Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Globalisation of Boko Haram: Nigerian minister warns the West faces a new terror threat




ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ  BOKO HARAM ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Κάποιες μορφές εκπαίδευσης ήταν περίεργες. Πίναμε ειδικό νερό που κάποιοι το χαρακτήριζαν «πνευματικό νερό», γιατί δεν ήταν το συνηθισμένο νερό. 

Δεχόμασταν επίσης ξένους επισκέπτες που δεν έμοιαζαν σε τίποτα με ανθρώπινα όντα. Αυτοί συμπεριφέρονταν με παράξενο τρόπο. Οι αρχηγοί, μας ζητούσαν ν’αναφέρουμε αποσπάσματα από το Kοράνι για να εμφανιστούν αυτοί οι επισκέπτες. Σήμερα εγώ θεωρώ ότι αυτές οι πρακτικές ήταν διαβολικές. Αυτοί εμφανίζονταν ανά 3 ή 4. Έμοιαζαν σε ανθρώπινα πλάσματα αλλά δεν ήταν. Αυτά μας εμψύχωναν με θέλγητρα και μας προετοίμαζαν να ολοκληρώσουμε το καθήκον μας.

…Πριν από κάθε επιχείρηση πίναμε το «πνευματικό νερό» και αδημονούσαμε για το κακό. Αυτό το «πνευματικό νερό», μας έκανε πολύ επικίνδυνους, μπρορούσαμε με το παραμικρό να σκοτώσουμε. Το νερό μας ενδυνάμωνε ενάντια στις σφαίρες του ρεβόλβερ και του αυτόματου. Όταν πίναμε αυτό το νερό οι σφαίρες δεν μπορούσαν να μας προλάβουν. Οι αρχηγοί μας διέθεταν δαχτυλίδια μυστηριώδους εξουσίας. 

…Όταν ζητούσαμε από ένα θύμα «δέξου να γίνεις μουσουλμάνος» και αυτό απαντούσε : «όχι», το σφάζαμε σαν κατσίκι. Μετά, έχοντας σκοτώσει τον άπιστο μαζεύαμε το αίμα του με μια μικρή κούπα και το πίναμε. Έτσι το φάντασμα του σφαγμένου δεν μπορούσε να έρθει να στοιχειώσει τα όνειρά μας. Όταν δεν είχαμε την επιθυμία να πιούμε αίμα, βρέχαμε τα δάχτυλα μέσα στην κούπα και τα φέρναμε στο στόμα και αυτό αρκούσε να εμποδίσει το φάντασμα να έρθει.

…Είχαμε πολυάριθμους αρχηγούς και σπόνσορες. Αυτοί οι τελευταίοι, είναι πλούσιοι Νιγηριανοί και κάποιοι που εργάζονται στην κυβέρνηση. Αν εγώ ανέφερα τα ονόματά τους θα θεωρούσατε ότι ψεύδομαι. Υπήρχαν κυβερνήτες και γερουσιαστές που ήταν ένθερμοι υποστηρικτές μας.