Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

«ΤΟΥΡΚΟΙ» ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ!«Να ξυπνήσουν από τον ύπνο τους» και να ξεσηκωθούν, καλεί τους «Τούρκους» της Θράκης ο… σύνδεσμος της Γαλατασαράι στην Ελλάδα (που εδρεύει στην Κομοτηνή), με ανάρτηση στο facebook. Μάλιστα, προσδιορίζει και ημερομηνία, την 24η Ιουλίου (ημέρα αποκατάστασης της «δημοκρατίας» – φαυλοκρατίας και κλεπτοκρατίας στην Ελλάδα…), όπου διοργανώνει συγκέντρωση το κόμμα του τουρκόψυχων DEB! Ιδού ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Εάν θέλεις να ζήσεις και να συντηρήσεις τον τουρκισμό που αποτελεί την ταυτότητα και το είναι σου! Εάν θέλεις να ανοίξουν πάλι οι ιστορικοί σου σύλλογοι με την δική τους ταυτότητα! Εάν θέλεις να κραυγάσεις να αποδοθούνε σε εμάς τα πατροπαράδοτα βακούφια μας! Εάν θέλεις οι εκλεγμένοι μουφτήδες να αναγνωριστούνε και να γίνουν σεβαστοί από όλους! Εάν δεν θέλεις να θίγεται η θρησκευτική ελευθερία μέσω του νόμου των 240 ιμάμηδων! Εάν θέλεις να ανοίξουν νηπιαγωγεία που θα παρέχουν δίγλωσση παιδεία (τουρκικά- ελληνικά)! Εάν δεν θέλεις να απαγορεύεται στους δασκάλους μας να μιλάνε τουρκικά στα σχολεία μας! Εάν θέλεις να αυξηθεί ο ανεπαρκής αριθμός των μειονοτικών γυμνασίων και λυκείων! Εάν θέλεις τα παιδιά σου να διδάσκονται από απόφοιτους Τουρκίας! Εάν δεν θέλεις να κλείνουν τα μειονοτικά σχολεία με πρόφαση τα λίγα παιδιά! Εάν θέλεις να ανοίξουν πια οι πύλες του δημοσίου για τους μορφωμένους νέους μας! Εάν θέλεις να αποδοθούνε στον κόσμο τα δημευμένα αλλά μη χρησιμοποιούμενα χωράφια του γιακά! Εάν θέλεις να αποδοθεί η υπηκοότητα στους αδερφούς μας-θύματα του άρθρου 19! Εάν θέλεις να αρθεί το πλαφόν του 3% που εμποδίζει την πολιτική βούληση! Εάν δεν θέλεις οι ληστές να επιτίθενται μεταμεσονύκτια στο DEB!

Εάν δεν θέλεις να θίγεται η μνήμη του αείμνηστου ηγέτη μας Δρ. ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ! Εάν θέλεις να αποζημιωθούνε τα μαγαζιά που λεηλατήθηκαν το 1990! Εάν θέλεις να τερματισθεί η οικονομική οπισθοδρόμηση των μειονοτικών! Εάν θέλεις να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους και να καταστούνε πολίτες πρώτης κατηγορίας! Εάν θέλεις να υπηρετείς και να αγαπάς αυτή τη πατρίδα ως ισότιμος πολίτης!

ΕΕΕΕΕ ΤΟΥΡΚΕ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ! Είναι ο καιρός να ξυπνήσεις από τον ύπνο της λησμονιάς! Είναι ο καιρός να κραυγάσεις στους δρόμους για τα αιτήματα σου! Πρέπει να ξέρεις πως τα δικαιώματα δεν δίνονται, παίρνονται! Αυτά τα δικαιώματα είναι δικά σου, στήριξε τα! Σήμερα είναι μέρα αλληλεγγύης, σήμερα είναι μέρα σύσφιξης! Στήριξε την ¨ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ¨ που θα γίνει στις 24 Ιουλίου από τα γραφεία του DEB ως τον τάφο του αείμνηστου ηγέτη μας ΔΡ. ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ!».

Και βέβαια, ο σύνδεσμος φιλάθλων –που δεν έχει καμία νομική βάση- χρησιμοποιείται ως βιτρίνα. Στην πραγματικότητα, δεν γίνεται τίποτα στην περιοχή από τους συγκεκριμένους τύπους, αν δεν έχει την έγκριση του τουρκικού προξενείου!

(ΥΓ): Οι κατά τόπους αστυνομικοί διευθυντές, έχουν το δικαίωμα να απαγορεύουν μια συγκέντρωση, για λόγους δημοσίας τάξεως. Και κάτι τέτοιο έχει συμβεί πολλές φορές μέχρι τώρα, εις βάρος της Χρυσής Αυγής, κατόπιν «άνωθεν εντολών» βεβαίως… Ιδού, λοιπόν, η «Ρόδος»! Θα τολμήσουν οι συριζοψεκασμένοι να απαγορεύσουν και τούτη τη συγκέντρωση ή δεν τολμάνε γιατί είναι γιουσουφάκια του Ερντογάν Πασά;