Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ο "ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ" ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!




…Nahed Al Husaini, επικεφαλής του γραφείου του VT στην Δαμασκό

Δαμασκός Veterans Today 

Οι Κουρδικές Λαϊκές Δυνάμεις που υπηρετούν στη Συρία συνέλαβαν σήμερα ένα ανώτερο στέλεχος των Τουρκικών Υπηρεσιών Πληροφοριών που κατόπιν "ενισχυμένης ανάκρισης’’ εμπλέκει τον Πρόεδρο Ερντογάν. Στο VT δόθηκε πρόσβαση σε καταγεγραμμένες ομολογίες που περιγράφουν με λεπτομέρειες το ρόλο της ΜΙΤ στις εκρήξεις στις Βρυξέλλες, μαζί με σχέδια για περισσότερες επιθέσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο ‘’ύποπτος’’ ομολόγησε το ρόλο του στο σχεδιασμό της επίθεσης των Βρυξελλών, σε συντονισμό με το ISIS στην Ράκκα.

Οι πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη αυτή είχαν δοθεί από τους Ρώσους που είχαν αποκωδικοποιήσει ένα σήμα . Μας λένε πως οι Ρώσοι δεν είχαν εμπλακεί στη σύλληψη, αλλά ότι μια ομάδα Spetsnaz ήταν διαθέσιμη για υποστήριξη εάν χρειαζόταν.

Η Τουρκική κατασκοπία λειτουργεί ένα επιχειρησιακό κέντρο σχεδιασμού, σε ένα υπόγειο συγκρότημα στην Raqqa, σύμφωνα με έναν απρόθυμο πληροφοριοδότη μας. Το κέντρο, είναι φτιαγμένο κάτω από μια αθλητική εγκατάσταση και περιέχει αποθέματα χημικών και βιολογικών όπλων, συμπεριλαμβανομένων, αερίου σαρίν, γρίπης των χοίρων και τόνους υλικών για την παραγωγή αερίου μουστάρδας και αερίου χλωρίου. Οι ΗΠΑ έπληξαν το κέντρο, τον Οκτώβριο του 2014, σε συντονισμό με μια Συριακή μονάδα "Tiger" πράγμα που οδήγησε στη σύλληψη αξιωματικών του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας μετά από 5-6 άκρως μυστικές κοινές επιχειρήσεις.

Οι σημειώσεις της ανάκρισης που λάβαμε μέχρι στιγμής από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Ασφάλεια και τις Γενικές πληροφορίες (DESI) από τον Γραμματέα DR Haissam Bou, αναφέρουν ότι η Τουρκική ΜΙΤ ήταν πίσω από τις τρομοκρατικές δίδυμες βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας και ότι Τουρκικοί τρομοκρατικοί πυρήνες υπάρχουν ήδη σε όλη την Ευρώπη και έχουν προγραμματιστεί από χρόνια πριν, σε συντονισμό με μια υποδομή του οργανωμένου εγκλήματος που εμπλέκεται από καιρό στην εμπορία ανθρώπων, και ναρκωτικών και σε συνεργασία με Ισραηλινές και Σαουδαραβικές ομάδες, δημιουργούν σκηνοθετημένες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο Ερντογάν, σύμφωνα με την πηγή μας, έχει διοχετεύσει εκπαιδευμένες τρομοκρατικές ομάδες της ΜΙΤ, που κρύβονται προσεκτικά στην ενορχηστρωμένη εισροή των προσφύγων, κατευθύνοντας τους να ενσωματωθούν με τις Τουρκικές κοινότητες του κοινού εγκλήματος που είναι εγκατεστημένες προ πολλού στη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Η Nahed Al Husain είναι επικεφαλής του VT στο γραφείο της Δαμασκού. Είναι μέλος του Αμερικανικού Ινστιτούτου για τις Στρατηγικές Μελέτες της Μέσης Ανατολής (ΗΠΑ) και λειτουργεί ως Βοηθός Διευθυντής στο Αραβο-Αμερικανικό και μουσουλμανικό Κογκρέσο (Detroit, ΗΠΑ). Έχει πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο της Δαμασκού (1987).

Έχει επίσης, εργαστεί ως δημοσιογράφος για την τουρκική εφημερίδα Aydinlik, ως Ειδική Συντονίστρια για την Αραβο-Αρμενική Συνέλευση Διεθνούς Δικαίου, ως ανταποκρίτρια για το Πρακτορείο Ειδήσεων του Κατάρ, για την εφημερίδα του Μπαχρέιν Al Ayam, για την Al Liwaa του Λιβάνου, ως ανταποκρίτρια του Petra News Agency της Ιορδανίας, ως ανταποκρίτρια του Associated Press στις ΗΠΑ, και εργάστηκε ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος για το CBS, το ABS και το CNN στη Συρία.
Μτφρ: Γ. Βουδούρης