Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ;




Ο Καρατζαφέρης μπορεί, για παράδειγμα, να δηλώσει ότι δεν είναι Εβραίος, ενώ ο τότε πρωθυπουργός της χώρας και βέβαια ο νυν δεν μπορούν να το κάνουν. 
Μπορεί να δηλώσει ότι δεν είναι κομμουνιστής, ενώ θεωρεί ότι ο Καραμανλής δεν μπορεί να το κάνει. 

Μπορεί τέλος να δηλώσει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος, ενώ πολλοί από αυτούς που μας κυβερνούν δεν μπορούν να το κάνουν. 

Όλα αυτά μπορεί να τα δηλώσει. 

Τι όμως δεν μπορεί να δηλώσει; 

Τι είναι πραγματικά ο Καρατζαφέρης και δεν μπορεί να το αποκρύψει;

Αν ο εβραϊσμός, ο κομμουνισμός ή η ομοφυλοφιλία είναι για κάποιους χαρακτηριστικά, τα οποία δεν τους συμφέρει ν' αποκαλύψουν, τι ακριβώς δεν συμφέρει τον Καρατζαφέρη ν' αποκαλύψει για τον εαυτό του;

Ο Καρατζαφέρης δεν μπορεί ν' αποκαλύψει ότι είναι βασιλόφρων. Μπορεί μετά βδελυγμίας να δηλώνει ότι δεν είναι φασίστας, αλλά δεν μπορεί ν' αποκρύψει την πίστη του, η οποία τον καθιστά φασίστα. 

Δεν δέχεται την "ετικέτα" του φασίστα, αλλά δεν μπορεί ν' αποκρύψει την προέλευση της ετικέτας, την οποία δεν θέλει να "φορέσει". 

Δεν μπορεί να την αποκρύψει, όχι επειδή δεν μπορεί να πει ψέματα, αλλά επειδή θα τον αποκαλύψει η αλήθεια της ζωής του. Ποια είναι αυτή η αλήθεια; 

Η αλήθεια, η οποία προκύπτει από τις επιλογές ζωής που κάνει κάποιος και όχι από αυτά που λέει. 

Στην κρίσιμη μάχη της Δημοκρατίας με τη Μοναρχία ο Καρατζαφέρης, που σήμερα δηλώνει δημοκράτης, αγωνίστηκε υπέρ της Μοναρχίας. 

Αγωνίστηκε ως εκδότης της εφημερίδας "Το Στέμμα της Δημοκρατίας". 

Αγωνίστηκε ως "αξιωματικός" και όχι ως απλός "οπλίτης". 

Αν η Μοναρχία κυριαρχούσε, ο Καρατζαφέρης σήμερα θα είχε ανταμειφθεί αδρά από αυτήν.

Σήμερα δηλώνει δημοκράτης, όχι μόνον γιατί είναι "τζάμπα", αλλά γιατί συμφέρει κιόλας. Τι άλλο να δήλωνε; Φιλοβασιλικός; 

Ούτε στα ΚΑΠΗ δεν θα τον καλούσαν. 

Σήμερα τον συμφέρει η Δημοκρατία και ο Καρατζαφέρης γνωρίζει πώς να υποστηρίζει τα συμφέροντά του. Εφόσον λοιπόν η όψιμη "δημοκρατικότητά" του συμφέρει τόσο τον ίδιο όσο και τα αφεντικά του, δεν έχει λόγο να μην την υπερασπίζεται. 

Τον συμφέρει όμως και για έναν άλλο λόγο. Αποκρύπτει ο ίδιος ότι είναι βασιλόφρων, γιατί θέλει ν' αποκρύψει και την ιδεολογική ταυτότητα του βασικού πυρήνα του κόμματός του. 

Τον πυρήνα, ο οποίος αγοράστηκε ως "κρέας" από τον Μητσοτάκη και του παραδόθηκε για να τον διαχειριστεί. 

Αυτό δεν τον συμφέρει ν' αποκαλυφθεί, γιατί θα λειτουργήσει απωθητικά προς όλους εκείνους τους δημοκράτες, οι οποίοι τον ψήφισαν, επειδή πίστεψαν στον "πατριωτισμό του". 

Δεν συμφέρει τον αυτόκλητο "προστάτη" των Ελλήνων να εμφανίζεται ως πιστός δούλος Δανών, Γερμανών και άλλων "γαλαζοαίματων".

Αυτόν λοιπόν τον εσχάτως "δημοκράτη" και φανατικά "πατριώτη" Καρατζαφέρη τον "κατασκεύασε" ο Μητσοτάκης. 

Πώς; 

Και πάλι με τον γνωστό τρόπο, που χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη. Με κρατικά χρήματα και μέσα. 

Στην εποχή της πρωθυπουργίας του Μητσοτάκη ο ανύπαρκτος μέχρι τότε Καρατζαφέρης έγινε εκδότης, καναλάρχης και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού. 

Ο μέχρι τότε ανύπαρκτος Καρατζαφέρης έγινε ιδιοκτήτης του RadioCity και του TeleCity. 

Μέχρι και η Μαρίκα είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια του σταθμού του. Με συνοπτικές διαδικασίες —και "ελέω" Μητσοτάκη— ο Καρατζαφέρης απέκτησε ένα "βήμα", που του επέτρεπε να μπει στην πολιτική ζωή γρήγορα και χωρίς κανένα ουσιαστικό προσόν. Ένας αγράμματος "Λαμπράκης" σε μικρογραφία μπήκε εκ του ασφαλούς στην πολιτική σκηνή.

Με τα μέσα του Μητσοτάκη —και άρα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού— έγινε γρήγορα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό, γιατί, όταν διαθέτες ιδιόκτητα μέσα μαζικής επικοινωνίας και παραβιάζεις όλους τους νόμους περί της χρήσης τους, είναι εύκολο να γίνεις βουλευτής. 

Όταν έχεις ένα κανάλι, που όλη την ημέρα σε διαφημίζει ή σε αφήνει να αυτοδιαφημίζεσαι, είναι εύκολο να γίνεις βουλευτής. Υπάρχει άνθρωπος, που, αν είχε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια να τον διαφημίζουν καθημερινά, δεν θα μπορούσε να γίνει βουλευτής; 

Μέχρι και ο Κάτμαν με λίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις παραλίγο να το καταφέρει.
Η προσωπική αδυναμία —σε επίπεδο προσόντων— του Καρατζαφέρη ...... ......

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ - ΕΔΩ