαίνοντα και ισχυρά πρόσωπα. Η επίσκεψη στην Ανταρκτική του Πατριάρχη Κύριλλου, του επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον Φεβρουάριο ήταν το πρώτο σημάδι για το ότι κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει. Τώρα αυτήν την εβδομάδα ο Προεδρικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί το αρχηγείο των ναζί στην Νότια Αμερική, στο Bariloche, της νότιας Αργεντινής.

Λίγο πριν από την επίσκεψη Ομπάμα, αποκαλύφθηκε ότι η Κίνα έχει δημιουργήσει μια τεράστια βάση για την εξερεύνηση του διαστήματος στη νότια Αργεντινή. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η κυβέρνηση της Αργεντινής ανέφερε ότι βυθίστηκε ένα ‘’κινεζικό αλιευτικό σκάφος’’, κοντά σε μια απαγορευμένη περιοχή στα ανοικτά των ακτών της νότιας Αργεντινής. Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι το σκάφος ήταν πιθανώς ένα κινεζικό κατασκοπευτικό σκάφος, δεδομένου ότι ένα κανονικό αλιευτικό θα ανταποκρινόταν στις προειδοποιήσεις των Αργεντινών.

Επιπλέον, η έντονη προσπάθεια της Χαζαρικής μαφίας να ανατρέψει την κυβέρνηση της Βραζιλίας έχει πλέον αποτύχει, στερώντας από την Χαζαρική μαφία την Βραζιλία ως ένα μέρος διαφυγής τώρα που ο αμερικανικός λαός έχει αντιληφθεί τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εις βάρος του, λένε πηγές της CIA στη Νότια Αμερική.

Τώρα, οι πηγές της CIA στην Ασία λένε πως συνδέσεις τους "που είναι πάνω από την κυβέρνηση," όλοι "πετάνε Νότια", αυτή την εβδομάδα και άφησαν να εννοηθεί σαφώς ότι ‘’Νότια’’ σημαίνει στην Ανταρκτική. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί χρόνια πριν, ο Paul Laine, πηγή του Πενταγώνου επί των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών, είπε σε μένα πως το υπερσύγχρονο πυραυλικό καταδρομικό του Ηνωμένου Βασιλείου HMS Sheffield είχε συλληφθεί από τους Ναζί που λειτουργούν σε μια υποθαλάσσια βάση στην περιοχή. Το HMS Sheffield υποτίθεται ότι βυθίστηκε το 1982 κατά τη διάρκεια του πολέμου των Νησιών Φόλκλαντ μεταξύ της Αργεντινής και του Ηνωμένου Βασιλείου από ένα πύραυλο Exocet.

Αυτή η αύξηση της εξαιρετικά μυστικής δραστηριότητας στο νότιο ημισφαίριο, κοντά στην Ανταρκτική, κατά κάποιο τρόπο συνδέεται με τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για ένα ορυχείο χρυσού στην Παπούα, Νέα Γουινέα, για το οποίο ο Laine ανέφερε επίσης πως ήταν η θέση μιας ναζιστικής μυστικής βάσης.

Μτφρ: Γ. Βουδούρης