Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΔΟΥΣ
"ΚΑΘΕ 25 ΑΙΩΝΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΡΥΦΩΣΗ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙΣ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΡΕΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΞΑΝΑ Η ΣΤΙΓΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ, ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ, Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ. ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΣΤΑΘΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ, Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ. ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ 25 ΑΙΩΝΕΣ.

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 25 ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ. Η ΠΟΡΤΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ".

OSHO