Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

ΩΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΟ;
Σιγή... ασυρμάτου από το Μαξίμου και από τον – κατά τα άλλα - λαλίστατο κ. Πάνο Καμμένο, παρά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τους «μεγαλοφοροφυγάδες» των οποίων την υπεράσπιση αναλαμβάνει η σύζυγός του κυρία Έλενα Τζούλη. 

Όπως επισημάναμε εχθές (18/07/2016) στο ρεπορτάζ με τίτλο «Αποκλειστικό: Ο Καμμένος, η σύζυγός του κυρία Ελένη Τζούλη και οι «πελάτες» υψηλής φοροδιαφυγής!», την ώρα που ο Πάνος Καμμένος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τις λίστες των φοροφυγάδων, η σύζυγός του κυρία Ελένη Τζούλη αναλαμβάνει υποθέσεις επιχειρηματιών στους οποίους έχουν επιβληθεί πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Τα στοιχεία που ήρθαν σε γνώση του Newsbomb.gr είναι αδιάσειστα και είναι προφανές πώς το σύστημα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Για άλλη μια φορά ο «παρορμητικός» κ. Καμμένος δεν βρήκε ούτε μια λέξη να απαντήσει αν είναι ηθικό η γυναίκα ενός υπουργού να υπερασπίζεται φοροφυγάδες και ο σύζυγός της να κραδαίνει λίστες διακινητών μαύρου χρήματος.

Κατά περίεργο τρόπο δεν ψέλλισε ούτε το γνωστό του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;»... Δεν μπήκε ούτε στη διαδικασία των βωμολοχιών, δεν άνοιξε καν τον ανεμιστήρα με τις λάσπες και τις απειλές. 

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου συνέβαινε κάτι αντίστοιχο θα είχαμε παραιτήσεις και κλυδωνισμούς.

Όπως ακριβώς έγινε με τη γνωστή υπόθεση του Γιώργου Βουλγαράκη και της συζύγου του κυρίας Πελέκη. 

Όπως θα θυμούνται οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, η εμπλοκή του ζευγαριού ήταν μια από τις υποθέσεις που κόστισαν στη ΝΔ και οδήγησαν στην πτώση της από την εξουσία. 

Εκείνο το περίφημο ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό έστειλε στη Δικαιοσύνη και στο... σπίτι τους και τους δυο. 

Στην Ψωροκώσταινα της Αριστεράς δεν ανοίγει ρουθούνι.

Και βεβαίως δεν υπάρχει το πολιτικό ανάστημα που απαιτείται για την ανάληψη του πολιτικού κόστους για μια υπόθεση που ευτελίζει κάθε ίχνος πολιτικής ηθικής και αμαυρώνει τη λειτουργία της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Από καμία πλευρά. Ούτε βεβαίως από τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., ούτε από το μέγαρο Μαξίμου που κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του.

Η σιωπή βλέπετε, είναι χρυσός, από όποια πλευρά κι αν το διαβάσει κανείς το περίφημο απόφθεγμα.

Για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr ρωτάει ευθέως τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο:

1. Γνωρίζει άραγε ο κ. Καμμένος ότι η σύζυγός του υπερασπίζεται φοροφυγάδες, σύμφωνα με τα πορίσματα των ελεγκτών, τους οποίους ο ίδιος καταγγέλλει;

2. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. θεωρεί ηθικό, η σύζυγός του να επιχειρεί να αθωώσει επιχειρηματίες που έχουν πιαστεί με «μαύρο χρήμα», όταν ο ίδιος εξελέγη από τον ελληνικό λαό με σημαία την κάθαρση και το ανελέητο κυνήγι στις λίστες της φοροδιαφυγής;

3. Ο κυβερνητικός εταίρος του κ. Καμμένου και στενός του φίλος, Αλέξης Τσίπρας, έχει εικόνα για τις «επαγγελματικές» δράσεις της οικογένειας Καμμένου;