Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ο ΝΟΝΟΣ, ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!




Τελικά ποιανού ήταν η Χούντα; 

Αν ο αναγνώστης αρχίσει και ψάχνει τα "απόκρυφα" της Χούντας, θα βρεθεί προ εκπλήξεων.
Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό το οποίο φαινόταν. 

Κατ’ αρχήν ήταν Ταγματασφαλίτης στην Κατοχή. 

Συγκεκριμένα ήταν από τους οργανωτές του Τάγματος της Αχαΐας. 

Στη συνέχεια "διακρίθηκε" στον ίδιο αμερικανόφιλο "χώρο". 

Ο Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος ηγέτης ευρωπαϊκής χώρας, ο οποίος ήταν αποδεδειγμένα οργανωμένος πράκτορας της CIA. 

Για να "στρογγυλέψουμε" ακόμα πιο πολύ τα πράγματα, θα πούμε ότι ο πατέρας του Παπαδόπουλου —Χρήστος— ήταν ο κομματάρχης του Γεωργίου Παπανδρέου στην Αχαΐα. 

Πιθανότατα ο ίδιος ο Δικτάτορας —κατά τα λεγόμενα του Παττακού— να είχε νονό τον Παπανδρέου. 

Αυτός ο δικτάτορας "έφτιαξε" και το όνομα των Παπανδρέου ...

Ο "τρομερός" δικτάτορας, που —λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων του Παπανδρέου με τον πατέρα του— μπορεί για τον Παπανδρέου να μην ήταν ο "Γεώργιος" Παπαδόπουλος, αλλά ο "Γιωργάκης", ο γιος του Χρήστου Παπαδόπουλου. 

Αυτός ο χουντοΓιωργάκης, ο οποίος "χρωστούσε" στους Παπανδρέου, ήταν εκείνος ο οποίος ανέλαβε να "εξωραΐσει" το βρόμικο όνομα των Παπανδρέου. 

Λογικό είναι αυτό. 

Όχι μόνον ως Γιωργάκης αλλά και ως Ταγματασφαλίτης τούς "χρωστούσε" την ίδια του τη ζωή —και όχι μόνον την καριέρα του— και τους το ανταπέδωσε όταν μπόρεσε. 

Άλλωστε οι Παπανδρέου ήταν η επένδυση των Αμερικανών στην Ελλάδα και ο Παπαδόπουλος ήταν έμμισθος υπάλληλός τους ...

Έπρεπε να τους εξυπηρετήσει. 

Πώς έγινε η ανταπόδοση; 

Με "βάπτιση" στην "κολυμπήθρα" της κοινωνικής αντίστασης. 

Ο Γιωργάκης θα έκανε αυτοβούλως τον "κακό" και θα κυνηγούσε τους "καλούς", που του υποδείκνυαν τα αφεντικά του και οι υποχρεώσεις του. Με αυτόν τον απλό τρόπο οι δειλοί και οι προδότες "βαπτίστηκαν" από τον Παπαδόπουλο "αντιστασιακοί". 

Το είχαν ανάγκη αυτό, γιατί με το βρομερό όνομα, το οποίο το κουβαλούσαν από την εποχή του Εμφυλίου, δεν θα μπορούσαν να ελπίζουν σε διαιώνιση της δυναστείας τους. 

Ο κόσμος, ο οποίος είχε ζήσει τα γεγονότα από κοντά, γνώριζε τον ρόλο του Παπανδρέου. Γνώριζε πόσο καραγκιόζης και προδότης ήταν ...Πρωθυπουργός του Εμφυλίου και υπουργός σε κρίσιμα υπουργεία σε όλα τα σκληρά χρόνια της "Δεξιάς". 

Οι Παπανδρέου δεν είχαν απλά "σκελετούς" σε "ντουλάπες", αλλά ολόκληρες "ντουλάπες" φτιαγμένες από "σκελετούς".

Ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός, ο οποίος τους έδωσε λίγο "αντιστασιακό" χρώμα. Ο δικός τους χουντοΓιωργάκης έγινε ένας "τρομερός" Γεώργιος και τους "καταδίωξε". Έθεσε υπό αυστηρό "περιορισμό" τον κατάκοιτο υπέργηρο ...προφανώς για να μην τρέχει στους "δρόμους" της Αντίστασης, γράφοντας αντιχουντικά συνθήματα στους τοίχους. "Καταδίωξε", αλλά στο τέλος "φυγάδευσε" τον πνευματικό "αδερφό" τού Ανδρέα ...

Μιλάμε για "σκληρό" καθεστώς ...

Πινοσέτ, Ίντι Αμίν ...και ακόμα "χειρότερο". 

Στο τέλος ο χουντοΓιωργάκης έθαψε τον νονό του σαν "γέρο της δημοκρατίας" το 1968 ...Αυτή ήταν η ανταπόδοση ...

Τότε έγινε η μεγάλη "κατάθεση", η οποία θα έκανε και τον Ανδρέα Πρωθυπουργό και θα διαιώνιζε τη δυναστεία. Αν η "υπόσχεση" για Εμφύλιο έκανε τον γέρο Παπανδρέου Πρωθυπουργό, τότε η "υπόσχεση" για Χούντα θα έκανε και τον Ανδρέα Πρωθυπουργό.

Ο Παπανδρέου βάπτισε τον Παπαδόπουλο "Γιώργο" και ο Παπαδόπουλος "βάπτισε" όλους τους Παπανδρέου "πατριώτες" και "δημοκράτες" ...

Απλά πράγματα ...

Η Χούντα του Παπαδόπουλου έδωσε σε έναν υπέργηρο με βρομερό παρελθόν και άθλια φήμη τη δυνατότητα να "αγιοποιηθεί" σαν "αντιστασιακός" ...

Η Χούντα με "βρόμικο" τρόπο "καθάρισε" το όνομά του. Αυτή οργάνωσε τη μεγαλειώδη κηδεία, η οποία θα "σφράγιζε" μια ολόκληρη εποχή και θα "προστάτευε" για πάντα τον προδότη "γέρο" από την κριτική. 

Η βενιζελική Χούντα οργάνωσε την κηδεία, την οποία η βενιζελική προπαγάνδα θα την παρουσίαζε σαν το πρώτο "συλλαλητήριο" εναντίον της ...

Στην κυριολεξία μάζευε με απειλές ακόμα και όσους φοβούνταν να παραστούν. 

Όλοι οι "αντιστασιακοί" σε εκείνη την κηδεία ήταν μαζεμένοι από τη Χούντα ...Οι μελλοντικοί "ήρωες" της πλάκας και της Διαπλοκής. 

Την ίδια "διαφήμιση" πρόσφερε ο Γιωργάκης Παπαδόπουλος και στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Χούντα, του "πνευματικού αδερφού" Παπαδόπουλου, "ηρωοποίησε" τον απολύτως δειλό Ανδρέα Παπανδρέου ...Τον Παπανδρέου, ο οποίος έκλαιγε και εξευτελίστηκε μπροστά στους φαντάρους της Χούντας που πήγαν να τον συλλάβουν, παρ' όλο που γνώριζε ότι επρόκειτο περί παράστασης ...

Ο υπέργηρος πατέρας του "αντιστεκόταν" στους χουντικούς και στον Άγιο Πέτρο με τις πυτζάμες και τον γιο τον τραβούσαν από τις κάλτσες, για να κατέβει από τις σοφίτες.

...Ο ένας λερωμένος "ήρωας" από την ακράτεια και ο άλλος από τον φόβο ...Άχρηστοι πέρα για πέρα ...

Ούτε για τα απολύτως αναγκαία δεν ήταν ικανοί. 

Αυτόν τον "ήρωα" Ανδρέα οι χουντικοί τον "ξεπροβόδισαν" στις ΗΠΑ και μετά τον "καταδίωκαν". 

Αυτοί διέδωσαν τις φήμες για απόπειρες "δολοφονίας" με στόχο να τον ηρωοποιήσουν και να βάλουν "υποθήκη" για τη μελλοντική επιστροφή του ...Για να δώσουν λίγο "μέταλλο" σε έναν δειλό, με του οποίου τα καμώματα γελούσε ολόκληρη η Ελλάδα....

Ο συναγωνιστής της Μελίνας ...

Ο ήρωας των ξενοδοχείων ...

Δεν άφησε συντρόφισσα για "συντρόφισσα" που να μην τη "θωπεύσει" ...ηρωικά.

Μέχρι και ο ΓΑΠ κέρδισε από τη Χούντα. 

Αυτός "αντιμετώπισε" με "γενναιότητα" τους οπλισμένους χουντικούς, οι οποίοι αναζητούσαν τον πατέρα του, όταν αυτός στριμωχνόταν με τα ποντίκια στη σοφίτα ...

Ο "γενναίος" ΓΑΠ. 

Δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με τον ηλίθιο γιο μέχρι να βρουν τον δειλό πατέρα ...What; Χάρη στη Χούντα ο ηλίθιος κι ανεπίδεκτος μαθήσεως γιος της Margaret βρήκε δικαιολογία για τα άθλια ελληνικά του ...Ήταν "εξόριστος" από τη Χούντα και γι' αυτό δεν τα έμαθε καλά. 

Τριάντα χρόνια υπουργικής θητείας δεν του έφταναν για να τα μάθει. 

Αν τον βάζαμε για δύο χρόνια σε οικοδομή, μπορεί και να τα μάθαινε — αν κρίνουμε από τους Αλβανούς, οι οποίοι τα μιλάνε άπταιστα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Την ίδια διαφήμιση-σωτηρία πρόσφερε η Χούντα και στον "αποστάτη" Μητσοτάκη ...

Στον "αποστάτη", ο οποίος σε άλλη περίπτωση θα είχε καταστραφεί, λόγω της εμπλοκής του στην "αποστασία". Και αυτόν τον έκανε "ήρωα" η "μηχανή" της Χούντας. 

"Δραπέτευσε" ο Μητσοτάκης με σκάφος για την Τουρκία. 

Για να καταλάβουμε δηλαδή τι μας λέει ο αποστάτης. 

Ο άνθρωπος, ο οποίος για λογαριασμό της CIA μεθόδευσε την Αποστασία, έφυγε, για να "γλιτώσει" από τη Χούντα της CIA; 

Ήταν μόνος του στο σκάφος ...ή είχε και τον Τοτό παρέα; ...

Κι όμως ...Έτσι στήθηκε η "παράσταση" με τίτλο "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" — με πρωταγωνιστές τον Καραγκιόζη και την παρέα του. Τόσο ο Ανδρέας όσο και ο Μητσοτάκης "κυριάρχησαν" στη Μεταπολίτευση, παριστάνοντας τους "αντιστασιακούς". 

"Εξόριστοι" καί οι δύο ...εξευτελίζοντας την ίδια την έννοια της εξορίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ - http://tinyurl.com/ou8z6ak