Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ. ΖΗΤΩ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ"!




Αν ο «άγιος» Μεσογαίας δε γνωρίζει την ύπαρξη όλων αυτών των δημόσιων προφίλ που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρουν τ΄ όνομά του, μοστράροντας το βιογραφικό του λες και ψάχνει για δουλειά, καλά θα κάνει να ενημερωθεί και να πράξει τ΄ αυτονόητα...


Οι Έλληνες στην μακραίωνη ιστορία τους έχουν αποδείξει το πόσο πολύ θέλγονται από τα παχιά και ωραία λόγια των πολιτικών απατεώνων, τη γκλαμουριά στην εμφάνιση και τη ψεύτικη εικόνα που του πλασάρουν τα κάθε λογής πρότυπα. Οι Χριστιανοί δε θα μπορούσαν ν΄ αποτελούν εξαίρεση σε αυτό. Ο κοινωνικός ξεπεσμός και η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και οι πολίτες της τα τελευταία χρόνια εξάλλου το αποδεικνύουν πανηγυρικά.

 Το επικοινωνιακό παιχνίδι του Θεσσαλονίκης Άνθιμου τις προηγούμενες ημέρες έφερε στην επιφάνεια το μέγεθος του πραγματικού προβλήματος. Το θέμα με τον «άγιο» της NASA Μεσογαίας Νικόλαο Χατζηνικολάου ήρθε για να μας θυμίσει το πόσο ο όχλος έχει ανάγκη από παραπληροφόρηση, ίντριγκα και ψέμα, όταν όλα τριγύρω είναι διαλυμένα και κακοποιημένα, από αυτούς τους ίδιους τους οποίους προσκυνά και δηλώνει υποτέλεια. Είναι δε χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του όχλου ο ραγιαδισμός και η επίπλαστη εικονική πραγματικότητα, την οποία ο ίδιος προωθεί, παρότι γνωρίζει πως τα όσα λέει και δημοσιοποιεί είναι ψεύτικα και επιζήμια για το κοινωνικό σύνολο. Οι περί των «αγίων» δεσποτάδων δε χρειάζεται να έχουν πολύ νοημοσύνη και εύστροφο εγκέφαλο, αρκεί να κάνουν και να λένε αυτό που θέλουν οι αφέντες τους. Αν συνέβαινε το αντίθετο,  σίγουρα θα μιλούσαμε για μια άλλη Κοινωνία.

Ευτυχώς, γι΄ άλλη μια φορά τα γεγονότα διαψεύδουν όσους χρυσώνουν τα χάπια της εγκοίμισης. Όσα συμβαίνουν καθημερινά είναι όχι απλώς αποδείξεις της ολοκληρωτικής κατάρρευσης του δεσποτικού συστήματος της Κρατικής Εκκλησίας στην Ελλάδα,  αλλά πρόδρομοι πολύ δυνατών και άσχημων εξελίξεων για τους διεφθαρμένους δεσποτάδες και τους πληρωμένους υποτελείς τους. Και σε αυτή την περίπτωση, ένας Επίσκοπος – ξεχασμένος από τους σημερινούς «επιστήμονες» της προπαγάνδας, της λαμογιάς και της διαπλοκής – ο Αυγουστίνος Καντιώτης, είχε μιλήσει για τα όσα θα φέρει η ασυδοσία και η απιστία των σημερινών αυτοαποκαλούμενων «αγίων», πολλές φορές και σε υψηλότατους τόνους, όμως πάντοτε φρόντιζαν οι «άγιοι αδερφοί» του να τον λοιδορούν, να τον αποκαλούν φασίστα, συκοφάντη και φανατικό φαντασιόπληκτο. Τα αποτελέσματα όλων αυτών των επιθέσεων και διωγμών εναντίον όχι μόνον του Καντιώτη αλλά και όσων άλλων είχαν το σθένος ν΄ αγωνιστούν για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα τα βλέπουμε και τα βιώνουμε σήμερα, μέσω των έργων των «επιστημόνων» που με το έτσι θέλω φορτώθηκαν στην πλάτη των Ελλήνων. Τέλος εποχής λοιπόν για τους αληθινούς Επισκόπους και αρχή μιας άλλης, διαφορετικής και ξεκομμένης από το Ευαγγέλιο του Χριστού, αλλά διαμορφωμένης και «τακτοποιημένης» στα μέτρα των «αγίων» της σύγχρονης Οικουμενιστικής εποχής οι οποίοι άγονται και φέρονται σύμφωνα με τις επιταγές του Παγκόσμιου Συμβουλίου των Εκκλησιών, των Σιωνιστών του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και των ανθελληνικών πολιτικών κέντρων που τους προωθούν.

Αν ο «άγιος» Μεσογαίας δε γνωρίζει την ύπαρξη όλων αυτών των δημόσιων προφίλ που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρουν τ΄ όνομά του, μοστράροντας το βιογραφικό του λες και ψάχνει για δουλειά, καλά θα κάνει να ενημερωθεί και να πράξει τ΄ αυτονόητα. Διαφορετικά, ας γυρίσει στη NASA. Όσον αφορά τα πνευματικά του τέκνα, τα οποία προπαγανδίζουν ψευδώς πως στερούνται μισθοδοσίας αυτός αλλά και άλλοι «άγιοι» ας τα  κατηχήσει ανάλογα, καθότι το μόνο που κάνουν με τα ψέματα τους είναι να τον ξεφτιλίζουν._