Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΣΠΟΤΗ



Δείτε γιατί τον τιμούν οι Εβραίοι και ποιους έχει στο  πλάι του. Η Θεολογία του Ιγνατίου και το δόγμα: αντί – σημιτισμός = αντί -  Χριστιανισμός.

Κοινοποιήστε και διαδώστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα ντοκουμέντα είναι μοναδικά!


Σήμερα θα σας ταράξω λίγο παραπάνω… Ο μέγας διδάσκαλος της μεταπατερικής Θεολογίας ( άλλος ένας εκ των πολλών ) Ιγνάτιος ο Δημητριάδος έχει γίνει πρώτη φίρμα σε όλα τα γκαλά των Εβραίων, όχι μόνο τα εγχώρια αλλά και τα διεθνή. Καμία εντύπωση βεβαίως, αφού ο «άγιος» είναι από αυτούς που θέλουν να διαδεχθούν τον διεφθαρμένο Ιερώνυμο στη διεφθαρμένη Αρχιεπισκοπή του. Κρατήστε το αυτό, γιατί θα σας δείξω κι άλλους τέτοιους στο μέλλον, όπως βέβαια έχω κάνει και στο παρελθόν.

Ο μυστηριώδης "κύριος" ποιος είναι άραγε;
Τι σχέση έχει με τους Εβραίους; Ενίοτε ρασοφόρος...
Το «αντί – σιμιτισμός = αντί - χριστιανισμός» είναι το νέο σύνθημα του Ιγνατίου, και δίπλα στη γαλανόλευκη με τον σταυρό της κότσαρε και μια Εβραϊκή πεντάλφα. Ως γνωστόν ήμουν πάντα άσος στα Μαθηματικά και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι με συναναστρέφονται. Οι εξισώσεις – και μάλιστα οι δύσκολες – ήταν και παραμένουν το πολύ δυνατό χαρτί μου. Σε αντίθεση βεβαίως με τον «άγιο» Ιγνάτιο Δημητριάδος, ο οποίος μάλλον δεν τα κατάφερε και πολύ στη ζωή του ( αλλά και στα μαθηματικά ) κι έτσι έγινε επαγγελματίας κηφήνας. 

Ένα από τα γνωστά θεωρήματα στις μαθηματικές εξισώσεις είναι πως αν και στα δύο μέλη υπάρχουν ίδια στοιχεία και τ΄  αφαιρέσω τότε το αποτέλεσμα ουσιαστικά παραμένει το ίδιο. Έτσι λοιπόν και στην εξίσωση του «αγίου» Δημητριάδος έχουμε και στα δύο μέλη τη λέξη «αντί». Αφαιρώντας αυτή η εξίσωση γίνεται: Σιμιτισμός = Χριστιανισμός !!! Καλό; Για του λόγου το αληθές όμως το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Ακριβώς από κάτω, στο ίδιο πανό με το σύνθημα του Ιγνατίου, ακριβώς κάτω από τις λέξεις αντί – σιμιτισμός και αντί – Χριστιανισμός οι οποίες είναι γραμμένες στα λατινικά, υπάρχουν δύο λέξεις που σχηματίζουν μια νέα εξίσωση στην Εβραϊκή γλώσσα αυτή τη φορά. Και όσοι λογικά σκεφτούν πως στην Εβραϊκή γράφει ό,τι ακριβώς και από πάνω στην Αγγλική σας πληροφορώ πως πέσατε έξω! Στην Εβραϊκή γλώσσα γράφει κατά λέξηΣιμιτισμός = Χριστιανισμός !!! Ναι, διαβάσατε σωστά.
 
Το επίμαχο πανό με το σχετικό κείμενο του Ιγνατίου.
Επίσης προσέξτε τον "κύριο" δεξιά ( βελάκι ). Τον γνωρίζετε;
Μήπως πρόκειται για τον γνωστό μοναχό Ραφαήλ τον ... Αγιοταφίτη;
Μάθαμε λοιπόν πως ο Εβραϊσμός είναι ίδιος και ίσος με τον Χριστιανισμό, το ένα και το αυτό και όχι βέβαια από χείλη ή μυαλά αδαών, αλλά από έναν «άγιο» της Κρατικής Εκκλησίας και τη συνοδεία αυτού. Ο Ιγνάτιος έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή, και τη δική του Εκκλησία. Αυτός και κάποιοι άλλοι άθλιοι τύποι που αυτοαποκαλούνται «άγιοι» και πληρώνονται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων. Τον Ιγνάτιο μάλιστα οι Έλληνες είχαμε την ατυχία να τον πληρώνουμε για πολλά έτη και λόγω της παρουσίας του στην κρατική τηλεόραση, μέσω της εκπομπής του, που απευθυνόταν αποκλειστικώς στο βελάζων ποίμνιο. Τώρα συνεχίζουμε όχι μόνο να πληρώνουμε τα της διαβιώσεώς του και του αθέμιτου πλουτισμού του αλλά επιπλέον τα ταξίδια του, τα τσιράκια του, τον οδηγό του, τη νταντά του και πάει λέγοντας…


Όσο οι Έλληνες ανεχόμαστε τύπους σαν τον Ιγνάτιο η Ελλάδα θα παραμένει στο έλεος των προδοτών. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι ν΄ αποδείξουμε πως αγαπάμε αυτή τη χώρα, την Πατρίδα, αφαιρώντας απ΄ όλους αυτούς τους τσόγλανους προνομία που πήραν μόνοι τους και ζουν ως Αυτοκράτορες. Ξεπούλησαν τα πάντα, μας πρόδωσαν και συνεχίζουν…

Οι φωτογραφίες και το κείμενο είναι από τις επίσημες ιστοσελίδες των Εβραίων στην Ελλάδα και αφορούν εκδήλωση που έγινε στην Πολωνία στις 5 Μαΐου, πριν δηλαδή την τιμητική εκδήλωση στην οποία έχω ήδη αναφερθεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αρνούμαι κατηγορηματικά να βάλω εξωτερικούς συνδέσμους ( links ) που παραπέμπουν στις Εβραϊκές ιστοσελίδες του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και της Εβραϊκής Κοινότητας Αττικής. Ένα «γκουγκλάρισμα» και είστε εκεί προκειμένου να δείτε τα ντοκουμέντα όπως τα δημοσιεύουν οι ίδιοι._




Οι δημοσιεύσεις των Εβραίων.

To «March of the living», η πορεία των ζωντανών στην Μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, έγινε στο Birkenau της Πολωνίας στις 5 Μαΐου 2016.

Με εντολή του Αρχιραββίνου Meir Lau στην φετινή πορεία επικεφαλής τέθηκε η Ελληνική σημαία μαζί με το πανό με το σύνθημα που δημιούργησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, το οποίο έγραφε «Αντισημιτισμός είναι αντιχριστιανισμός». Μπροστά από τις σημαίες όλου του κόσμου και τους επίσημους καλεσμένους, σε αυτή την ιδιαίτερα τιμητική θέση βρέθηκε η Ελληνική σημαία την άκρη της οποίας κρατούσε ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου κ. Μαρσέλ Σολομών.

Όταν η πορεία βάδιζε παράλληλα με τις ράγες των τραίνων που ξεφόρτωναν τις οικογένειες από τα βαγόνια και γινόταν η selection, η επιλογή για το ποιος θα θανατωθεί στους φούρνους αμέσως και ποιος θα «ζήσει» στο στρατόπεδο, μπροστά από την Ελληνική σημαία σαν οδηγός περπάτησε ο επιζών του Ολοκαυτώματος με αριθμό βραχίονα 85454 Edward Mosberg, γεννημένος το 1926 στην Κρακοβία.

Στην ομιλία του ο Αρχιραββίνος Lau υποστήριξε πως ο αντισημιτισμός είναι μίσος εναντίον της ανθρωπότητας. Ο αντισημιτισμός δεν πέθανε στο Άουσβτς. Άλλαξε τα λόγια του, τα σλόγκαν που χρησιμοποιεί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην επαναληφθούν τα εγκλήματα του παρελθόντος.

Ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος άναψε την πρώτη δάδα κατά την διάρκεια της τελετής η οποία αφιερώθηκε στους ανθρώπους εκείνους που με αυταπάρνηση και κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής έσωσαν εβραίους στην διάρκεια του πολέμου. Όπως προσφώνησε ο τελετάρχης «στα βήματα του Αρχιεπίσκοπου Ζακύνθου Δαμασκηνό και του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιωακείμ που κινδύνεψαν για να σώσουν ζωές», ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος είναι σήμερα μια μοναδική φωνή αγάπης που δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους από το χρώμα, την καταγωγή ή την θρησκεία.

Τα λόγια του πριν ανάψει την δάδα που η καθεμιά συμβολίζει το ένα εκατομμύριο ψυχές.

«Βρίσκομαι εδώ, προσκυνητής, στον χώρο όπου θανατώθηκαν εκατομμύρια Εβραίοι, ως μαθητής του πράου και ταπεινού Ιησού Χριστού.

Εύχομαι το φως αυτής της δάδας να θυμίσει και πάλι σε όλους μας την αγάπη και την καταλογή που το Ευαγγέλιο Του φέρνει στον κόσμο.

Εύχομαι και προσεύχομαι το φως αυτής της δάδας να φωτίσει τον νου και την καρδιά όλων μας για την δημιουργία ενός κόσμου δικαιοσύνης, συνύπαρξης και Ειρήνης.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!»

Στην εκδήλωση προβλήθηκε η πτήση της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας το 2003 πάνω από το στρατόπεδο του Άουσβιτς. Το μήνυμα που διαβάστηκε τότε από επιζών του στρατοπέδου έλεγε, «προς τον Διοικητή του στρατοπέδου του Άουσβιτς, θέλω να ξέρεις πως σήμερα ανάμεσα στους ανθρώπους που τιμούν την μνήμη των νεκρών βρίσκεται η εγγονή μου». Η καλύτερη απάντηση στις θηριωδίες είναι η ίδια η συνέχεια της ζωής.


Ρόζα Ρούσσου