Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε κατάσταση γενικής διάλυσης φέρεται το τεχνητό κράτος του Κοσσυφοπέδιου που γεννήθηκε από την εγκληματική νατοϊκή επέμβαση το 1999 σε βάρος των Ορθόδοξων Σέρβων, με τους άθλιους νατοϊκούς βομβαρδισμούς που είχαν σαν αποτέλεσμα την γέννηση ενός κράτους μαφία και λαθρεμπορίου και παράλληλα γεννήτρα διαφόρων τζιχαντιστικών ομάδων και εστιών τουρκικής αποσταθεροποιητικής προπαγάνδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ήδη οι κάτοικοι του κρατιδίου εγκαταλείπουν ομαδικά το Κοσσυφοπέδιο αναζητώντας αλλού καλύτερη τύχη καθώς όλες οι προσδοκίες τους για την λειτουργία αυτού του κρατιδίου αποδειχτήκαν φρούδες.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών του Κοσσυφοπέδιου, Sekder Hüseyıni, μέσα σε ένα χρόνο το ένα δέκατο σχεδόν του πληθυσμού του Κοσσυφοπέδιου εγκατέλειψε την χώρα χωρίς προοπτική επιστροφής του, (που πήγαν ?). Τα στοιχεία αναφέρουν ότι τους τελευταίους μήνες 110 χιλιάδες Κοσοβάροι εγκατέλειψαν την χώρα, ο πληθυσμός της οποίας μετά βίας ξεπερνά το ένα εκατομμύριο.

Οι σκηνές που κάνουν το γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες από το κοινοβούλιο του κρατιδίου με δακρυγόνα και συνεχείς συμπλοκές, δείχνουν και την πραγματική κατάσταση διάλυσης του τεχνητού αυτού κράτους δημιούργημα της Νέας Τάξης, της Γερμανίας και των ΗΠΑ του Μπιλ Κλίντον.

Τα σχέδια του Τζωρς Σόρος και της Νέας Τάξης για άλλη μια φορά φαίνεται πως έχουν οικτρή αποτυχία στην περίπτωση του Κοσσυφοπεδίου.

Και στη… σειρά είναι τα Σκόπια!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr