Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ο GAY ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ





Τζάμπα νομοθετούνε για τους γάμους και τις υιοθεσίες των Gay
...Τους πρόλαβε η οικονομική κρίση. 
...Ποια θα είναι τελικά η χαμένη γενιά; 
...Η νέα γενιά που "δείχνει" ο Σούλτς ή μήπως θα έχουμε κάποια "ανατροπή" της τελευταίας στιγμής; 
Έχει σκεφτεί κάποιος ποιο είναι το κοινό σημείο, το οποίο συνδέει όλους τους μεγάλους ηγέτες της Νέας Τάξης μεταξύ τους; ...Τους "εκλεκτούς" των Ρότσιλντ, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Goldman Sachs; ...Τους ηγέτες των μεγάλων "δυνάμεων", όπως είναι ο Ομπάμα ή η Μέρκελ και ο Ολάντ. Μπορεί μεταξύ τους να διαφωνούν στην ενδεδειγμένη μέθοδο επίλυσης των κοινών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικονομίες τους, αλλά υπάρχουν θέματα, στα οποία ταυτίζονται απόλυτα μεταξύ τους. Θέματα όπως είναι για παράδειγμα η αντιμετώπιση του φαινομένου της ομοφυλοφιλίας. 

Ο Ομπάμα μπορεί να έχει καταντήσει την "υπερδύναμη" ως τον μεγάλο επαίτη του Πλανήτη, αλλά προχωράει σε νομοθετική ρύθμιση, η οποία ανοίγει τον δρόμο για την νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων. Ιδέες, για να αποφύγει τον οικονομικό "γκρεμό" και να σώσει τις ζωές εκατομμυρίων νεόπτωχων Αμερικανών, δεν έχει, αλλά ιδέες, για να στρώσει τον "δρόμο" των ομοφυλοφίλων, έχει. Το ίδιο και ο Ολάντ. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος με την πιο χαμηλή δημοτικότητα όλων των εποχών στη Γαλλία τον συναγωνίζεται σε κοινωνική "ευαισθησία". Τους πλούσιους Γάλλους δεν κατάφερε να τους φορολογήσει, αλλά, όπως φαίνεται, θα καταφέρει να παντρέψει τους ομοφυλόφιλους. Η ανεργία στη "σοσιαλιστική" Γαλλία αγγίζει πλέον το 11%, αλλά, όπως φαίνεται, ο μέγας σοσιαλιστής θα καταφέρει να δώσει στους ομοφυλόφιλους μέχρι και επίδομα πολυτέκνων. 
Αν όμως αυτοί οι δύο είναι σοσιαλίζοντες "προοδευτικοί" ηγέτες και εν μέρει δικαιολογούνται οι "προωθημένες" τους απόψεις, τότε η στάση της Μέρκελ είναι αν μην τι άλλο παράξενη. Στο ίδιο μήκος κύματος με αυτούς τους μεγάλους "δημοκράτες" είναι και οι απόψεις της συντηρητικής ηγέτιδας των "χριστιανοδημοκρατών" της Γερμανίας στο συγκεκριμένο θέμα. Η κοινωνικά ανάλγητη —σε βαθμό παλιανθρωπιάς— σταλινοναζίστρια για έναν παράδοξο λόγο δείχνει μεγάλη "ευαισθησία" και ενδιαφέρον για τους ομοφυλόφιλους. Θέλει να τους "στηρίξει" με όλους τους τρόπους ...Μπαίνει στα αποδυτήρια των ανδρικών ποδοσφαιρικών ομάδων και ενθαρρύνει τους παίκτες να "αποκαλύψουν" δημοσίως τις "ιδιαιτερότητές" τους ...Τοποθέτησε Υπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή της μια γνωστή "αδερφή" του Βερολίνου. 
Πώς δικαιολογούνται οι κοινές απόψεις από τόσο διαφορετικούς πολιτικούς παράγοντες; Αυτά όλα, αν μη τι άλλο, είναι παράξενα. Δεν εξηγείται με βάση τη λογική αυτή η απόλυτη ταύτιση των "προοδευτικών" με τους "συντηρητικούς" και μάλιστα σε ένα θέμα τόσο "καυτό" ...Ένα θέμα το οποίο επί αιώνες θεωρούνταν ταμπού και μέχρι τώρα οι πολιτικοί όχι απλά δεν το έβαζαν στην κορυφή της ατζέντας τους, αλλά δεν το άγγιζαν καν. Παρέπεμπαν τους πάντες στους επιστήμονες ή στους ιερείς, για να λάβουν τις απαντήσεις τους. Το θέμα θεωρούνταν απαγορευμένο και κανένας δεν το έπαιρνε στα χέρια του. 
Το σύστημα, βέβαια, δεν ανακάλυψε τους ομοφυλόφιλους τώρα ...Τους γνώριζε εδώ και αιώνες. Απέναντί τους κρατούσε μια στάση πολύ περίεργη, σε βαθμό που να θεωρείται ύποπτη. Παρ’ όλη τη φαινομενική εχθρότητα, την οποία επιδείκνυε εναντίον τους, στην πραγματικότητα τούς προωθούσε στις δομές του. Τους θεωρούσε εξαιρετικής ποιότητας υπηρέτες του και ως εκ τούτου τους προστάτευε. Γνωρίζοντας ότι η σεξουαλικότητα επηρεάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλές φορές έπαιζε με αυτήν βάρβαρα και αιματηρά παιχνίδια. Υπήρχαν εποχές, που στην κυριολεξία το ίδιο το σύστημα έπαιρνε ένα λεπίδι και "παρήγαγε" σεξουαλικά ιδιόμορφους ανθρώπους. Τους παρήγαγε το ίδιο, γιατί γνώριζε ότι με αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζε τους πιο πιστούς του υπηρέτες ...Τους υπηρέτες, οι οποίοι ήταν εξαρτώμενοι από αυτό και θα έκαναν τα πάντα για την επιβίωση του συστήματος. 
Υπήρχε, δηλαδή, μια διπλή συμπεριφορά απέναντί τους, η οποία δεν άλλαζε ποτέ ...Τους γνώριζε, αλλά ...δεν τους αναγνώριζε. Το σύστημα χρησιμοποιούσε τους ομοφυλόφιλους στις δομές του, αλλά επισήμως τους καταδίωκε. Παρασκηνιακά τους προστάτευε και τους προωθούσε στην ιεραρχία του, αλλά δημοσίως τους απέρριπτε. Γιατί; ...Για να μην προκαλούν την αποστροφή και άρα και την αμφισβήτηση του συντηρητικού κόσμου απέναντι στην εξουσία και τους ανθρώπους της ...Για να μην δίνουν το κακό παράδειγμα στον λαό ...Για να μην γίνονται παραδείγματα απελευθέρωσης και χειραφέτησης σε έναν κόσμο, τον οποίο το σύστημα ήθελε γενικώς συντηρητικό και καταπιεσμένο ...Για να μην γίνονται άσχημα πρότυπα για τον κόσμο. 
Μπορεί ο ιερέας να ήταν ομοφυλόφιλος και θεομπαίχτης, αλλά τον πιστό τον ήθελε θρησκόληπτο, μονογαμικό και ομοφοβικό. Μπορεί ο πολιτικός να ήταν ομοφυλόφιλος και δωσίλογος, αλλά τον πολίτη τον ήθελε φανατικό εθνικιστή. Μπορεί ο δάσκαλος να ήταν ομοφυλόφιλος και ηδυπαθής, αλλά τον μαθητή τον ήθελε σταθερά προσκολλημένο στην οικογένειά του. Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά; Ότι, άσχετα με τον τρόπο επιλογής των στελεχών του, το σύστημα απαιτούσε από τη βάση της κοινωνίας —και μάλιστα ακόμα και με τη βία— αυτή να είναι συντηρητική ...Να είναι οριακά θρησκόληπτη, εθνικιστική, πατριαρχική και εξουσιαστική ...Να έχει γρήγορες και βίαιες αντιδράσεις σε όλα τα φαινόμενα, τα οποία απειλούσαν την ίδια και το σύστημα εξουσίας της. 
Αυτά συνέφεραν το σύστημα και αυτά πρέσβευαν τα στελέχη του, άσχετα με τις ιδιομορφίες οι οποίες χαρακτήριζαν τους ίδιους ως πρόσωπα. Το κύτταρο της κοινωνίας, που ήταν η οικογένεια, αποτελούσε το απόλυτο "θεμέλιο" της κοινωνίας. Η οικογένεια, αν ήταν δυνατόν, θα έπρεπε να εξουσιάζει τα παιδιά της μέχρι τα γεράματά τους ...Μέχρι να έρθει αργά και βασανιστικά η σειρά τους να αναλάβουν αυτά την εξουσία πάνω στους επόμενους. Η οικογένεια προστατευόταν στα όρια, αν σκεφτεί κάποιος ότι η Καθολική Εκκλησία αρνούνταν δια ροπάλου το διαζύγιο. Πάνω σε αυτήν τη σκληρή οικογένεια "χτιζόταν" μια επίσης σκληρή κοινωνία, η οποία απαιτούσε από τα μέλη της συγκεκριμένη συμπεριφορά ...Απαιτούσε να είναι εγκρατείς, τίμιοι, φιλόπονοι, λιτοδίαιτοι, οικονόμοι, πατριώτες κλπ.. Άλλωστε, δεν έπρεπε να "αμαρτάνει", γιατί θα έχανε την ευκαιρία για την επόμενη "ζωή". 
Θρησκεία και πολιτική εξυπηρετούσαν την ίδια φιλοσοφία. "Έδεναν" μεταξύ τους, για να προστατεύουν τον σχεδιασμό του συστήματος. Αυτά πρέσβευαν οι σκληροί τού συστήματος και οι σκληρότεροι ήταν αυτοί, οι οποίοι στο προσωπικό επίπεδο δεν τους αφορούσαν όλα αυτά ...Αυτοί, οι οποίοι ήταν επισήμως άγαμοι, "ταγμένοι" είτε στον Θεό είτε στην ιδεολογία και στη μεγάλη τους πλειοψηφία ομοφυλόφιλοι ...Αυτοί, οι οποίοι ήταν σπάταλοι, βουλιμικοί, άτιμοι, τεμπέληδες ...και όταν τους βόλευε και λίγο προδότες. Αυτοί αναλάμβαναν να προστατεύσουν την κοινωνία από τους δούλους τής σάρκας, οι οποίοι την απειλούσαν ...Να την προστατεύσουν από τους "διεστραμμένους" ομοφυλόφιλους, οι οποίοι περιφέρονταν μέσα σ' αυτήν και την απειλούσαν με την "αμαρτία" τους. 
Ήταν τόσο μεγάλο το πάθος της εξουσίας εναντίον της ομοφυλοφιλίας, που αρκούσε να δημοσιοποιηθεί η "ιδιομορφία" ακόμα και του πιο αγαπημένου παιδιού τού συστήματος και αυτός θα "καιγόταν" πιο γρήγορα και από χαρτοπετσέτα ...όσο ισχυρός κι αν ήταν. Σήμερα —και εφόσον οι διαχρονικές ανάγκες του συστήματος στη στελέχωσή του δεν αλλάζουν— ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ενώ η πάγια κρυφή "αδυναμία" τού συστήματος απέναντι στους ομοφυλόφιλους ήταν και παραμένει η ίδια, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη δημόσια συμπεριφορά του απέναντι προς αυτούς ...Τη συμπεριφορά του συνολικά απέναντι σ’ αυτούς. 
Η σημερινή αφύσικη και εκκωφαντική "αγάπη" της Global Government προς αυτούς είναι πρωτοφανής. Κάποτε θυσίαζαν τον οποιονδήποτε εκλεκτό τους, προκειμένου να μην προκαλέσουν την κοινωνία, ενώ σήμερα βλέπουμε τα ακριβώς αντίθετο. Σήμερα βλέπουμε κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες να τολμούν να προκαλούν την κοινωνία, προκειμένου να μην δυσαρεστήσουν την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Αυτό, όμως, είναι εξαιρετικά παράξενο. Παράξενο, γιατί το σύστημα, ως γνωστόν, δεν αλλάζει. Το ίδιο σύστημα είναι αυτό, που κάποτε έστηνε Ιερές Εξετάσεις, κυνηγώντας και καίγοντας τους "διαφορετικούς" και το ίδιο είναι αυτό, που σήμερα παριστάνει τον φανατικό "οπαδό" της πολυπολιτισμικότητας ...Το ναζιστικό σύστημα, το οποίο κάποτε τους στοίβαζε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, είναι το ίδιο με αυτό, το οποίο σήμερα στηρίζει την Μέρκελ. 
Η αλλαγή της συμπεριφοράς του συστήματος απέναντι στους ομοφυλόφιλους είχε την αντανάκλασή της στη συμπεριφορά και των ιδίων των ομοφυλόφιλων. Από την απόκρυψη της ομοφυλοφιλίας πήγαμε στην προκλητική επίδειξη και την gay-"υπερηφάνεια". Φτάσαμε στο σημείο η ομοφυλοφιλική ιδιότητα για κάποιους όχι απλά να μην εμφανίζεται ως "κουσούρι" αλλά αντίθετα σαν προσόν ..."Εγγύηση" ανθρώπινης ποιότητας και κοινωνικής ευαισθησίας. Βλέπουμε Υπουργούς Εξωτερικών υπερδυνάμεων να εμφανίζονται δημοσίως με τους εραστές τους. Βλέπουμε πολιτικούς ηγέτες να έχουν συμβούλους και να συναναστρέφονται με "συνδικαλιστές" της ομοφυλοφιλίας. Βλέπουμε ηγέτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα πλειοδοτήσει στην "προοδευτικότητα". 
Όλα αυτά, όμως, δεν είναι φυσιολογικά. Δεν είναι φυσιολογικά, γιατί, ενώ το σύστημα, οι άνθρωποί του και άρα και οι ανάγκες του δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό, εντούτοις άλλαξε η συμπεριφορά τους απέναντι στην κοινωνία. Το κάθε κέντρο εξουσίας, που υπάρχει μέσα στην κοινωνία, είτε μικρό είτε μεγάλο, έχει αλλάξει τις απαιτήσεις του απέναντι στα "υποζύγιά" του. Άλλαξαν οι απαιτήσεις των ιερέων, των πολιτικών, αλλά και των γονέων από αυτούς, οι οποίοι βρίσκονται στη "σφαίρα" επιρροής και εξουσίας τους. Όλοι αυτοί απαιτούν διαφορετικά πράγματα από τους πιστούς, τους πολίτες ή από το παιδιά. 
Όλα όσα δηλαδή βλέπουμε σήμερα είναι αν μη τι άλλο πρωτοφανή ...Πρωτοφανή και ακραία, αν σκεφτεί κάποιος ότι φτάσαμε στο σημείο να δίνουμε στους ομοφυλόφιλους το υπέρτατο δικαίωμα της υιοθεσίας ανθρώπινων υπάρξεων. Φτάσαμε σε σημείο τόσο ακραίο, που να βγαίνουν κάποιοι σοβαροί και έξυπνοι ομοφυλόφιλοι και αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο να καταδικάζουν αυτές τις διεκδικήσεις. Να βγαίνουν δημοσίως και να αμφισβητούν την ορθότητα τέτοιου είδους δικαιωμάτων ...Ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι αυτές οι ακρότητες δεν μπορεί να έχουν μακροχρόνια διάρκεια και ότι ενδεχόμενη "έκρηξη" της κοινωνίας θα στραφεί τελικά εναντίον τους. 
Παγκόσμια παρακμή και κοινωνικός εκφυλισμός. 
Σε έναν πλανήτη, που από καιρού εις καιρόν βυθιζόταν στο αίμα από την ιδεοληψία και τη μισαλλοδοξία, η σημερινή "καταναλωτική" ειρήνη είναι περίεργη. Κάποτε για θρησκείες και ιδεολογίες πλημμύριζε ο τόπος αίματα. Αν μην τι άλλο οι καιροί έδειχναν πιο "πνευματικοί". Σήμερα όλα αυτά δεν ισχύουν. Ο κόσμος έπαψε να ασχολείται με τα πνευματικά πράγματα. Ασχολείται με την ύλη. Δεν γνωρίζει, για παράδειγμα, σε τι διαφέρει το Καθολικό από το Ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα, αλλά σίγουρα ξέρει πού διαφέρει το iPhone 5 από το Samsung Galaxy S3. Πιο πολλοί άνθρωποι συγκρούονται σήμερα ως followers προϊόντων, παρά ως followers ιδεολογιών. 
Φτάσαμε στο σημείο να μην ενδιαφέρει κανέναν η πίστη ή η πεποίθηση του άλλου ...Τους ενδιαφέρει μόνον η ύλη ...Η "φίρμα" στο μπλουζάκι, το αξεσουάρ ή το αυτοκίνητο. Παλιά οι ιδεολογίες ήταν αυτές, οι οποίες δίχαζαν τις κοινωνίες και σήμερα το ίδιο γίνεται με τα προϊόντα. Σήμερα "ιδέες" γίνονται τα ίδια τα αντικείμενα. Σήμερα πιο πολλές ενεργές οργανώσεις υπάρχουν από φίλους αυτοκινήτων, υπολογιστών ή έξυπνων τηλεφώνων από παραθρησκευτικές ή κομματικές οργανώσεις. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. "Χτίζονται" επί χρόνια. "Χτίζονται", όχι επειδή αυτό ήταν μια νομοτέλεια, την οποία δεν θα μπορούσε να αποφύγει η ανθρώπινη κοινωνία στην "πορεία" της, αλλά επειδή το ίδιο το σύστημα το επέτρεψε. 
Όμως, όλα αυτά είχαν και τις παράπλευρες συνέπειές τους, οι οποίες ήταν απόλυτα αρνητικές. Η ύλη δεν είναι τζάμπα. Η ύλη δεν είναι ιδέα, για να μοιράζεται δωρεάν. Η ύλη κοστίζει και αυτός, που είναι δούλος της, σύντομα "αλυσοδένεται". Αυτοί, οι οποίοι την εμπορεύονται, δεν δοξάζονται απλά, αλλά γίνονται παγκόσμια μονοπώλια και αυτοί, οι οποίοι την αγοράζουν, δεν λυτρώνονται, αλλά χρεώνονται. Οι λαοί —για λόγους που θα δούμε παρακάτω— έχασαν το "μέτρο" που πάντα τους χαρακτήριζε και βυθίστηκαν στα χρέη. Έννοιες εμετικές, όπως το "shopping therapy", μπήκαν στις ζωές μας και στα σπίτια μας από μυστικές "πόρτες", που κανένας δεν γνωρίζει ποιοι και γιατί τις άνοιξαν. 
Όμως, όταν κάτι νέο "μπαίνει" στη ζωή μας, κάτι παλιό πρέπει να "βγει". Δεν μπορείς να είσαι διεθνιστής, άθεος, υλιστής, καιροσκόπος και κυνηγός της ευκαιρίας και αυτό να μην έχει συνέπειες. Έννοιες όπως ο "πατριωτισμός", η "ηθική", η "φιλοτιμία" ή η "φιλοπονία" χάθηκαν στις μέρες μας. Ο κόσμος έχει γίνει δούλος τού χρήματος και της ύλης. Άλλαξαν τα πρότυπα της κοινωνίας. Αυτοί, οι οποίοι ζούσαν τις ζωές τους τίμια και ασκητικά, θεωρώντας ως υπέρτατο αγαθό το καλό "όνομα" στην κοινωνία, εξαφανίστηκαν από τον "ορίζοντα". 
 Κυρίαρχοι της σημερινής εποχής έγιναν οι "έξυπνοι" με τις "έξυπνες" λύσεις ...Τα "μπατάκια" και τα "λαμόγια" ...Αυτοί, οι οποίοι ψηφίζουν όχι αυτούς που πιστεύουν, αλλά αυτούς που τους υπόσχονται διορισμό ...Αυτοί, οι οποίοι παίρνουν τα δάνεια όχι για να επενδύσουν στις δουλειές τους, αλλά για να πάνε διακοπές ...Αυτοί, οι οποίοι παίρνουν τα "έξυπνα" προγράμματα όχι γιατί εξυπηρετούν τις ανάγκες τους, αλλά για να πάρουν "δωρεάν" τις "έξυπνες" συσκευές. Τα προφανή αδιέξοδα, στα οποία εξ’ αρχής οδηγούσαν όλα αυτά, απλά τα "διέγραφαν" από το "κάδρο" ...Δεν θέλουν να τα γνωρίζουν. Οι πάντες έχουν υιοθετήσει τη φιλοσοφία του τύπου: ..."Ζήσε τη στιγμή" ..."Μια ζωή την έχουμε" κλπ.. Ένας πραγματικός μεσαιωνικός "Αντιμεσαίωνας". Από το μεσαιωνικό άκρο του "μην ζήσεις καθόλου, για να "ζήσεις" στην αιωνιότητα", περάσαμε στο αντίθετο άκρο του τύπου "ζήσε σαν να μην υπάρχει αύριο". 
Όλα αυτά, όμως, για να γίνουν, θα έπρεπε να πάψουν να λειτουργούν τα συμβατικά  κέντρα παραγωγής "προτύπων". Τα παλιά "κατηχητικά" ή τα σχολεία, τα οποία ήταν υπεύθυνα για την προβολή προτύπων, έπαψαν να λειτουργούν με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν. Τα πρότυπα έφυγαν από τα "χέρια" των ιερέων, των δασκάλων και των γονέων και ήταν πλέον στα χέρια των διαφημιστών και των εμπόρων. Δεν χρειαζόταν καν το παιδί να πάει στα κέντρα προβολής των νέων προτύπων. Τα ίδια αυτά κέντρα κατόρθωναν και —μέσω της τηλεόρασης— έμπαιναν μέσα στα σπίτια. Το νέο "κατηχητικό" άρχιζε από νωρίς το πρωί με τις ηλίθιες των πρωινών καφέδων. Εκεί θα μάθαιναν από τις αγράμματες και τις βιζιτούδες τι είναι "must’ και τι δεν είναι. Εκεί διαγωνίζονταν μεταξύ τους οι βίζιτες με τις αδερφές για το ποια θα είναι πιο "χρήσιμη" για τη σύγχρονη νοικοκυρά, μητέρα και σύζυγο. 
Ξαφνικά, δηλαδή, τα προηγούμενα πρότυπα της κοινωνίας έγιναν αφελείς, βλάκες και κορόιδα. Όχι απλά δεν παρέμειναν κατά κάποιο τρόπο δευτερεύοντα ή παράλληλα πρότυπα αλλά απαξιώθηκαν τελείως, εμφανιζόμενα σαν τα απόλυτα αντιπρότυπα. Ο κοινός εργαζόμενος, ο οποίος με τον κόπο του εξασφάλιζε ένα τίμιο μεροκάματο, δεν ήταν πλέον πρότυπο ...Κορόιδο ήταν. Πρότυπο ήταν ο κοπρίτης, ο οποίος —με χαρτζιλίκι του μπαμπά— έπαιρνε ένα sleeping bag και περίμενε επί τέσσερα μερόνυχτα έξω από ένα μαγαζί και να πάρει από τους πρώτους το πρώτο iPhone 5. Πρότυπο δεν ήταν πλέον ο πλούσιος, που γινόταν ευεργέτης της κοινωνίας, αλλά ο διαπλεκόμενος, που γινόταν πλούσιος εις βάρος της κοινωνίας. Πρότυπο δεν ήταν ο γονέας, που μαθαίνει στο παιδί του να είναι τίμιο, δίκαιο και φιλόπονο, αλλά ο γονέας εκείνος, που θα πήγαινε στην τράπεζα να πάρει ένα δάνειο, για να το στείλει πρώτα διακοπές και μετά για "σπουδές" στην κοινωνιολογία. 
Τίποτε από αυτά που συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν δεν είναι τυχαίο και η απόδειξη είναι πολύ εύκολη να εξαχθεί. Τυχαίο θα ήταν, αν, για παράδειγμα, όλα αυτά συνέβαιναν μόνον στην Ελλάδα ...Αν η Ελλάδα, μετά από ένα μακρύ ταξίδι αιώνων, έδειχνε να "κουράζεται" και ως εκ τούτου ο λαός έτεινε προς τον εκφυλισμό. Δεν συμβαίνει όμως αυτό. Αυτά, τα οποία έγιναν στην Ελλάδα, έγιναν παντού. Δεν έχασαν μόνον οι Έλληνες τον κοινωνικό "προσανατολισμό" τους. Ό,τι ισχύει για την Ελλάδα ισχύει παντού στον κόσμο. Τα ίδια προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, τα αντιμετωπίζει και η ιταλική, η ισπανική, η γερμανική, η βρετανική κλπ.. Οι πάντες είναι βυθισμένοι στο ίδιο "τέλμα". 
Οι ίδιοι διεφθαρμένοι ηγέτες —από τα ίδια Κολέγια— κυβερνάνε όλα τα κράτη. Οι ίδιες τράπεζες —ελεγχόμενες από τους ίδιους διεθνείς τοκογλύφους— έχουν "καταπιεί" όλες τις εθνικές οικονομίες. Τα ίδια προβληματικά σχολεία "παράγουν" παντού νέους θρασείς, φυγόπονους, ανιστόρητους, αγράμματους και τεμπέληδες. Τα ίδια προβληματικά τηλεοπτικά κανάλια αναπαράγουν τις ίδιες "συμβουλευτικές" πρακτικές. Τα αποτελέσματα είναι τραγικά για όλους. Βλέπουμε το απόλυτο παράδοξο να κυριαρχεί ...50% ανεργία στους νέους και δεν παίρνει "φωτιά" το σύμπαν; Μιλάει ο Σούλτς για σωτηρία τραπεζών, που προϋποθέτει τη θυσία μιας γενιάς και δεν κλονίζεται η ήπειρος; Ό,τι πιο ισχυρό, πιο υγιές και φουριόζικο έχει το ανθρώπινο είδος περιμένει από τους γέρους να το ελεήσουν για να ζήσει; "Φωτιά" έπρεπε να έχει πάρει η Ευρώπη και όχι μόνον ...Όλα αυτά κάπου οφείλονται ...Κάποιος έδωσε την αδράνεια στη νεολαία ...Κάποιος αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά της και την ελέγχει. 
Ομοφυλοφιλία και Νέα Τάξη. 
Μέσα σε αυτόν τον πραγματικό "κυκεώνα" των αλλαγών αυτοί, οι οποίοι επωφελήθηκαν στον μέγιστο βαθμό, ήταν τα παλιά παραπαίδια της κοινωνίας ...Οι "παρεξηγημένοι" της κοινωνίας ...Οι ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι επί αιώνες έπεφταν θύματα διωγμών και διακρίσεων. Αυτό είναι το πρώτο, που φαίνεται ότι άλλαξε στις ημέρες μας και μάλιστα με τον πιο θεαματικό τρόπο ...Προκλητικό θα λέγαμε για κάποιους. Ο ομοφυλόφιλος είναι το απόλυτα προστατευμένο "είδος" της Νέας Τάξης ...Μια πραγματική "ιερή αγελάδα" ..."Ιερή Αγελάδα" οι πρώην παρεξηγημένοι και κατατρεγμένοι; ...Από τα αλώνια στα σαλόνια; 
Γιατί άραγε τις τελευταίες δεκαετίες συνέβη αυτό, το οποίο δεν συνέβη ποτέ και σε καμία κοινωνία εδώ και χιλιάδες χρόνια; Σε τι διαφέρει η σημερινή κοινωνία από το σύνολο των κοινωνιών της ιστορίας; Πώς είναι δυνατόν μια σκληρή και δογματική κοινωνία, όπως είναι η χριστιανική, η οποία έβλεπε με προκατάληψη και εχθρικότητα έναν άνθρωπο που απλά είχε την "ατυχία" να είναι αριστερόχειρας, να γίνει τόσο φιλική και γενναιόδωρη με ανθρώπους πραγματικά ιδιόμορφους, όπως είναι οι ομοφυλόφιλοι; 
Η αλλαγή αυτή οφείλεται σε συμφέροντα ...Στα συμφέροντα των ισχυρών συγκεκριμένα. Σε αυτά τα συμφέροντα κρύβονται όλες οι απαντήσεις που μας ενδιαφέρουν. Συμφέρει στους ισχυρούς της Νέας Τάξης να επιβληθεί στην κοινωνία ο τρόπος λειτουργίας και σκέψης των ομοφυλοφίλων. Τους συμφέρει απ’ όλες τις απόψεις. Τους συμφέρει οικονομικά, εμπορικά και στρατηγικά. Οι ομοφυλόφιλοι, λόγω της ιδιομορφίας τους, μπορεί να μην γίνουν ποτέ κοινωνικά "πρότυπα", αλλά, ως καταναλωτικά "πρότυπα", είναι τα ιδανικά. 
Εδώ βρίσκεται όλο το μυστικό. Να καταλάβει κάποιος τον λόγο που ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι το ιδανικό καταναλωτικό "πρότυπο" της Νέας Τάξης ...Της υλιστικής Νέας Τάξης, η οποία δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο πέρα από τις εισπράξεις. Αυτό, για να το καταλάβει, θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά της ίδιας της Νέας Τάξης Πραγμάτων ...Θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των κυρίαρχων αυτής της Τάξης. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η τάξη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων και από τα συμφέροντα αυτών των παραγόντων μπορούμε να καταλάβουμε τον "έρωτά" τους για τους ομοφυλόφιλους. 
Ο ομοφυλόφιλος είναι από τη φύση του απόλυτα εξαρτώμενος από το "cash flow", που θα έλεγε και ένας αμερικανοσπουδαγμένος ...Είναι απόλυτα εξαρτώμενος από το χρήμα ...Αναγκαστικά. Η ζωή του όλη είναι βασισμένη πάνω στο χρήμα. Η "ευτυχία" του είναι εφικτή μόνον μέσω αγοραπωλησίας και οι αγοραπωλησίες γίνονται μόνον με χρήμα ...Πολύ χρήμα. Χωρίς χρήμα απλά δεν έχει οξυγόνο για να ζήσει. Γιατί; ...Γιατί δεν μπορεί να σταθεί "όρθιος" ...Γιατί δεν μπορεί να στηρίξει τη "φύση" του. Αν, δηλαδή, ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει ανέξοδα μόνον με τον έρωτα και λίγο ψωμάκι, ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί. Γιατί; ...Γιατί πρέπει να αγοράσει καί τον έρωτα. 
Αν, δηλαδή, η έκφραση "ζω μόνον με τον έρωτα" υπονοεί για κάποιον ότι περιορίζει οριακά τα έξοδά του, για τους ομοφυλόφιλους αυτό σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Ο έρωτας για τους ομοφυλόφιλους είναι η απόλυτη έκφραση της χλιδής. Αν για τον φυσιολογικό άνθρωπο ο έρωτας είναι το δωρεάν —και από εκεί και πέρα η χλιδή "χτίζεται" με ένα μεγάλο σπίτι, ένα καλό αυτοκίνητο ή ένα επώνυμο ρούχο—, για τον ομοφυλόφιλο ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα. Για τον ομοφυλόφιλο το φτηνό είναι το αυτοκίνητο ή το σπίτι ή το ρούχο ...Το ακριβό είναι ο "έρωτας". Αυτό είναι το ακριβό, γιατί πάντα, όταν "αγοράζεις" ανθρώπους, αυτοί κοστίζουν πιο πολύ από τα σπίτια και τα αυτοκίνητα. 
Αυτή η διαμετρικά αντίθετη "θέση" τους στην κοινωνία είναι και αυτήν που τελικά καθορίζει και τον ρόλο τους μέσα σ' αυτήν. Οι ομοφυλόφιλοι είναι εκ των δεδομένων αναγκασμένοι να "τρέχουν" σε έναν καταναλωτικό "στίβο", γιατί μόνον σε αυτόν τον "στίβο" μπορούν να έχουν την όποια ανταγωνιστικότητα θα μπορούσαν ποτέ να αποκτήσουν. Έχουν συμφέρον να βάλουν την κοινωνία σε αυτήν τη λογική, για να έχουν ελπίδες "επιβίωσης" ...Λογικό είναι αυτό. Αν δεν υπάρχει "στίβος", για να δείξουν τα ’προσόντα" τους, δεν θα τους "βλέπει" κανείς. Από τη στιγμή που πρέπει —στην προσπάθεια εξασφάλισης συντρόφου— να ανταγωνιστούν τις φοβερές και τρομερές γυναίκες, πρέπει να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους ίδιους ...Συνθήκες, οι οποίες θα τους δίνουν κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα απέναντι σ' αυτές. 
Αυτές οι ιδανικές συνθήκες για τους ομοφυλόφιλους είναι ταυτόχρονα ιδανικές και για τις δυνάμεις της αγοράς ...Ιδανικές για τους τραπεζίτες και τους εμπόρους ...Ιδανικές γι' αυτούς που θησαυρίζουν από τη σπατάλη και την υπερκατανάλωση ...Ιδανικές γι' αυτούς, οι οποίοι εμπορεύονται χρήμα και προϊόντα τα οποία δήθεν έχουν τη δύναμη να πραγματοποιούν τα ανθρώπινα όνειρα. Αντιλαμβανόμαστε ότι η αγωνία των ομοφυλοφίλων να "επιβιώσουν", όπως επέλεξαν να ζήσουν, τους κάνει χρήσιμους για την υπερεθνική Global Government . Τους λόγους δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε εμείς ...Το έκαναν χιλιάδες χρόνια πριν οι αρχαίοι Έλληνες ...Αυτοί, οι οποίοι δήθεν —σύμφωνα με τους Αγγλοσάξονες και τον κολεγιόπαιδα Νίκο Δήμου— ήταν στο σύνολό τους ανώμαλοι και gay. 
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν εντοπίσει από πολύ νωρίς την επικινδυνότητα των ομοφυλοφίλων για το κοινωνικό σύνολο. Γιατί ήταν επικίνδυνοι; ...Γιατί, όπως είπαμε, διέφεραν από τους υπόλοιπους ανθρώπους και όχι μόνον στα γούστα. Ενώ για τους κοινούς ανθρώπους το να ζήσουν μια πλήρη ζωή ήταν σχετικά φτηνή υπόθεση, για τους ομοφυλόφιλους δεν ίσχυε το ίδιο. Αυτοί, για να "ζήσουν" με μια ανάλογη "πληρότητα", έπρεπε να έχουν χρήματα ...Έπρεπε να έχουν άφθονα χρήματα, για να "αγοράσουν" αυτό, το οποίο δεν πουλιέται ούτε εύκολα ούτε φτηνά και το οποίο είναι ο άνθρωπος. Άρα; Άρα, ήταν επικίνδυνοι όταν ασκούσαν εξουσία και βρίσκονταν πολύ "κοντά" στα δημόσια ταμεία. Οι Αρχαίοι Έλληνες θανάτωναν όποιον ομοφυλόφιλο απέκρυπτε την ιδιομορφία του και αναλαμβάνανε δημόσιο αξίωμα. Θεωρούσαν απολύτως δεδομένο ότι —την πρώτη στιγμή που θα μπορούσε— θα επιχειρούσε να κλέψει τα ταμεία, να προδώσει την πατρίδα ή να κάνει υπέρβαση εξουσίας, προκειμένου να απολαύσει τον "πανάκριβο" στόχο του. 
Αυτή βέβαια είναι και η τραγική ειρωνεία της όλης υπόθεσης. Οι Δυτικοί "χρέωσαν" την ομοφυλοφιλία στους αρχαίους Έλληνες, ενώ οι Έλληνες ήταν απόλυτα εχθρικοί απέναντι στους ομοφυλόφιλους ...Θανάσιμα εχθρικοί ...Γαλουχημένοι με μια παιδεία σχεδόν "αποστειρωμένη" από οτιδήποτε ομοφυλοφιλικό ...Διαπαιδαγωγημένοι με ένα Έπος, το οποίο περιγράφει με απίστευτες λεπτομέρειες μια μακρόχρονη πανεθνική εκστρατεία ανδρών, δεν υπάρχει ούτε ένα υπονοούμενο για ομοφυλοφιλικές σχέσεις ...Δέκα χρόνια ο Οδυσσέας με τους συντρόφους του περιφέρονταν στις θάλασσες και δεν υπάρχει ούτε μία "σκιά" στις μεταξύ τους σχέσεις. 
..."Ψιλά γράμματα" για τους "Γκέμπελς" της αθλιότητας. Κάποιοι καραγκιόζηδες "ενοχοποίησαν" τη σχέση Αχιλλέα και Πάτροκλου, ενώ δεν υπάρχει ούτε η θεωρητική πιθανότητα να ήταν ένοχη ...Δεν το δέχεται η στατιστική της ανθρώπινης ψυχολογίας ...Σχέση αγαπημένων παιδιών, που τυγχάνουν συγγενείς και μεγαλώνουν μαζί, δεν υπάρχει πιθανότητα να μεταλλαχθεί σε ομοφυλοφιλικό έρωτα. Ακόμα κι αν ο ένας "παρεξηγήσει" τη σχέση, αποκλείεται να το αποδεχθεί ο άλλος ...Χαλάει η φιλία και τελειώνει το παραμύθι. Δεν υπάρχει ούτε η μαθηματική πιθανότητα να υπάρχει ταυτόχρονη "αλλαγή". 
...Καρναβάλια οι σοβαροί άνθρωποι δεν γίνονται και πιο σοβαροί άνθρωποι από τους ήρωες, οι οποίοι αγωνίζονται για τις ιδέες τους, δεν υπάρχουν. Στην περίπτωση μάλιστα των Επών δεν χρειάζεται καν να το υποθέσεις. Το λέει και η ίδια η Βρισηίδα στο μοιρολόι της για τον Πάτροκλο. Τον θεωρεί αυτό, το οποίο οι Αγγλοσάξονες ονομάζουν "Best Man" και είναι πιο ταιριαστό από τη λέξη "κουμπάρος", που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι Έλληνες ...Ήταν ο αγαπημένος κοινός φίλος ενός ζεύγους ...Ήταν αυτός, ο οποίος της είχε υποσχεθεί πως θα την πάντρευε με τον φίλο του όταν θα τελείωνε ο πόλεμος ...Ήταν ο φίλος του ζεύγους. Αυτήν τη σχέση "ενοχοποίησαν" οι "αδερφές" ...Στην εποχή που υπήρχαν μόνον κίναιδοι και οι πληρωμένοι εραστές τους, αυτοί εντόπιζαν "Bi" έξω από τα τείχη της Τροίας. 
Γιατί επένδυσε η Νέα Τάξη στους ομοφυλόφιλους; 
Ο ομοφυλόφιλος τούς είναι απόλυτα χρήσιμος για την Νέα Εποχή, γιατί την ευνοούν τα χαρακτηριστικά του. Κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσει σαν "λαγός". Είναι από τη φύση του υπερκαταναλωτικός και η ιδιομορφία της φύσης του τον κάνει ακραιφνή οπαδό της απόλυτης —σε βαθμό υποχοντρίας— "καθαριότητας". Είναι απόλυτα προσηλωμένος στο "γράμμα" της μόδας και το ίδιο προσηλωμένος είναι και στην τελευταία "λέξη" της τεχνολογίας στον τομέα της αισθητικής. Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνον οι πρώτοι, που θα μάθουν ποια θα είναι η μόδα και τι θα "φορεθεί" —και σε ποιο χρώμα— την κάθε χρονιά ...Είναι κι αυτοί που θα μάθουν πρώτοι ποια μέθοδος αρωματισμού, αποτρίχωσης, απολέπισης ή καθαρισμού είναι η πιο αποτελεσματική. 
Αυτά όλα έχουν την εξήγησή τους. Σ' ό,τι αφορά το πρώτο —και άρα την υπερκατανάλωση— είναι φυσικό για τον ομοφυλόφιλο να είναι υπερκαταναλωτικός. Γιατί; Γιατί συμβαίνει στη φύση ...Ο ομοφυλόφιλος πρέπει να είναι πάντα ντυμένος στο "απόλυτο" για τον ίδιο λόγο που ένα παγώνι κάνει επίδειξη των φτερών του ...Γιατί με αυτόν τον τρόπο προκαλεί την προσοχή των "θηραμάτων" του ...Κάνει επίδειξη πλούτου ...Στοχοποιεί μη φυσιολογικούς "στόχους" και αυτό τον αναγκάζει να χρησιμοποιεί μη φυσιολογικά μέσα. 
Αν για μια γυναίκα αρκεί να δείξει λίγη γάμπα, αφήνοντας μια "υπόσχεση" για "πλούσια" προσωπικότητα, για τον ομοφυλόφιλο, που έχει τον ίδιο στόχο, αυτό δεν ισχύει ...Οι γάμπες του δεν ελκύουν ούτε τις μύγες. Αυτός πρέπει να "δείξει" επώνυμο σακάκι, αφήνοντας μια "υπόσχεση" για "χοντρό" πορτοφόλι. Δεν τον ενδιαφέρει αν με αυτόν τον τρόπο έλκει το "κατακάθι" της κοινωνίας. Τον ενδιαφέρει ότι κάτι έλκει τη στιγμή που η επιλογή του τον περιορίζει στο μη φυσιολογικό. 
Έχοντας λοιπόν την ανάγκη να ξοδέψει άπειρα χρήματα στην επίδειξη, "σπρώχνει" τα πράγματα προς την κατεύθυνση που τον ευνοούν. Έχοντας την ανάγκη να "τρέξει", προσπαθεί να μετατρέψει την αγορά σε "στίβο". Τον ομοφυλόφιλο δεν τον συμφέρει η στατικότητα. Δεν τον συμφέρει μια "σφικτή", μετρημένη, ιδεαλιστική και εγκρατής κοινωνία. Δεν τον συμφέρει μια συντηρητική κοινωνία με σταθερότητα στις "απόψεις" και στα γούστα της. Αυτός έχει ανάγκη τα ακριβώς αντίθετα ...Έχει ανάγκη το νέο, γιατί αυτό δίνει "κίνηση" και η "κίνηση" του επιτρέπει να δείχνει το χρήμα του και άρα να επιδεικνύεται. Έχει ανάγκη το μεταβλητό, το οποίο πρέπει να το αγοράζεις συνέχεια ...Έχει ανάγκη να δημιουργηθεί "στίβος", ο οποίος θα του επιτρέπει αυτήν την επίδειξη. Εκ των δεδομένων, δηλαδή, ένας ομοφυλόφιλος είναι οπαδός της μόδας ...Οπαδός όχι λόγω γούστου, αλλά λόγω ανάγκης. 
...Οπαδός της "καταιγιστικής" μόδας. Έχει ανάγκη τη γρήγορη εναλλαγή των "τάσεων" της μόδας, γιατί μπορεί να την παρακολουθεί και άρα να διατηρεί μόνιμα την καλή "βιτρίνα" του. Ο ομοφυλόφιλος πρέπει να είναι —αλλά κυρίως να φαίνεται— πλούσιος. Πλούσιος δεν φαίνεται κάποιος, επειδή φοράει ένα πανάκριβο και πανέμορφο πουλόβερ. Πλούσιος φαίνεται κάποιος, όταν αλλάζει συνέχεια τα πανάκριβα πουλόβερ. Ελάχιστα τον ενδιαφέρει αν αυτά είναι όμορφα ή άσχημα. Έτσι κι αλλιώς η αξία τους είναι εφήμερη και άρα μέσα από τους "κύκλους" της μόδας το επόμενο μπορεί να είναι κι ομορφότερο. 
Ο ομοφυλόφιλος είναι επίσης μανιακός της προσωπικής περιποίησης και βέβαια της σωματικής καθαριότητας. Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο και δεν αφορά κάποιους προσωπικά. Θέμα επιβίωσης είναι για την ιδιότητά τους. Οι ομοφυλόφιλοι, είτε θέλουν να το παραδεχθούν είτε όχι, πάντα κινούνται στα πλαίσια του αγοραίου έρωτα. Με την καθαριότητά τους φιλοδοξούν να "διευκολύνουν" κάποιον στην απόφασή του να τους "εξυπηρετήσει". Να τον δελεάσουν —έστω και ελάχιστα—, εφόσον έτσι κι αλλιώς τους απεχθάνεται και αυτό που κάνει το κάνει από ανάγκη και για το χρήμα ...Κάνει που κάνει κάτι απεχθές, να μην το κάνουν απεχθέστερο με την προσωπική τους οσμή. 
Τα σωματικά υγρά και οι οσμές που αναδίδουν τα ανθρώπινα σώματα "ξυπνούν" μνήμες και αυτό είναι αρνητικό για τους ομοφυλόφιλους. Με τη συνεχή σωματική περιποίηση απαλλάσσονται από κάθε φυσική οσμή και τείνουν προς τη μυρωδιά των πορνών, ώστε οι όποιες "μνήμες" του "θηράματός" τους να είναι ευνοϊκές γι' αυτούς. Αυτό είναι το ζητούμενο γι' αυτούς. Να κλείνουν τα μάτια οι "πρόθυμοι" και η μυρωδιά να τους "παραπλανεί". Γι' αυτόν τον λόγο, ενώ οι ίδιοι είναι καθαροί και αρωματισμένοι, δεν εκφράζουν μια αντίστοιχη απαίτηση από την πλευρά του άλλου. Τα αρσενικά τα θέλουν να μυρίζουν ως αρσενικά. Οι ίδιοι δεν θέλουν να μυρίζουν ως τέτοιοι, γιατί δεν θα αρκούν πλέον τα κλειστά μάτια. 
...Απλά πράγματα. Το target group τους δεν είναι και ιδιαίτερα απαιτητικό. Όσο κι αν αυτό το οποίο λέμε φαίνεται προσβλητικό, δεν παύει να είναι μια αλήθεια. Η ομοφυλοφιλία, όπως και να την παρουσιάζουν οι λάτρες του politically correct, ποτέ δεν θα πάψει να είναι κάτι το μη φυσιολογικό. Οτιδήποτε μη φυσιολογικό αναγκαστικά είναι καταδικασμένο να κινείται στο απόλυτο κοινωνικό περιθώριο. Ως εκ τούτου οι εραστές των ομοφυλοφίλων ανήκουν σε μια περιθωριακή κοινωνική μερίδα. Στην πραγματικότητα είναι ένα μικρό "σκαλί" πάνω από την απλή κτηνοβασία. 
...Κοινή λογική είναι ...Εδώ δεν υπάρχει γούστο ...Υπάρχει ανωμαλία. Δεν είναι ..."μου αρέσουν οι μελαχρινές ή οι λευκές, αλλά πάω καί με ξανθιές καί με μαύρες". Εδώ μιλάμε για άλλο "είδος". Στο ίδιο είδος ανήκουν οι θηλυκοί και οι αρσενικοί άνθρωποι μόνον όταν κινούνται φυσιολογικά. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, πηγαίνουμε σε άλλο επίπεδο ανάλυσης. Σε ένα ζεύγος, όπου μόνον ο ένας είναι ομοφυλόφιλος, ο άλλος είναι μια παραλλαγή κτηνοβάτη, γιατί ο άνθρωπος είναι επίσης κτήνος. Όταν κάνεις σεξ, όχι επειδή το θέλεις, αλλά επειδή συμφέρει, υπάρχει πορνεία. Όταν κάνεις σεξ με ένα άλλο θηλαστικό, όχι επειδή σε οδηγεί το ερωτικό ένστικτο, αλλά για οποιονδήποτε άλλο λόγο, υπάρχει κτηνοβασία. 
Είτε λοιπόν αυτό το "αδιάφορο" σεξουαλικά θηλαστικό είναι μια τετράποδη κατσίκα είτε ένας δίποδος τριχωτός ουραγκοτάγκος είτε ένας δίποδος άτριχος ομοφυλόφιλος, έχουμε κτηνοβασία ...Κτηνοβάτες επί πληρωμή είναι οι εραστές των ομοφυλοφίλων ...Πιο ανώμαλοι από τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους. 
Όμως, όπως κι αν παρουσιάσουν την κατάστασή τους, τίποτε δεν αλλάζει. Όπως γράφουν και οι αναρχικοί στους τοίχους ..."Τα σκατά δεν γίνονται λουκούμια, αν τα πασπαλίσεις με ζάχαρη". Το ίδιο συμβαίνει και με την ομοφυλοφιλία. Όσο κι αν την εξωραΐσουν, παραμένει βαθιά μέσα στο κοινωνικό περιθώριο. Όταν τελειώσουν τα χρήματα του ομοφυλόφιλου, τελειώνουν και τα "καύσιμά" του ...Μετά, ξανά στα γνωστά στέκια. Δεν είναι τυχαίο που ο "κυνηγότοπός" των ομοφυλοφίλων πάντα ήταν τα ΚΤΕΛ, τα τσοντάδικα ή οι στρατώνες, όπου βρίσκεις αγροίκους, πεινασμένους και απελπισμένους άνδρες. Τώρα τελευταία —και λόγω παγκοσμιοποίησης— αυξημένη κίνηση έχουν και τα στέκια των λαθρομεταναστών ...Οι πιο φτηνοί και αποδοτικοί από τους κτηνοβάτες. 
...Πρόοδος ήταν για κάποιους από αυτούς τους λαθρομετανάστες ακόμα και το σεξ με άνθρωπο. Πολλοί από τους σημερινούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι περιφέρονται ανάμεσά μας, η μόνη "σχέση", που άφησαν πίσω στις θρησκόληπτες και θανατηφόρες κοινωνίες τους, ήταν αυτή που είχαν με την κατσίκα του γείτονα. Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν σεξ με ομοφυλόφιλους ...Το "δίποδο", έστω κι αν ανατομικά δεν είναι όπως πρέπει, τουλάχιστον είναι άνθρωπος. Όταν κάποιος μπορεί και "πηδάει" από την αγαμία ένα βρομερό γουρούνι, θα το κάνει ευκολότερα με έναν αρωματισμένο Gay ...Τέτοιο ήταν και το κτήνος της Πάρου. Αφού έκανε την "πρόοδο" να επιβιώσει, κάνοντας σεξ με αρσενικά, γέρικα, άτριχα δίποδα, είπε να κάνει την "υπέρβαση" ...Επιχείρησε να έρθει σε επαφή με θηλυκό όν και δοκίμασε να το πετύχει με το πιο αθώο κι αβοήθητο. 
Τέτοιοι άνθρωποι είναι οι "στόχοι" των ομοφυλοφίλων. Σαν κι αυτόν που έσφαξε τον Σεργιανόπουλο ...Οι απελπισμένοι, οι φτωχοί, οι αδίστακτοι και οι στερημένοι είναι οι στόχοι τους ...Αυτοί, που θέλουν να επιβιώσουν πάση θυσία ή να πετύχουν στη ζωή τους bypass ...Να παρακάμψουν τις διαδικασίες και να ζούνε με πλούσια χαρτζιλίκια, χωρίς να δουλεύουν ...Αυτοί, οι οποίοι φτάνουν στη μεγαλούπολη με έναν σάκο —άγνωστοι μεταξύ αγνώστων— και πρέπει να βολευτούν χωρίς χρήματα, χωρίς στέγη, χωρίς γνωριμίες και συστάσεις ...Αυτοί, οι οποίοι θέλουν με "μέσον" να μπουν σε σαλόνια και γραφεία, στα οποία φυσιολογικά δεν θα μπορούσαν να μπουν ούτε ως σερβιτόροι. Τέτοια "διαβατήρια" εύκολης επιτυχίας μοιράζουν οι ομοφυλόφιλοι και αυτό πρέπει να το "δείχνουν" με τον πλούτο τους. 
Το επιχείρημα ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι πλέον πολλοί και στις επιλογές τους δεν επηρεάζουν την κοινωνική λειτουργία, είναι τουλάχιστον αφελές. Τα υπονοούμενα του τύπου "όλοι οι άνδρες λίγο-πολύ είναι "ύποπτοι" κρυπτοομοφυλόφιλοι" είναι εκ του πονηρού, για να εξασφαλίζουν άλλοθι στους κτηνοβάτες. Είναι σαν να λένε οι γυναίκες ότι "δεν έχουμε ανάγκη τους άνδρες, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες". Δεν ενδιαφέρουν οι γυναίκες τις γυναίκες ...Οι άνδρες τους ενδιαφέρουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ομοφυλόφιλους. Δεν ενδιαφέρουν τους ομοφυλόφιλους οι ομοφυλόφιλοι ...Οι άνδρες τους ενδιαφέρουν. Όσο περισσότεροι είναι οι ομοφυλόφιλοι, τόσο το χειρότερο γι' αυτούς, γιατί αυξάνει ο ανταγωνισμός και άρα και οι ταρίφες σε μια "πίτα" προθύμων κτηνοβατών εξαιρετικά περιορισμένη. 
Αναφερόμενοι σε όλες αυτές τις λεπτομέρειες —οι οποίες για άλλους είναι περιττές και για κάποιους άλλους αποκρουστικές—, αυτό, το οποίο θέλουμε να κάνουμε, είναι να βρούμε τα "πατήματα" των ομοφυλόφιλων. Μέσω αυτών να δούμε τα "μονοπάτια" στα οποία τους βολεύει να οδηγήσουν την κοινωνία, προκειμένου να επωφεληθούν εις βάρος της. Μόνον αν έχει ο αναγνώστης γνώση των χαρακτηριστικών των ομοφυλόφιλων μπορεί να καταλάβει τα συμφέροντά τους ...Μπορεί να καταλάβει τον λόγο που έγιναν οι "αγαπημένοι" της Νέας Τάξης ...Μπορεί να καταλάβει πού θα μπορούσαν να επέμβουν, προκειμένου να επωφεληθούν τόσο οι ίδιοι όσο και τα αφεντικά τους. 
Για παράδειγμα, θεωρούμε βέβαιο ότι οι ομοφυλόφιλοι ήταν αυτοί, οι οποίοι έβγαλαν τα ναρκωτικά από το περιθώριο της κοινωνίας και τα έβαλαν στα "σαλόνια" της. Αυτοί τα έκαναν "in" και "must" σε κάποιους συγκεκριμένους κύκλους και κυρίως στα πανεπιστήμια και στον χώρο της μόδας. Γιατί το θεωρούμε αυτό ως βέβαιο; ...Γιατί μόνον αυτοί μπορούσαν να έχουν άμεσο κέρδος από αυτήν την πράξη. Αυτοί είχαν κέρδος όχι από τη δική τους χρήση, αλλά εξαιτίας της χρήσης άλλων. Μόνον αυτοί μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν ως "όπλα" τους. Τα πανάκριβα ναρκωτικά μειώνουν τις αναστολές των "θηραμάτων" τους. Γιατί να μην κουβαλάει ένας ομοφυλόφιλος ναρκωτικά ...για να τα κάνει "δώρο" σε άλλους; 
Επίσης βέβαιο θεωρούμε ότι ομοφυλόφιλοι είναι οι "τσομπάνηδες" στα "κοπάδια" των πανέμορφων γυναικών, που παριστάνουν τα μοντέλα και περιφέρονται στις κοσμικές εκδηλώσεις. Μα, θα πει κάποιος, τι σχέση μπορεί να έχουν οι ομοφυλόφιλοι με αυτές τις γυναίκες; ...Την ίδια σχέση που έχουν και οι ψαράδες με τα σκουλήκια ...Μεταξύ τους καμία ...Το γεγονός ότι οι ψαράδες όλη μέρα τα ψάχνουν και ασχολούνται μ' αυτά, δεν σημαίνει ότι τα τρώνε ...Τα χρησιμοποιούν ως δολώματα. Έτσι βλέπουν τα μοντέλα οι ομοφυλόφιλοι ...Πανάκριβα, πολυδάπανα και πανέμορφα "δολώματα". Πληρώνουν τα πανάκριβα γούστα τους, συντηρούν τις εξαρτήσεις τους και περιμένουν να αποδώσει η επένδυσή τους. 
Οι όμορφες γυναίκες τραβάνε τους άνδρες και κάπου από πίσω περιμένουν και οι ομοφυλόφιλοι να επωφεληθούν. Πώς να επωφεληθούν; ...Δια της αντιπαροχής. Ο άνδρας θα "πάρει" το μοντέλο, αλλά θα πρέπει να φροντίσει να "περισσέψει" κάτι και για τον ομοφυλόφιλο πάροχο. Από αυτήν την "αντιπαροχή" προήλθε και η έννοια των Bisexual ...Άλλη μια εφεύρεση των ομοφυλοφίλων, για να παράσχουν άλλοθι στους κτηνοβάτες. Για να μην τους κάνουν να αισθάνονται εγκλωβισμένοι ή κοινωνικά "στιγματισμένοι", τους αφήνουν να παριστάνουν τους "προχωρημένους" ...Τους "ψαγμένους". Τους αφήνουν να "παίζουν" ανάμεσα σ' αυτό που τους αρέσει και σ' αυτό που τους συμφέρει. Βάζουν μέσα στην "εξίσωση" τις παραμέτρους των όμορφων μοντέλων και των ακριβών ναρκωτικών και εύκολα "κατασκευάζονται" οι Bisexual. 
Ο Bisexual κτηνοβάτης, επειδή έχει ανάγκη τα χρήματα για τα πανάκριβα ναρκωτικά, δεν θα απομακρύνεται από αυτούς και ταυτόχρονα —όταν θα κάνει χρήση τους— δεν θα έχει ιδιαίτερες αναστολές και βέβαια δεν θα προβάλει αντιστάσεις. Ταυτόχρονα τα κυκλώματα των ομοφυλοφίλων τού παρέχουν μια συνεχή επαφή με όμορφες γυναίκες, για να μην τον χάνουν κάθε φορά που τον πιάνουν τα "υπαρξιακά" του ...Όλοι βολεύονται ...Το παραμύθι των Bi παρέχει δικαιολογίες ...Περνάνε "φάσεις" τα παιδιά, ανακαλύπτοντας τη σεξουαλικότητά τους. Όπου βλέπει κάποιος Bi, θα πρέπει να ξέρει ότι κάπου εκεί υπάρχουν και πολλά ναρκωτικά και βέβαια όμορφες γυναίκες με "χορηγούς". 
Αν παρατηρήσει κάποιος τα στατιστικά στοιχεία, θα διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι Bi βρίσκονται σε συγκεκριμένα γεωγραφικά μήκη και πλάτη αυτού του Πλανήτη ...Θα διαπιστώσει επίσης ότι η χαλαρότητα στην αντιμετώπιση της ομοφυλοφιλίας παρατηρείται στις κοινωνίες όπου οι ομοφυλόφιλοι έχουν ισχυρή δημόσια παρουσία και σημαίνοντα λόγο στις κοινωνικές εξελίξεις. Στις κοινωνίες, οι οποίες ήδη έχουν νομοθετήσει όλους τους νόμους, που ευνοούν τους ομοφυλόφιλους ...Στις προτεσταντικές κοινωνίες ...Στη Σουηδία, στην Ολλανδία, στη Γερμανία αλλά και στη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Σε αυτές τις κοινωνίες προάγονται όλα τα φαινόμενα, που τους ευνοούν ...Στις κοινωνίες όπου κυριαρχούν συγκεκριμένες "επιστήμες" και κατά "σύμπτωση" οι νέοι "απελευθερώνονται" νωρίς από τα σπίτια τους. 
Υπάρχει Gay σχεδιασμός στην εκπαίδευση της Νέας Τάξης; 
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, θα λέγαμε πως ήταν απολύτως προσχεδιασμένα. Από τη στιγμή που οι ομοφυλόφιλοι έγιναν το "μέτρο" του νέου σχεδιασμού και οι ίδιοι απέκτησαν λόγο στον σχεδιασμό της κοινωνικής λειτουργίας, ήταν θέμα χρόνου να επιδιώξουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες που τους ευνοούσαν ...Το τερπνόν μετά του ωφελίμου βεβαίως. Έπρεπε να δημιουργήσουν στην νεολαία συνθήκες, οι οποίες τους ευνοούσαν στο "ψάρεμα", αλλά έπρεπε αυτό να το συνδυάσουν και με τις ανάγκες των αφεντικών τους. Έπρεπε, δηλαδή, το δικό τους όφελος να το κάνουν ταυτόχρονα κερδοφόρο για τα αφεντικά τους. Στην Νέα Τάξη υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα να εξυπηρετηθούν και αυτά έπρεπε να ικανοποιηθούν με τον σχεδιασμό. 
Θα ξεκινήσουμε από το βασικό ...Από το γεγονός ότι οι ομοφυλόφιλοι ήθελαν σε πρώτη φάση να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Διεκδικώντας την "πελατεία" τους από τα βλαστάρια της κοινωνίας, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ποιοι είναι οι βασικοί εχθροί των ομοφυλόφιλων στην "πορεία" τους προς την ευτυχία; ...Εχθροί τους ήταν αυτοί, οι οποίοι θα αντιστέκονταν στις άρρωστες ορέξεις τους ...Εχθροί τους ήταν οι γονείς των παιδιών, που έβαζαν στο "μάτι" ...Ο κοινωνικός τους περίγυρος, που γνωρίζει αυτά τα παιδιά και άρα τα κρίνει. Άρα; Άρα, βασικός και κύριος στόχος τους έγινε να απομακρύνουν τα παιδιά από τους γονείς ...Να τα απομακρύνουν από το ασφαλές κοινωνικό τους περιβάλλον ...Να τα οδηγήσουν σε συνθήκες τέτοιες, που θα τα κάνουν εύκολη λεία τους ...Συνθήκες, που θα μοιάζουν για παράδειγμα σαν τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες. 
Αυτός έγινε ο στόχος τους ...Να απομακρύνουν τον νεαρόκοσμο μακριά από τις εστίες του ...Να τον βάλουν σε δύσκολες συνθήκες ...Σε συνθήκες τέτοιες, που θα πρέπει να δώσει μάχη για την επιβίωσή του υπό αντίξοες συνθήκες ...Με έναν σάκο στο χέρι, χωρίς πολλά χρήματα και σε ένα περιβάλλον αν όχι εχθρικό τουλάχιστον όχι φιλόξενο. Ποια όμως "φλέγουσα" ανάγκη θα ανάγκαζε ένα νεαρό άτομο να φύγει τόσο νωρίς και εσπευσμένα από το σπίτι του; Για ποια ανάγκη θα αναγκάζονταν οι συνήθως υπερπροστατευτικοί γονείς να συνυπέγραφαν σε μια τέτοια απομάκρυνση; ...Μόνον για το καλό του ...Μόνον για ένα καλύτερο μέλλον ...Μόνον για την εκπαίδευσή του. 
Εδώ βρίσκεται το όλο μυστικό του σχεδιασμού τους. Γνωρίζοντας τις ανάγκες των οικογενειών, "έπαιξαν" εκεί όπου μπορούσαν να τις παρασύρουν στο σφάλμα. Τότε αποφάσισαν να αλλάξουν όλη τη φιλοσοφία περί ανώτατης εκπαίδευσης. Λέμε ανώτατης, γιατί μόνον αυτήν δικαιολογεί μετακίνηση του εκπαιδευόμενου. Μέχρι την "ανατολή" της Νέας Τάξης η ανώτατη εκπαίδευση αφορούσε τους απειροελάχιστους ...Τους δυνατούς ...Τους προσηλωμένους ...Τους "μουτζαχεντίν" της γνώσης ...Αυτούς, οι οποίοι από τη φύση τους ήταν παγερά αδιάφοροι για τους "πειρασμούς" της καθημερινότητας. Αδιάφοροι για τις πολυτέλειες, που θα μπορούσαν να απολαύσουν στα χρόνια της εκπαίδευσης, αλλά και για τους ιδιόρρυθμους "χορηγούς" που θα μπορούσαν να τις προσφέρουν. 
Ξαφνικά η ανώτατη εκπαίδευση έπαψε να είναι προνόμιο για τους λίγους κι εκλεκτούς και έγινε "δικαίωμα" για όλους. Ξαφνικά ορδές "μεταναστών" της εκπαίδευσης πλημμύρισαν όλες τις χώρες. Όλοι κάτι σπούδαζαν, άσχετα αν αυτό φαινόταν από την αρχή πως ήταν το "τίποτε" και ότι επαγγελματικά δεν θα τους οδηγούσε πουθενά ...Έναν σάκο στον ώμο, μια κιθάρα παραμάσχαλα και έτρεχαν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τους γονείς, για να "μυηθούν" στην "επιστήμη" ...Στην "επιστήμη", η οποία τους περισσότερους από αυτούς δεν τους ενδιέφερε, όταν ήταν στη μέση εκπαίδευση ...Στην "επιστήμη", την οποία ανακάλυψαν, όταν έψαχναν τρόπους να "δραπετεύσουν" από τα σπίτια τους με την ευγενική "χορηγία" των γονιών. Όχι απλά "μετανάστες" της εκπαίδευσης, αλλά "λαθρομετανάστες" θα τους λέγαμε ...Απατεώνες, οι οποίοι "τάιζαν" με ψέματα τους γονείς τους για την χωρίς αύριο και χωρίς προοπτικές επιλογή τους. 
Αυτό ήταν επίτευγμα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί προώθησαν την παγκόσμια αλλαγή στην ανώτατη εκπαίδευση. Βιάζονταν να διώξουν τα παιδιά των ανθρώπων από τα σπίτια τους για τους ίδιους λόγους που βιάζονται να αδειάσουν τις φωλιές από άπτερους νεοσσούς οι κυνηγοί των πουλιών. Όσο πιο γρήγορα και απροετοίμαστα έφευγαν τα παιδιά από τα σπίτια τους, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα είχαν να πέσουν στα "χέρια" τους ...Τόσο πιο πιθανό ήταν να τα πετύχουν επάνω στη μεγάλη ανάγκη και την απελπισία τους. Γέμισαν τα πανεπιστημιακά Campus με αγράμματους, ανεκπαίδευτους και άσχετους "φοιτητές", που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να περάσουν καλά τα λίγα χρόνια της "πανεπιστημιακής" τους εκπαίδευσης και τίποτε άλλο. 
...Οι ομοφυλόφιλοι έτριβαν τα χέρια τους. Οι "λαθρομετανάστες" της "επιστήμης" έφταναν κατά χιλιάδες στα πανεπιστημιακά Campus, όπου αυτοί είχαν στήσει τα "δίκτυα" τους. Δεν ήταν "μετανάστες" της επιστήμης, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς δεν δικαιούνταν να σπουδάσουν με βάση τις ικανότητές τους ..."Λαθρομετανάστες" με όλη τη σημασία της λέξης. Από αυτούς τους φουκαράδες θα εξασφάλιζαν τους part time κτηνοβάτες. Από αυτούς τους "επιστήμονες" θα εξασφάλιζαν τις υπηρεσίες των "ψαγμένων" Bi. Μέχρι να αηδιάσουν και να τους εγκαταλείψουν οι προηγούμενοι, "ψήνονταν" οι επόμενοι ...Το "μοναστήρι" να είναι καλά. Η κοινωνία θα παρήγαγε με τον τόνο τα πιθανά θύματά τους. Ο σχεδιασμός τους ήταν τέλειος. Τα χρήματά τους, οι θέσεις τους και τα μέσα τους είχαν μεγιστοποιήσει την αξία τους. Τα θύματά τους ήταν "κινητικά" και τα "δίχτυα" τους στημένα άψογα. 
Όμως, το ίδιο ικανοποιημένοι με αυτούς ήταν και οι τραπεζίτες. Κι αυτοί έτριβαν από χαρά τα χέρια τους. Χρήματα "μύριζε" αυτό το κύμα μετανάστευσης. Μετακινούνταν άνθρωποι, οι οποίοι έβλεπαν τις σπουδές σαν μακροχρόνιες επιδοτούμενες διακοπές ...Άνθρωποι, οι οποίοι έπρεπε να επιβιώσουν, χωρίς να εργάζονται και κάποιοι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν γι' αυτό. Όλοι οι νέοι ήθελαν να σπουδάσουν στο νέο Eldorado της εκπαίδευσης, αλλά όλοι οι γονείς δεν είχαν την ίδια οικονομική άνεση. Άρα; Άρα, όσοι δεν είχαν πορτοφόλια ν' ανοίξουν, θα πήγαιναν στις τράπεζες. 
Αυτή η τεράστια "έκρηξη" στην εκπαίδευση οδήγησε σε μια επίσης τεράστια "έκρηξη" νέου τύπου δανείων ...Δανείων, τα οποία μέχρι τότε δεν υπήρχαν ...Δάνεια σπουδών ...Δάνεια, τα οποία θα αποδειχθεί σύντομα ότι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη "φούσκα" μετά από αυτήν των ακινήτων. Θεωρούμε βέβαιο πως τέτοια δάνεια —μόνον για τις ΗΠΑ— είναι πάνω από 100 δις δολάρια. Δισεκατομμύρια δολάρια χρωστάνε άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν ούτε την μαθηματική πιθανότητα να εργαστούν στον τομέα όπου σπούδασαν και άρα να τα ξεπληρώσουν. 
Το σημερινό αδιέξοδο των εκατομμυρίων άνεργων "επιστημόνων" ήταν εκ των προτέρων γνωστό ότι θα έρθει. Παρ' όλα αυτά όμως το σύστημα έδωσε την άδεια να αλλάξει ο παγκόσμιος εκπαιδευτικός σχεδιασμός και βέβαια οι τοκογλύφοι τον χρηματοδότησαν. Γιατί; Γιατί ήταν πολλά τα συμφέροντα γύρω από αυτήν την επιλογή. Δεν ήταν μόνον οι ομοφυλόφιλοι και οι τραπεζίτες εκείνοι οι οποίοι επωφελούνταν ...Ήταν και οι ιμπεριαλιστές ...Ειδικά αυτοί ...Αποδεδειγμένα αυτοί, εφόσον, πολύ πριν πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή παγκοσμίως, οι ιμπεριαλιστές την είχαν εφαρμόσει ως πρακτική. 
Ο σχεδιασμός αυτός δεν ήταν μια καινούρια εφαρμογή. Ο σχεδιασμός αυτός είχε ξεκινήσει μερικές δεκαετίες —σε πολύ μικρότερη βεβαίως κλίμακα— πριν από τις ΗΠΑ. Τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού και των εταιρειών των ΗΠΑ ήταν αυτά, τα οποία επέβαλαν την εφαρμογή του σχεδιασμού. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε και χρηματοδοτούσαν με τον τόνο τις υποτροφίες. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν χρηματοδότησαν τόσο αδρά οι ισχυροί τις "σπουδές" των αδυνάμων. Αυτό δεν έγινε για ανθρωπιστικούς λόγους. Αυτό έγινε, γιατί το σύστημα είχε συγκεκριμένες ανάγκες. 
Οι ΗΠΑ, από τη στιγμή που επιβλήθηκαν παγκοσμίως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, ήθελαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες που τις συνέφεραν ...Τις συνθήκες μιας πρωτοφανούς για εκείνη την εποχή μίνι διεθνοποίησης. Έπρεπε οι ΗΠΑ να δημιουργήσουν και στη συνέχεια να σκορπίσουν σε όλον τον κόσμο τους "γενίτσαρούς" τους. Έπρεπε να επιβάλουν σε ολόκληρο τον κόσμο τα δικά τους προϊόντα, τις δικές τους ιδέες και βέβαια τις δικές τους συμπεριφορές. Για να αλλάξει η παγκόσμια κοινωνία συμπεριφορές, έπρεπε να γίνουν αλλαγές σε εκείνα τα κομβικά της "σημεία", τα οποία διαμορφώνουν τις συμπεριφορές αυτές. 
Αυτόν τον πετυχημένο σχεδιασμό των μεταπολεμικών ΗΠΑ μιμήθηκε η Νέα Τάξη. Έκανε τα ίδια πράγματα, αλλά σε πολύ μεγαλύτερες κλίμακες ...Σε κλίμακες τέτοιες, οι οποίες δεν αφορούσαν μόνον τις οικονομικές ελίτ των χωρών, αλλά έφταναν μέχρι τις βάσεις των κοινωνιών τους. Η Νέα Τάξη έπρεπε να αλλάξει τη συμπεριφορά των λαών και έπρεπε να το κάνει σε μεγάλες κλίμακες. Για να γίνουν όλα αυτά, απαιτείται ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό. Απαιτείται να ελέγχεις τη στελέχωση των εξουσιών των κοινωνιών, προκειμένου να σου ανοίξουν τις "Κερκόπορτες" των κρατών τους. Απαιτείται επίσης να μπορείς να δημιουργείς τους δικούς σου leaders στην κοινωνική λειτουργία. 
Από τη στιγμή που επιδιώκεις αλλαγή συμπεριφοράς της κοινωνίας, πρέπει να αλλάξεις τη συμπεριφορά μεγάλης μερίδας της νεολαίας και κυρίως της "κορυφής" της νεολαίας ...Εκείνης της μερίδας της νεολαίας, η οποία "πρωτοπορεί" ...Εκείνης της μερίδας της νεολαίας, η οποία με τις επιλογές της "οδηγεί" τους ομοίους της στον μιμητισμό και με τον τρόπο αυτόν επηρεάζει ολόκληρη την κοινωνική συμπεριφορά. Άρα, έπρεπε να επέμβουν στην ανώτατη εκπαίδευση ...Στην "κορωνίδα" των μηχανισμών τής "παραγωγής" κοινωνικών συμπεριφορών. 
Η εκπαίδευση έπρεπε να εξυπηρετεί τον σχεδιασμό και όχι να τον απειλεί. Οι συμβατικές επιστήμες, τις οποίες μέχρι τότε πραγματεύονταν τα εθνικά πανεπιστήμια, ήταν μεν απαραίτητες, αλλά όχι βολικές. Ήταν απαραίτητες για τη συνολική λειτουργία του συστήματος, αλλά όχι βολικές για τους νεοταξίτες κυρίαρχους του Κόσμου. Ήταν επιστήμες δύσκολες, απαιτούσαν προσόντα από αυτούς που θα τις ακολουθούσαν και βεβαίως κόπο για την ολοκλήρωσή τους. 
Αυτές οι απαιτήσεις από μόνες τους λειτουργούσαν απαγορευτικά για τους πολλούς. Από τη φύση τους απέκλειαν μεγάλες μερίδες των αποφοίτων της μέσης εκπαίδευσης. Ακόμα κι αν άνοιγαν εύκολα οι πόρτες των Πανεπιστημίων για όλους, ελάχιστοι θα ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα τις ολοκλήρωναν ...εκείνοι θα ήταν οι ίδιοι, που θα τις ολοκλήρωναν ακόμα κι αν οι "πόρτες" ήταν "κλειστές" και απαιτούσαν δύσκολες εξετάσεις για ν' "ανοίξουν". 
Επιπλέον υπήρχαν κι άλλες δυσκολίες. Οι άνθρωποι, οι οποίοι τις ακολουθούσαν, ήταν από τη φύση τους συντηρητικοί. Δεν θα μπορούσαν να ήταν κάτι διαφορετικό. Ήταν φιλόπονοι, έξυπνοι και ως εκ τούτου —ακόμα και εκ του πονηρού να το σκέφτονταν— ήταν οπαδοί της σταθερότητας και της αξιοκρατίας. Ήταν "οπαδοί" των σκληρών εξετάσεων, των συνεχών αξιολογήσεων και των οποιωνδήποτε τεστ τους εξασφάλιζαν την επιβεβαίωση και κατοχύρωση της υπεροχής τους έναντι των αδυνάμων ανταγωνιστών τους. Άνθρωποι, οι οποίοι ματώνουν γι' αυτό που κάνουν, δεν έχουν λόγο να "σέρνονται" σε γραφεία ή σε κρεβατοκάμαρες για το μέσον. Το μέσον γι' αυτούς είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. 
Τέλος, όλες αυτές οι σχολές απαιτούσαν ένα μίνιμουμ υποδομών. Απαιτούσαν εργαστήρια, εγκαταστάσεις, αναλώσιμα υλικά κλπ.. Δεν μπορείς να φτιάξεις γιατρούς, χημικούς, γεωλόγους ή μηχανικούς σε "υπόστεγα". Δεν μπορείς να τους μαζέψεις σε μια fast truck εκπαίδευση και να τους ονομάσεις γιατρούς ή μηχανικούς ...Υπάρχει ευθύνη ...Κοινωνική, ποινική ή και εθνική ακόμα ...Θα πεθάνει κόσμος εξαιτίας τους ...Θα σκοτωθούν άνθρωποι εξαιτίας τους ...Ποιος θα πάρει την ευθύνη να μοιράζει μαζικά "πτυχία"; 
Όλα αυτά ήταν αρνητικά γι' αυτούς. Έπρεπε να βρουν λύσεις. Γι' αυτόν τον λόγο παραποίησαν μέχρι και την ίδια την έννοια της "επιστήμης". Στην πραγματικότητα έστησαν έναν κλάδο "ελαφριάς" "επιστήμης" ..."Επιστήμης" χωρίς ευθύνη ..."Επιστήμης", που, ό,τι και να ισχυρίζεται, είναι "μέσα", γιατί δεν μπορεί να κρίνει κανένας αντικειμενικά το λάθος της ..."Επιστήμης", που τα λάθη της δεν έχουν συνέπειες για κανέναν ..."Μπορεί να βρέξει, αλλά μπορεί και να μην βρέξει" ..."Κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι θα έχουμε ανάπτυξη και κάποιοι άλλοι ότι θα έχουμε ύφεση". Κάποιοι μιλούσαν για Τιτανικούς, που πάνε για "βύθιση" και οι επόμενοι για "κάβους", οι οποίοι θα προσπεραστούν και θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη ...Ό,τι θέλει λέει ο καθένας. 
Ο Στουρνάρας δεν έκανε ποτέ στη ζωή του επιτυχημένη πρόβλεψη και ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών σαν ένας απόλυτα πετυχημένος οικονομολόγος. Σε όλες τις συμβατικές επιστήμες οι λάθος εκτιμήσεις καταστρέφουν αυτούς που τις κάνουν, ενώ στις "ελαφρές" επιστήμες απλά δεν αγγίζουν κανέναν. Μπορεί όλοι να διαφωνούν με όλους και το τελικό αποτέλεσμα —όποιον και να δικαιώνει— να μην θίγει την "επιστημοσύνη" κανενός ...Ό,τι και να γίνει, αυτοί θα είναι "επιστήμονες" και η επιστήμη τους απόλυτα "αξιόπιστη" και μονίμως δικαιωμένη ...Σε όλα "μέσα". Οι "επιστήμονες", οι οποίοι θα έχουν "αποτύχει" στις προβλέψεις τους θα κάνουν τα κορόιδα, αλλά η "επιστήμη" θα "φωνάζει" από ενθουσιασμό, γιατί, έχοντας διατυπώσει όλες τις πιθανές και απίθανες εκδοχές, αναγκαστικά θα έχει προβλέψει ό,τι και να γίνει. 
Μιλάμε για παπαριές πρωτοφανείς στα παγκόσμια χρονικά. Νομπελίστες οικονομολόγοι περιφέρονται σαν "γκουρού" της οικονομίας, ενώ είναι απόλυτα βλάκες. "Γκουρού", οι οποίοι ποτέ δεν πρόβλεψαν τίποτε και δεν έχουν να πουν τίποτε παραπάνω από έναν εξυπνάκια καφενείου, εμφανίζονται σαν παντογνώστες ...Μετά Χριστόν προφήτες όλοι τους ...Οι καλύτεροι από αυτούς "ιατροδικαστές" καταστάσεων ...Οι καλύτεροι στο να μας εξηγήσουν τον λόγο που αποτύχαμε ...τον λόγο που χρεοκοπήσαμε ...τον λόγο που δεν προοδεύσαμε. Ποτέ όμως δεν μπορούν να μας δώσουν γνώση για το πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε όλα αυτά. Μιλάμε για "τσαρλατάνους" τύπου Ρουμπινί. 
...Η χαρά του βλάκα. Ακόμα και ο Γιωργάκης μπορεί να πάρει την "ευθύνη" και να διδάξει σε τέτοια "επιστημονικά" ιδρύματα ...Να πάρει την "ευθύνη" να κάνει "προβλέψεις" ...Να πάρει την "ευθύνη" να δημιουργήσει ομοίους του. Γνωστικά αντικείμενα, τα οποία θα μπορούσαν να "απορροφηθούν" ως μερικά μαθήματα επιλογής σε "βαριές" σπουδές, απομονώθηκαν και ονομάστηκαν "επιστήμες". Μαθήματα "ξεπέτες", τα οποία επί αιώνες ήταν για να ξεκουράζονται οι φοιτητές από τα βαριά προγράμματα σπουδών, έγιναν "σημαίες" της νέας "επιστημοσύνης" ..."Επιστήμες" ανεύθυνες τόσο γι' αυτούς που μοίραζαν πτυχία όσο και γι' αυτούς που τα έπαιρναν ..."Ιστορία των τεχνών", "Πολιτικές επιστήμες", "Ψυχολογία", "Κοινωνιολογία", "Περιβαλλοντολογία", "Κυβερνητική", "Μάνατζμεντ", "Διεθνείς Σχέσεις", "Μάρκετινγκ", κλπ.. 
Αυτές οι "επιστήμες" ήταν οι ιδανικές για όλους τους μεγαλοπαράγοντες της Νέας Τάξης. Γιατί; ...Για πολλούς λόγους. Μπορούσες, όποιον βλάκα σε βόλευε, να τον εμφανίσεις σαν Καθηγητή και να του δώσεις το επιστημονικό "κύρος", το οποίο σου επιτρέπει να τον χρησιμοποιείς ως μέσο προπαγάνδας. Μπορούσες να μαζέψεις όσους αστοιχείωτους ήθελες κάτω από ένα "υπόστεγο" και να τους "βαπτίζεις" φοιτητές μελλοντικούς "επιστήμονες". Μπορούσες να τους μαζεύεις κατά εκατοντάδες και να τους "ονομάζεις" κοινωνιολόγους, μάνατζερ και δημοσιοσχεσίτες. Ό,τι ήθελες έκανες. Πάγκους να έβρισκες να κάθονται και τίποτε άλλο. Ούτε καν βιβλία χρειάζονταν. Μερικές φωτοτυπίες και ό,τι "κατέβαζαν" από το ίντερνετ ...Μιλάμε για τον ποταμό Ιορδάνη της "επιστήμης" ...Μαζικές βαπτίσεις "νεοφώτιστων", οι οποίοι είχαν ανάγκη τους κυρίους τους. 
Αυτό βόλευε τους ιμπεριαλιστές και ήταν μια δοκιμασμένη πρακτική ...Μια πρακτική, η οποία ξεκίνησε από τις μεταπολεμικές ΗΠΑ, για να εδραιώσουν την παρουσία τους σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Βόλευε αυτή η πρακτική τους Αμερικανούς, εφόσον μπορούσαν να παίρνουν τα κουτορνίθια από ολόκληρο τον Πλανήτη και αφού τους "βαπτίσουν" "επιστήμονες" να τους στέλνουν πίσω στις πατρίδες τους να παριστάνουν τις άρχουσες τάξεις αυτών και να τις υποτάσσουν στις ΗΠΑ. Οι ιμπεριαλιστές δεν χρειαζόταν ν' ανησυχούν αν το παιδί του Ανδρέα ή του Μητσοτάκη βγει έξυπνο ή χαζό, για να πάρει το πόστο του πατέρα του. Δεν χρειαζόταν να ρισκάρουν με έξυπνους με δυνατότητες σπουδών, ώστε ανάμεσά τους ν' αναζητήσουν τους μελλοντικούς τους συνεργάτες. 
Το "αμερικανικό όνειρο" πέρασε και στην εκπαίδευση και έγινε όνειρο των ηλιθίων. Στον αμερικανικό νεοταξίτικο κόσμο όλοι μπορούσαν να γίνουν "επιστήμονες" ...Απολύτως ΟΛΟΙ ...Από τον Μπους τζούνιορ μέχρι τον Γιωργάκη ...Από τον Κυριάκο μέχρι τον αφελή Αντωνάκη, ο οποίος, επειδή βρήκε ανοικτές πανεπιστημιακές "πόρτες", νόμισε ότι θα γίνει άκοπα γιατρός, αλλά μετά "προσγειώθηκε" στο πτυχίου "επιστήμονα" οικονομολόγου. Την "επιστήμη"-"δίκτυ ασφαλείας" για τα κουτορνίθια, τα οποία ξοδεύουν χρήματα στα Κολέγια των ΗΠΑ και δεν πρέπει να γυρίσουν σπίτια τους με άδεια χέρια. 
 Βέβαια μπορεί να μην τον είδαμε σε χειρουργείο, αλλά μας δίνει συμβουλές γιατρού ...Έβγαλε το απωθημένο του ..."Διέγνωσε" ότι θα βγούμε από την "εντατική", αλλά όχι από το "νοσοκομείο" ...Κανονικός "γιατρός", σαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο του Εκμέκ Παγωτού ...‘Καραμπινάτη οσφυοκαμψία" διέγνωσε το αστροπελέκι ο Σαμαράς. Στις ΗΠΑ σπούδασαν κι ούτε τα εύκολα "αμερικάνικα" δεν κατόρθωσαν να μάθουν. Σε αυτούς τους άχρηστους έδωσαν ένα "μπαούλο" με πτυχία, που, αν τα σκαλίσεις, δεν υπάρχει ούτε ένα που να "βεβαιώνει" κάτι παραπάνω από το ότι ο κάτοχός του μπορεί να περπατάει στα δύο του πόδια. 
Τα ανάλογα κέρδη είχαν και οι τραπεζίτες και οι έμποροι από αυτήν την κατάσταση. Όλοι αυτοί οι κατά συνθήκη "φοιτητές" δεν ήταν μόνον "λάτρεις" της επιστήμης, αλλά και πελάτες και καταναλωτές για κάποιους άλλους επαγγελματίες. Ξόδευαν χρήματα και άρα τους βόλευαν. Έπαιρναν τεράστια φοιτητικά δάνεια, για να "κωλοβαράνε" σε διάσημες σχολές. Ταυτόχρονα, επιστρέφοντας στις πατρίδες τους, γίνονταν "πρεσβευτές" του νεοταξίτικου τρόπου ζωής ...Δάνεια χωρίς δεύτερη σκέψη, καλή ζωή χωρίς προσόντα, σταθερή προτίμηση στα προϊόντα των πολυεθνικών, πίστη και αφοσίωση στο αμερικανικό "όνειρο" και βέβαια υποταγή στην τοπική πρεσβεία κλπ.. 
Τα όρθια χαϊβάνια γίνονταν εύκολα και άκοπα γενίτσαροι του αμερικανισμού  ...Απόλυτα εξαρτώμενοι από αυτήν, εφόσον σε αυτήν στήριζαν την πρόοδό τους. Χωρίς αυτήν ήταν τελειωμένοι. Πού θα μπορούσε να εργαστεί ο "κοινωνιολόγος" Γιωργάκης, αν δεν υπήρχαν οι Αμερικανοί; Πώς θα γινόταν βουλευτής ο Αντωνάκης στα 26 του χρόνια; Τι δουλειά θα έκανε ο Κυριάκος στα 28 του χρόνια; Αυτοί έγιναν "στελέχη" των κυβερνήσεων, που μας οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Αυτοί έγιναν οπαδοί της "ανοικτής" οικονομίας, η οποία παγίδευσε τους πολίτες στα δίκτυα των τραπεζιτών και τα κράτη στα δίκτυα των τοκογλύφων. 
Ας ψάξει κάποιος τα ονόματα και τις σπουδές αυτών, που κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και την οδήγησαν στο ΔΝΤ. Κωστάκηδες, Γιωργάκηδες, Αντωνάκηδες, Κυριάκοι, Παπαδήμοι, Μάνοι, Ανδριανόπουλοι, Αλογοσκούφηδες ...Αυτοί, οι οποίοι "ακολούθησαν" τους μεγάλους "αρχηγούς" της νεοταξικής "επιστήμης" ...Τον "καθηγητή" Ανδρέα ...Τον "καθηγητή" Σημίτη ...Τον "καθηγητή" Στουρνάρα ...Τον "καθηγητή" Αλογοσκούφη ...Τον "καθηγητή" Χριστοδουλάκη ...Τον "καθηγητή" Γιαννίτση ...Τον "καθηγητή" Παπαντωνίου ...Τον καθηγητή Μέργο. Δεν υπάρχει άχρηστος προδότης, που να είναι συνυπεύθυνος για το σημερινό χάλι της χώρας και να μην ανήκει σε αυτό το "επιστημονικό" δυναμικό. 
Αυτοί όμως, οι οποίοι εξαιτίας των αμερικανικών πρακτικών ονομάστηκαν "επιστήμονες", είχαν και υποχρεώσεις να φέρουν εις πέρας. Δεν είναι δυνατόν ένας τενεκές σαν τον Σημίτη, ο οποίος "χρωστάει" την "αίγλη" της "επιστημοσύνης" του στις αμερικανικές εμπνεύσεις, να μην εξυπηρετήσει την επίσης αμερικανικής έμπνευσης Νέα Τάξη. Αυτό ακριβώς ήταν η Νέα Τάξη ...Μια επανάληψη μιας επιτυχημένης πρακτικής στη μέγιστη κλίμακα. Αυτό, το οποίο "ξεκίνησε" από τις ΗΠΑ, ως πρακτική ελέγχου των κρατών, έπρεπε να "μεταμοσχευθεί" σε όλα τα κράτη, ως πρακτική ελέγχουν των κοινωνιών. Τον σχεδιασμό του εθνικού ιμπεριαλισμού των Αμερικανών τον μιμήθηκαν οι τραπεζίτες και οι έμποροι, για να εφαρμόσουν τον ταξικό ιμπεριαλισμό μέσα σε κάθε κράτος. 
Όπως οι Αμερικανοί "κατασκεύαζαν" τους ηγέτες των κρατών, προκειμένου να μην αντιστέκονται στην αμερικανική επιρροή, έτσι οι νεοταξίτες ηγέτες έπρεπε να κατασκευάσουν τις ηγετικές μειονότητες των κοινωνιών, προκειμένου να μην αντιστέκονται στην νεοταξίτικη επιρροή., Για να γίνει όμως αυτό, θα έπρεπε να "ξεδοντιαστούν" οι παραγωγικές τάξεις ...Οι τάξεις των κεφαλαιοκρατών, των αγροτών και των εργατών. Έπρεπε να δημιουργηθούν "ρεύματα" της νεολαίας, ώστε να την αποπροσανατολίσουν και να αλλάξουν τα κοινωνικά δεδομένα χωρίς αντιδράσεις. Όταν θα έκλειναν τα ελληνικά εργοστάσια, δεν έπρεπε να υπάρχουν νέοι, οι οποίοι θα διψούσαν για μεροκάματα. Οι νέοι έπρεπε να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την "επιστήμη" ...Όλοι οι νέοι ...Ακόμα και οι πιο άσχετοι. 
Έστειλαν στα πανεπιστήμια μαθητές με βαθμούς ΠΡΟ-ΠΟ ...Βάζουν προδιαγραφές τη βάση του 10 και απειλείται επανάσταση από τους φοιτητές και τους σπιτονοικοκύρηδές τους. Άνθρωποι αστοιχείωτοι, σε βαθμό που θα είχαν πρόβλημα να εκπαιδευτούν ακόμα και ως εργάτες σε εργοστάσια, έρχονται τώρα —μετά από μακρόχρονες "επιστημονικές" διακοπές— και διαμαρτύρονται ως άνεργοι "επιστήμονες". Τόσο καλό "δυναμικό" πρόσφεραν οι νεοταξίτες στην επιστήμη, για να την αναπτύξουν. Ακολουθώντας τον σχεδιασμό της Νέας Τάξης και του Ευρώ, γέμισαν την Ελλάδα με "παράγκες", οι οποίες παρίσταναν τα "Πανεπιστήμια". Για όσα Ελληνόπουλα δεν υπήρχαν χρήματα να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι της εκπαιδευτικής "μετανάστευσης" και να φτάσουν στις ΗΠΑ, υπήρχαν τα ΚΤΕΛ, για να φτάσουν μέχρι τα Γρεβενά ή την Καστοριά. 
Όπως αναφέρουν τα Νέα, από το 1993 και μετά ιδρύθηκαν στη χώρα 5 νέα πανεπιστήμια —πέρα από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο— και επιπλέον 80 νέα τμήματα σε ήδη λειτουργούντα πανεπιστήμια. Σε μια χώρα δηλαδή των δέκα εκατομμυρίων —και με την υπογεννητικότητα να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της— πρόσθεσαν 5 νέα πανεπιστήμια την ώρα που ήδη —λόγω Ανδρέα— διέθετε υπεράριθμα. Ήδη από το 1993 η χώρα διέθετε 334 τμήματα σε ΑΕΙ. Με τον ίδιο ρυθμό αναπτύχθηκαν στο ίδιο διάστημα και τα ΤΕΙ σε όλη τη χώρα, αφού αυξήθηκαν κατά 111 τμήματα. Από ένα άτομο να περνούσε σε όλα αυτά τα τμήματα, θα μιλούσαμε για μεγάλο "πληθυσμό" φοιτητών. Γιατί το έκαναν αυτό; Γιατί αυτή ήταν η εντολή της αμερικανικής πρεσβείας. Αυτή ήταν η εντολή των διευθυντηρίων της Νέας Τάξης. 
...Η εντολή ήταν σαφής ...Να αστικοποιηθεί πέρα από κάθε λογική η νεολαία τής χώρας. Εντολή, η οποία έκρυβε έναν εθνικό κίνδυνο πρωτοφανούς μεγέθους. Κίνδυνο εξαφάνισης του ελληνισμού από την κοιτίδα του. Γιατί; Γιατί, μεταφέροντας την ελληνική νεολαία στην κατηγορία του "προσεχώς" εργαζομένου, δημιούργησαν ένα κενό στην οικονομία. Αυτό το κενό ήταν εκμεταλλεύσιμο από κάποιους. Σήμερα, που όλοι κατηγορούν τους μετανάστες, πρέπει να θυμηθούν πώς αυτοί έφτασαν στη χώρα μας. Δεν ήταν πάντα ανεπιθύμητοι. Θυμάται κανείς τον Χασάν της διαφήμισης; Θυμάται κανείς τη δήλωση του Οζάλ, ο οποίος μας περιέγραψε με τον πιο απλό τρόπο το πώς μπορεί να "νικηθεί" η Ελλάδα, χωρίς να πέσει ούτε μία τουφεκιά; 
 Από τη στιγμή που οι νέοι πήγαιναν μαζικά και χωρίς έλεγχο για "σπουδές" και δεν υπήρχε αναπλήρωση των κενών, που άφηναν οι προηγούμενοι στην παραγωγή, φυσικό ήταν να έρθουν εύκολα οι μετανάστες. Η φύση μισεί το κενό και οι μετανάστες αυτήν τη φύση εξυπηρέτησαν. Δεν ήταν πάντα ανεπιθύμητοι οι μετανάστες, όπως είναι τώρα. Οι ίδιοι οι Έλληνες πήγαιναν στην Αλβανία να κουβαλήσουν Αλβανούς, για να τους πάρουν στη δούλεψή τους. Τους είχαν ανάγκη για τις δουλειές τους. Νέοι Έλληνες δεν υπήρχαν στην αγορά εργασίας. Τους είχε συνεπάρει η "επιστήμη" ...Θεωρητικά μάθαιναν να "διοικούν επιχειρήσεις", ενώ πρακτικά μάθαιναν counter strike στα ίντερνετ-cafe όλης της επικράτειας. Μέσα σε λίγα χρόνια "δικαιώθηκε" η στρατηγική του Οζάλ. Πόνταρε η Νέα Τάξη την "νίκη" της στους μετανάστες κι απ' ό,τι φαίνεται σήμερα δείχνει πως την πέτυχε ...Μια μεγάλη νίκη, την οποία πέτυχε μέσω της ανεξέλεγκτης αστικοποίησης της ελληνικής νεολαίας. 
Οι δωσίλογοι, που μας κυβερνούν, εύκολα υπάκουσαν στις εντολές, γιατί απλούστατα δεν βρήκαν μπροστά τους καθόλου αντιδράσεις. Έκαναν ό,τι τους υποδείκνυαν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, γιατί κανένας δεν τους αμφισβητούσε στην Ελλάδα. Κανένας δεν μπορούσε τότε να φανταστεί τι ακριβώς επεδίωκαν οι ισχυροί της Νέας Τάξης, οι οποίοι τότε άλλαζαν τον σχεδιασμό. Έτσι κι αλλιώς τους συνέφερε ως "Μαυρογιαλούρους" πολιτικάντηδες. Εξασφάλιζαν εύκολες ψήφους από ευγνωμονούντες κατά λάθος "επιστήμονες" και από ιδιοκτήτες επαρχιακών τρωγλών, οι οποίοι αναπάντεχα απέκτησαν ενοικιαστές. Απάλλασσαν τους γονείς από την αγχώδη μέριμνα για το "μέλλον" των παιδιών ...Τους απάλλασσαν από τις φασαρίες για να διαβάσουν και τα έξοδα των φροντιστηρίων, εφόσον οι πάντες κάπου θα περνούσαν ...Όλα εύκολα ...Χωρίς καθόλου κόπο όλοι έκαναν το "καθήκον" τους. 
Ταυτόχρονα μάς προετοίμαζαν και για την είσοδο στο Ευρώ. Είχαν ανάγκη να βελτιώσουν την "εικόνα" της χώρας, έστω και αν την "μουντζούρωναν". Με την αλλαγή στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό έκρυβαν ανεργία και αύξαναν την κατανάλωση. Αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε να ονομάζονται άνεργοι, ως δια μαγείας ονομάζονταν φοιτητές και οι γονείς άνοιγαν πορτοφόλια, τα οποία επί χρόνια είχαν κλειστά.  Ανέβαινε το ΑΕΠ και ως εκ τούτου ανέβαιναν τα δανειοληπτικά όρια της χώρας. Δημιουργούσαν νέου τύπου άνεργους, οι οποίοι δεν ήθελαν να εργάζονται, αλλά να διοριστούν στο δημόσιο, για να "ξεκουραστούν". Δημιούργησαν "ομήρους" της εξουσίας, ώστε να μην τους έχουν μπροστά τους ως εμπόδιο, όταν θα διέλυαν τη χώρα. Γι' αυτόν τον λόγο άλλαξαν τον σχεδιασμό της ανώτατης παιδείας. Οι Σημίτηδες, οι Παπανδρέου, οι Γιαννίτσηδες και τα άλλα τα "παιδιά" της "Δεξιάς, της Αριστεράς και της προόδου". Αυτοί, οι οποίοι έκαναν σημαία τους το "δικαίωμα" στην ανώτατη παιδεία. 
...Αυτό το δικαίωμα" κι αν είναι κοινωνικό έγκλημα. Γιατί; Γιατί η ανώτατη παιδεία έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο στην κοινωνική λειτουργία. Απαιτείται να αφορά τους ελάχιστους τους καλύτερους, για να εξυπηρετήσει την κοινωνία. Η ανώτατη παιδεία είναι σαν τον Πρωταθλητισμό. "Δικαίωμα" των πάντων στον Πρωταθλητισμό δεν υπάρχει. Δικαίωμα έχουν όλοι οι άνθρωποι μόνον στον αθλητισμό. Δικαίωμα στην παιδεία έχουν όλοι. "Δικαίωμα" στην Ανώτατη Εκπαίδευση δεν έχουν όλοι ...Δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι ...Είναι λάθος να έχουν όλοι. 
Ακόμα κι αν όλοι μας είχαμε τις δυνατότητες να γίνουμε γιατροί, θα έπρεπε και πάλι η Πολιτεία να επέμβει αποτρεπτικά, ώστε να γίνουν μόνο οι καλύτεροι ...Οι ελάχιστοι ...Όσους χρειάζεται η κοινωνία για να έχει σύστημα υγείας, γιατί διαφορετικά δεν λειτουργεί η κοινωνία. Διαφορετικά είναι σαν να επιτρέπουμε στην Πολιτεία να νομοθετήσει και μέσα από μια διαδικασία να γινόμαστε όλοι Πρωταθλητές και να περιμένουμε να μας διορίσει το κράτος Λοχαγούς συνάδελφους του Πύρου Δήμα. Αυτό συνέβη στην παιδεία. Γέμισαν τον κόσμο "ψευδοστίβους", για να παράγουν "πρωταθλητές" σε "αθλήματα" άνευ αξίας και σημασίας. 
Γέμισαν τον τόπο "ψευδοπρωταθλητές", οι οποίοι περιμένουν έξω από τα γραφεία της εξουσίας για έναν διορισμό-"έπαθλο". Γι' αυτόν τον λόγο εφεύραν τις "μοριοδοτήσεις", οι οποίες δήθεν εξασφάλιζαν την αξιοκρατία στο δημόσιο ...Πατέντα της Νέας Τάξης ήταν όλα αυτά, για να παρασύρει τον κόσμο στη λογική της. Τα "μόρια" ήταν το "καρότο" και από πίσω θα έβαζαν ολόκληρη την κοινωνία να τρέχει σαν "γαϊδούρι" ...Υπήρχε εξ’ αρχής σχέδιο να "δουλευτούν" όλοι αυτοί ...Υπήρχε σχέδιο, για να μπουν οι γονείς στη διαδικασία να "αγοράσουν" μόρια, περιφέροντας τα παιδιά τους ανά την επικράτεια. 
Τα πάντα ήταν προσχεδιασμένα από μια εγκληματική συμμορία, η οποία εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Νέας Τάξης ...Μια συμμορία, η οποία δεν έκανε swaps μόνον με τα χρήματα, αλλά και με τις ανθρώπινες ψυχές. Υποσχόταν μελλοντικές "αποδώσεις", ενώ γνώριζε εξ’ αρχής ότι αυτό θα ήταν πρακτικά αδύνατον να συμβεί. Έστησαν μια "πυραμίδα", η οποία απλά δεν είχε σχέση με κεφάλαια, αλλά με ανθρώπινα κεφάλια. Οι πρώτοι θα ψευτοβολεύονταν, για να παρασύρουν τους επόμενους, οι οποίοι δεν θα είχαν ούτε τη θεωρητική πιθανότητα να βολευτούν. 
Αυτοί δημιούργησαν τις σημερινές στρατιές των αγράμματων "μορφωμένων" ...Των "μορφωμένων" με τα άπειρα πτυχία, των οποίων τη χρησιμότητα δεν γνωρίζει κανένας ...Των "μορφωμένων", που, μετά από τις μακροχρόνιες και πολυδάπανες σπουδές τους, γυρνάνε στα σπίτια τους, με μόνη νέα γνώση τη "δισκοβολία" του σερβιτόρου ...Δυνάμει άνεργοι, άσχετοι με τα πάντα, που καταλήγουν να κάνουν ντελίβερι πίτσας ..."Επιστήμονες", που, επειδή έχουν "επιστημονική" άποψη, δεν αντιδρούν στα Μνημόνια, γιατί υποθέτουν ότι μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες να απορροφηθούν "επιστήμονες". Αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα, το οποίο σήμερα προσπαθούν κάποιοι άλλοι να "λύσουν" με το σχέδιο-"Αθηνά". Ας ψάξει να βρει κάποιος ποιες σχολές είναι αυτές, οι οποίες διαμαρτύρονται για την αλλαγή που επιχειρεί το Υπουργείο Παιδείας. 
Αυτές είναι σπουδές του gay-σχεδιασμού. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό το λέει η στατιστική επιστήμη. Τώρα, που η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί πλέον ταμπού και οι ομοφυλόφιλοι το δηλώνουν ανοικτά, ας ψάξει κάποιος να δει στατιστικά πού περιφέρονται όλοι αυτοί στην ανώτατη εκπαίδευση. Πού υπάρχουν δηλαδή οι περισσότεροι gay καθηγητές; ...Στα Πολυτεχνεία, στα Χημεία, στις Ιατρικές Σχολές όπου οι φοιτητές ματώνουν; ...Εκεί όπου αδιαφορούν για την καλή ζωή, ξεχνούν να φάνε, να κοιμηθούν, να πλυθούν, να ξυριστούν; Κανέναν δεν ενδιαφέρουν όλοι αυτοί. Τους ομοφυλόφιλους τους ενδιαφέρουν αυτοί, οι οποίοι έχουν ελεύθερο χρόνο ...Πολύ ελεύθερο χρόνο ...Αυτοί, οι οποίοι "ανακαλύπτουν" τον κόσμο ...Αυτοί, οι οποίοι τραβάνε έναν "μπάφο" και βλέπουν τον Σωκράτη σαν ερασιτέχνη φιλόσοφο ...Αυτοί, οι οποίοι τραβάνε μια "γραμμή" κόκα και βλέπουν τον Καίσαρα σαν αφελή στρατηγό ...Οι "ψυχολόγοι" ...Οι "κυβερνητικοί" ...Οι αγαπημένοι της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, που χρηματοδοτεί την ανθρώπινη "απογείωση". 
...Αυτοί, οι οποίοι μέσα στα πανεπιστήμια των συμπατριωτών και ομόθρησκων του Δαρβίνου νομίζουν ότι αποτελούν το απώτατο όριο της ανθρώπινης "εξέλιξης" ...Τα υπέρτατα "όντα", που πολλές φορές νομίζουν ότι είναι και λίγο ερμαφρόδιτα. Εκεί βρίσκονται οι "προοδευτικοί" gay καθηγητές. Εκεί, όπου το αντικείμενο της "επιστήμης" και η αφέλεια των "φοιτητών" τούς επιτρέπει να κάνουν "παιχνίδια". Εκεί, όπου ο "μέντορας" θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον "μαθητή" στα απόκρυφα" και στα "μυστήρια" ...Απόκρυφα και μυστήρια, τα οποία συνήθως καταλήγουν σε κάποια κρεβατοκάμαρα ...Ψυχολόγοι "επιστήμονες" από ανάγκη, για καλό "ψάρεμα" ...Λάτρεις της τέχνης, οι οποίοι αναζητούν τη "μορφή" μέσα στα νιάτα. 
Αφού ψάξει κάποιος τις σχολές όπου "διαπρέπουν" οι ομοφυλόφιλοι καθηγητές, ας ψάξει και πού υπάρχουν και οι πιο πολλοί Bi φοιτητές ...Αυτοί, οι οποίοι "ανακαλύπτουν" τους εαυτούς τους με τη βοήθεια των "προχωρημένων" καθηγητών τους ...Αυτοί, οι οποίοι κάνουν "πειραματισμούς" ...Αυτοί, οι οποίοι τους "πειραματισμούς" θα τους "πουλήσουν" για μια καλή συστατική επιστολή και για έναν προνομιούχο διορισμό. Εκεί όπου όλα έχουν την τιμή τους, γιατί αυτοί, οι οποίοι καθορίζουν τις τιμές, είναι γενναιόδωροι ...Ομοφυλόφιλοι και χουβαρντάδες. Οι επόμενοι να μαθαίνουν από την "επιτυχία" των προηγούμενων, για να ξέρουν τι να κάνουν. 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους "μερακλήδες" της Παντείου ...Της σχολής τού "καταλληλότερου" Σημίτη. Εκεί οι συνάδερφοί του αγόραζαν με δημόσια χρήματα τους "ψαγμένους". Χιλιόμετρα μοκετών, κατακόκκινες Φερράρι και πορσελάνινα γιακούζι χρέωναν στον λαό οι "επιστήμονες", για να δελεάσουν τους "λαθρομετανάστες" τής επιστήμης ...Η Πάντειος ...Η γνωστή Πάντειος ...Η μεγάλη των gay "σχολή", η οποία πρόσφερε στην Ελλάδα προδότες, ανθέλληνες, αδερφές, "παρατηρητές" και χιλιάδες ανέργους, οι οποίοι είχαν την αφέλεια να νομίσουν ότι εκεί σπουδάζουν άνθρωποι για να γίνουν επιστήμονες ...Λάθος ...Η Πάντειος είναι αυτό, που λέει το καταστατικό της ...Διδάσκει νομική, αλλά δεν φτιάχνει νομικούς ...Διδάσκει "επιστήμη", αλλά δεν φτιάχνει επιστήμονες ...Εκεί δεν σπουδάζουν ...Εκεί κάνουν άλλα πράγματα αυτοί, οι οποίοι θέλουν να "προχωρήσουν" στη ζωή τους ...Εκεί ανοίγουν "παρτίδες" με το δημόσιο και τις επιδοτούμενες ΜΚΟ. 
Παντού τα ίδια έγιναν με αυτού του τύπου τις σχολές. Μιλάμε για πρωτοφανή αθλιότητα στα παγκόσμια χρονικά της ανώτατης εκπαίδευσης. Τα αμερικανικά πανεπιστήμια αυτήν τη στιγμή είναι από τις ισχυρότερες "βιομηχανίες" παραγωγής πορνοταινιών και βέβαια από τις μεγαλύτερες "αγορές" ναρκωτικών στον κόσμο. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Γιατί; Γιατί, αν οι σοβαρές σπουδές αντιπροσωπεύουν ένα 20% των φοιτητών τους, το υπόλοιπο 80% είναι Γιωργάκηδες, Αντωνάκηδες και το κακό συναπάντημα ...Άχρηστοι άνθρωποι, οι οποίοι απλά πλήρωσαν, για να παριστάνουν τους φοιτητές ...Άνθρωποι, οι οποίοι περιφέρονται, παριστάνοντας τους φοιτητές και προσπαθώντας ν' ανακαλύψουν τους εαυτούς τους ...Όλη μέρα "φούντα" και "πειραματισμούς" ...Τα "ψάρια" μέσα στο "ενυδρείο" των gay. 
Δεν είναι τυχαίο που ο πολύς Χιου Χέφνερ του Playboy έχει ομοειδείς σπουδές με τον μεγάλο "στοχαστή". Ένας δηλαδή άνθρωπος, ο οποίος βγάζει το μεροκάματό του από το πορνό και τις βίζιτες, έχει τις ίδιες "επιστημονικές" γνώσεις με τον Γιωργάκη, ο οποίος "έσωσε" τον ελληνισμό και την Ελλάδα. Πτυχίο ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις έχει και μαθήματα μεταπτυχιακών κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Northwestern. Μιλάμε για "βαρύ" βιογραφικό, όπως θα έλεγε και ο Βερύκιος. Πιο καλές σπουδές έχει ο πορνέμπορας από τον Γιωργάκη, τον Αντωνάκη και τους άλλους τενεκέδες. Τυχεροί οι Αμερικανοί που αυτός ο "κοινωνιολόγος" ασχολείται με τα "κουνελάκια" και όχι με την πολιτική, σαν τους Έλληνες συναδέρφους του. Δυστυχώς όμως για εμάς, αυτοί, αντί να βγάζουν φωτογραφίες τις βίζιτες, μας κυβερνάνε. 
Οι ομοφυλόφιλοι πρεσβευτές και προπαγανδιστές της Νέας Τάξης. 
Έχοντας δημιουργήσει οι νεοταξίτες τις κοινωνικές προϋποθέσεις που τους βόλευαν μέσα στα κράτη, ήταν εύκολο να επιχειρήσουν την αλλοίωσή τους. Έχοντας δημιουργήσει "ευήκοα ώτα", ήταν εύκολο να ακουστεί το "παραμυθάκι" τους. Όλο το μυστικό της άλωσης των κρατών βρισκόταν στην αλλαγή του σχεδιασμού της ανώτατης εκπαίδευσης. Από τη στιγμή που πετυχαίνεις την αλλοίωση της ταυτότητας της νεολαίας, δεν έχεις σοβαρό εχθρό απέναντί σου. Όταν δεν έχεις απέναντί σου την νεολαία, είναι εύκολο να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί όπου σε βολεύουν. 
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, όταν καταστρέφεις κάτι, οι πρώτοι που αντιδρούν είναι αυτοί, οι οποίοι θίγονται πρώτοι. Όταν, για παράδειγμα, καταστρέφεις την παραγωγή ενός κράτους, θεωρητικά την νεολαία θίγεις, γιατί αυτή είναι που εκείνη την ώρα "φλέγεται" να μπει στη ζωή ...Εκείνη περιμένει να βγουν κάποιοι από τους προηγούμενους εργαζόμενους στη σύνταξη, ώστε να τους διαδεχθεί. Εκείνη αντιδρά άμεσα, όταν οι θέσεις εργασίας μειώνονται και αυτή δεν βρίσκει "χώρο" για να ξεκινήσει τη ζωή της. Όταν αυτήν την νεολαία την έχεις στείλει για να "ψευδομορφώνεται" στην Κάτω Μαγουλίτσα, δεν έχεις αντιδράσεις. Δεν την απασχολεί αν κλείνουν εργοστάσια. Την ενδιαφέρει να ανοίγουν νέες σχολές, για να βολεύονται όσο το δυνατόν περισσότεροι. 
Αυτό κατάφερε η Νέα Τάξη. Έβαλε μπροστά τους Κολεγιόπαιδες του Ψυχικού και τα παιδιά τής Παντείου να επιβάλουν τα νέα "ήθη" στην ελληνική νεολαία ...Τα "μοντέρνα" ήθη ...Αυτά, τα οποία οι προηγούμενες γενιές επί αιώνες δεν "καταλάβαιναν", αλλά τα καταλάβαιναν τις τελευταίες δεκαετίες οι "επιστήμονες" του τρία και του πέντε. Ο δρόμος είχε πλέον ανοίξει διάπλατα για τη σημερινή αθλιότητα. Έχοντας επιτεθεί σε όλες τις έννοιες, οι οποίες μέχρι τότε συντηρούσαν τα εθνικά συστήματα, ήταν εύκολο να τα διαβρώσουν. 
Έννοιες όπως ο "πατριωτισμός", η "θρησκεία", η "οικογένεια" ή "χειρονακτική εργασία" πετάχτηκαν στο πυρ το εξώτερον. Αυτές οι έννοιες, οι οποίες "ανατρίχιαζαν" τους φοιτητές του Σημίτη, άρχισαν να γίνονται αντιπαθητικές για ολόκληρη την νεολαία ...Την νεολαία, η οποία είχε ανοίξει ένα "σεντούκι" και μάζευε πτυχία ...Άχρηστα πτυχία και αστεία πιστοποιητικά ..."Πιστοποίηση" ότι ξέρει να ανοίγει τον υπολογιστή ..."Πιστοποίηση" ότι ξέρει αγγλικά σερβιτόρου και όχι υπαλλήλου τράπεζας ..."Πιστοποίηση" ότι παρακολούθησε σεμινάρια για την αξία των πιστοποιήσεων. Τέτοια σοβαρά πτυχία μάζευαν και δυστυχώς κάποιοι γονείς τα πλήρωναν. 
Από τη στιγμή που οι νεοταξίτες το κατάφεραν αυτό, ήταν εύκολο να επιτεθούν στην ελληνική παραγωγή και βεβαίως στην περιουσία του ελληνικού κράτους. Από τη στιγμή που θρησκεία, πατρίδα και οικογένεια έπαψαν να δημιουργούν συλλογικές άμυνες, ήταν θέμα χρόνου να "επιτεθούν" στην αγορά και να την αλώσουν ...Να την αλώσουν εις βάρος των συμφερόντων του ίδιου του λαού, ο οποίος θα έκανε τις εις βάρος του επιλογές. Ο ίδιος ο λαός, ο οποίος θα θιγόταν από την εισβολή των πολυεθνικών, θα ήταν αυτός ο οποίος θα στήριζε τις πολυεθνικές. Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Έχοντας στείλει την νεολαία για "σπουδές" στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, άρχισαν να αλωνίζουν. Την ώρα που οι "επιστήμονες" θα έπαιζαν Counter Strike, οι άλλοι θα αλώνιζαν. 
Τότε χρησιμοποίησαν και πάλι τους αγαπημένους τους ομοφυλόφιλους. Αυτούς, που, όπως είπαμε, είχαν συμφέρον να μετατρέψουν την αγορά σε έναν "στίβο" αγώνα επίδειξης πλούτου. Γι' αυτόν τον λόγο ξεκινήσαμε την ανάλυσή μας από τα χαρακτηριστικά των ομοφυλόφιλων. Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργεί ένα "μέτρο" σχεδιασμού. Μπορεί να καταλάβει το πώς δημιουργούνται οι τάσεις μέσα στην κοινωνία ...το πώς δημιουργούνται οι διάφορες μόδες. 
Μπορεί επίσης να καταλάβει την ευφυΐα των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι απαγόρευαν στους ομοφυλόφιλους τον δημόσιο λόγο. Δεν επέτρεπαν έναν λόγο, ο οποίος "παράγει" συλλογικές συμπεριφορές σε ανθρώπους, οι οποίοι διαφοροποιούνταν από το σύνολο. Δεν επέτρεπαν να κυριαρχεί ή έστω να "κυκλοφορεί" στην κοινωνία ένας λόγος, του οποίου τα "ελατήρια" δεν μπορούσαν να διερευνήσουν ...Να καταλάβουν αν αυτό, το οποίο προτείνει κάποιος, είναι καλύτερο για την κοινωνία ή για τον ίδιο και τους ομοίους του. 
Η Νέα Τάξη, γνωρίζοντας τι ακριβώς συμφέρει την ίδια και τους ισχυρούς της, έκανε το αντίθετο από αυτό που έκαναν οι αρχαίοι εφευρέτες της Δημοκρατίας ...Έβαλε τους ομοφυλόφιλους να "επιτεθούν" στην κοινωνία ...Τους έδωσε σχεδόν το μονοπώλιο στον δημόσιο λόγο ...Τους τοποθέτησε αυθαίρετα σε όλα τα κέντρα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και τους άφησε ελεύθερους να εξυπηρετήσουν τους εαυτούς τους. Αυτό το έκανε, γιατί γνώριζε πως, αν αυτοί κατόρθωναν να εξυπηρετήσουν τους εαυτούς τους, αυτό θα ήταν επωφελές και για τους ίδιους. Αν νικούσαν, θα μοιράζονταν μεταξύ τους τα κέρδη και αν έχαναν, δεν υπήρχε ιδιαίτερη ζημιά για την Νέα Τάξη. 
Αντιλαμβανόμαστε ότι η "επίθεση" αυτή ήταν για τους ομοφυλόφιλους η μία και μοναδική ευκαιρία, που τους δόθηκε ποτέ ...Ήταν γι' αυτούς ένας "ιερός πόλεμος" ...Ο μεγάλος "πόλεμος" της "φυλής" τους. Τα "επαγγέλματα", τα οποία ανέλαβαν για την Νέα Τάξη, ήταν γι' αυτούς πόλεμος μέχρις εσχάτων για την ίδια τους την ύπαρξη. Δεν αγωνίζονταν για τη μόδα ή για τα καλλυντικά μόνον από επαγγελματική ευσυνειδησία. Αγωνίζονταν για την επιβίωσή τους ως όντα. Ήταν η μοναδική ευκαιρία που τους είχε δοθεί μέσα στους αιώνες να επιβληθούν πάνω στην κοινωνία και να πραγματοποιήσουν τα φιλήδονα όνειρά τους. 
Αυτά τους τα χαρακτηριστικά τούς έκαναν χρήσιμους για κάποιους ...Κάποιους πολύ ισχυρούς παράγοντες της Νέας Τάξης ...Παράγοντες, οι οποίοι είχαν ανάγκη τους δικούς τους έμπιστους ανθρώπους, για να σπάσουν τα "στεγανά" των εθνικών αγορών και να επιβάλουν τα δικά τους προϊόντα ...Τα "προχωρημένα" προϊόντα, τα οποία πάντα τα βρίσκουν οι πιο "ψαγμένοι", οι πιο "ευαίσθητοι", οι πιο "ειδικοί", οι πιο... ...Ακόμα κι αν αυτά τα "απαιτητικά" στην επιλογή τους προϊόντα είναι σώβρακα και τιράντες. Δεν είναι τυχαίο που την ίδια ώρα, κατά την οποία σε όλα τα κράτη ανέλαβαν την εξουσία οι "επιστήμονες" των Χάρβαρντ και της Μπίλντερμπεργκ, οι λαοί "ανακάλυψαν" τα προϊόντα των πολυεθνικών. 
...Μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα. Τα Κολέγια των ΗΠΑ συνεργάστηκαν άψογα με τις ελληνικές "παράγκες" της επαρχίας. Κάποιοι αμερικανοτραφείς "επιστήμονες", που εξουσίαζαν, συνεργάστηκαν με κάποιους άλλους επαρχιοτραφείς "συναδέρφους" τους, για να πείσουν τους λαούς για τον νεοταξίτικο τρόπο ζωής ...Τον τρόπο εκείνον, που εμφάνιζαν σαν σωστό οι "επιστήμονες", προκειμένου οι λαοί να καταναλώνουν με τον τρόπο που επέβαλε το παράλογο "μέτρο" των ομοφυλόφιλων ...Τον τρόπο εκείνον, που έβαλε τον λαό στο "σφαγείο" του σημιτικού χρηματιστηρίου ...Τον τρόπο εκείνον, που μπορούσες να τα απολαύσεις όλα χωρίς κόπο ...Τον τρόπο εκείνον, που σε έσπρωχνε στις τράπεζες, οι οποίες "χάριζαν" χρήμα σε "ψαγμένους". Υπήρχε δηλαδή συντονισμός ενεργειών, προκειμένου να "ξεκολλήσουν" οι λαοί τόσο από τα εγχώρια προϊόντα όσο και από τη φοβία τους απέναντι στις τράπεζες και τον δανεισμό. 
Εκεί αναζητούμε τον ρόλο των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι είχαν κέρδος από τις αλλαγές των συλλογικών συμπεριφορών ...Τον άμεσο ρόλο, αλλά και τον έμμεσο ρόλο .....Τον άμεσο, ως προπαγανδιστών της Νέας Τάξης και τον έμμεσο, ως "μέτρο" καταναλωτικής φρενίτιδας. Ανάμεσα σε αυτούς αναζητούμε εκείνους, οι οποίοι είπαν ότι δεν είναι πολύ "in" το ελληνικό παπούτσι ή το ελληνικό φόρεμα. Κάποιοι από αυτούς είπαν ότι δεν "τρέχει" και τίποτε αν κλείσει το ελληνικό εργοστάσιο. Αφού δεν ήταν ανταγωνιστικό απέναντι στους ασυναγώνιστους, γιατί να μην κλείσει; Αυτούς χρησιμοποίησε το σύστημα, για να αλώσει τις εθνικές αγορές. Αυτοί κυριαρχούν ως προπαγανδιστές των προϊόντων των πολυεθνικών. 
 Μέσα σε λίγα χρόνια οι ομοφυλόφιλοι έμποροι αντιπρόσωποι των πολυεθνικών έγιναν οι κυρίαρχοι της αγοράς. Οι βιομήχανοι και οι βιοτέχνες, οι οποίοι μέχρι τότε κυριαρχούσαν, θεωρήθηκαν πολύ "συντηρητικοί" και παλαιομοδίτες για να διατηρήσουν τον έλεγχο της αγοράς. Η Νέα Τάξη τούς είχε βάλει στο "στόχαστρο" και είχε αμολήσει από πίσω τους τις στρατιές των "λυσσασμένων". Κάθε φορά που έκλεινε ένα ελληνικό εργοστάσιο, οι "Γαβαλάδες" της αγοράς έκαναν νέο πάρτι, για να διασκεδάσουν τα toy-boy's τους. Μιλάμε για συμμορία. Συνεργάζονταν μεταξύ τους με κοινό στόχο την κατάκτηση της αγοράς ...Συγκοινωνούντα δοχεία τα τερματικά της αγοράς με τους μηχανισμούς προπαγάνδας. 
Γι' αυτόν τον λόγο τούς "προώθησαν" παντού. Αυτοί, οι οποίοι πάντα κατήγγειλαν τις "ρατσιστικές" πρακτικές, οι οποίες τους απέκλειαν από την αγορά εργασίας, προωθήθηκαν σε όλους τους τομείς με καθαρά ρατσιστικά κριτήρια. Για περισσότερο από μία δεκαετία και μόνο να ήταν κάποιος gay, αποτελούσε επαγγελματικό προσόν. Τους έβαλαν στα κινηματογραφικά στούντιο, τα lifestyle περιοδικά, τα τηλεοπτικά σήριαλ, στις διαφημιστικές εταιρείες. Τους έβαλαν στα κομμωτήρια, στα ινστιτούτα αισθητικής κλπ.. ...Όπου μπορούσαν με τις "καλοπροαίρετες" συμβουλές τους να ωθήσουν μαζικά το καταναλωτικό κοινό προς τα προϊόντα των πολυεθνικών ...Προς τα πανάκριβα προϊόντα, τα οποία η συνεχής κούρσα της μόδας τα "γυαλίζει" και τα "θαμπώνει" σε χρόνους ρεκόρ. 
Μιλάμε για κολοσσιαία συμφέροντα. Αν εξαιρέσει κάποιος τη βαριά αμυντική βιομηχανία ή την αυτοκινητοβιομηχανία, σε όλους τους υπόλοιπους χρυσοφόρους κλάδους τα κέρδη βγαίνουν από την προπαγάνδα των ομοφυλόφιλων ...Την προπαγάνδα της σπατάλης και της επίδειξης. Αρκεί και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι η βιομηχανία καλλυντικών και των ειδών εκείνων, τα οποία έχουν σχέση με την προσωπική περιποίηση και υγιεινή, είναι ίσως η ισχυρότερη και πιο κερδοφόρα στον κόσμο ...Πιο κερδοφόρα ακόμα και από την αυτοκινητοβιομηχανία ...Βιομηχανία "θωρακισμένη"  απολύτως από τα νεοταξίτικα πνευματικά δικαιώματα ...Βιομηχανία "θωρακισμένη" με μύθους "μαγικών" αποτελεσμάτων, αλλά και φοβερών "ζημιών" σε περιπτώσεις αντιγραφής ...Τσάντα "μαϊμού" βρίσκεις και την αγοράζεις, αλλά όχι κρέμα ματιών. Ρολόι "μαϊμού" βάζεις ακόμα και στον γάμο σου, αλλά όχι κρέμα νυχτός πριν ξαπλώσεις. 
Έχοντας εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο της αγοράς, άρχισαν να "ξεφεύγουν". Ο τεράστιος πλούτος και η ρευστότητα —που εξασφαλίζει πάντα το "ταμείο" της λιανικής— τους έκανε πραγματικά μεγάλους οικονομικούς παράγοντες της χώρας. Εξέφραζαν λόγο ακόμα και σε θέματα τα οποία φαινομενικά δεν ήταν του άμεσου ενδιαφέροντός τους ...Το έκαναν με πάθος και με μια διάθεση εκδίκησης. Ήταν πανίσχυροι και ένιωθαν πως θα ήταν πλέον ασφαλές να εκδικηθούν και λίγο τους "ταπεινούς" Έλληνες για τη "συντηρητικούρα" τους ...Για τα χρόνια της ταπείνωσης και της χλεύης ...Για τα χρόνια που γελούσαν μαζί τους και τους αποκαλούσαν "φούστηδες". 
Έχοντας αυτήν την επιθετικότητα, δεν δίστασαν —και εξακολουθούν να μην διστάζουν— να επιτεθούν στους Έλληνες σε όλα τα θέματα. Πάντα βεβαίως με γνώμονα το ότι με την κάθε επίθεση όχι μόνον δεν θίγουν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης και των αφεντικών τους, αλλά αντίθετα τα προασπίζονται ...Τα γενικότερα συμφέροντα της Νέας Τάξης, τα οποία βεβαίως δεν είναι μόνον οικονομικά αλλά και γεωπολιτικά. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι χλεύαζαν τα ελληνικά προϊόντα, για να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά συμφέροντα της Νέας Τάξης των πολυεθνικών, ήταν οι ίδιοι που χλεύαζαν τις ελληνικές εθνικές θέσεις, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Νέας Τάξης. 
...Μιλάμε για πράγματα πρωτόγνωρα ...Μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι παίρνουν τον δημόσιο "λόγο" χωρίς καμία άλλη ιδιότητα πέραν της ιδιομορφίας τους. Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, δημόσιο "λόγο" —ακόμα και στα εθνικά θέματα— έχει εκφράσει ακόμα και ο Βαλιανάτος. Ποιος όμως είναι ο Βαλιανάτος; Εξαιτίας ποιας ιδιότητάς του απολαμβάνει το προνόμιο να εκφράζει δημόσιο λόγο; Για ποιο ακριβώς έργο του είναι διάσημος ο συγκεκριμένος κύριος; Ο "ευρύπρωκτος" —όπως θα έλεγε και ο Αριστοφάνης— Βαλιανάτος είναι απλά ο "πρόεδρος" των Ελλήνων ομοφυλόφιλων ...Κολλητός του νεοταξίτη Γιωργάκη ..."Επώνυμος" μόνον εξαιτίας του κώλου του. Τι μας είπε; Ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως το "Μακεδονικό Ζήτημα" θα λυθεί όπως βολεύει τους Σκοπιανούς και όπως πληγώνει τους Έλληνες ...Ως ειδικός μάλιστα στο "τσούξιμο", μας απείλησε ότι θα μας "τσούξει". 
Αφού ο "πρόεδρός" τους και οι λοιποί τοποθετήθηκαν στα εθνικά μας θέματα, θεώρησαν καθήκον τους να "διορθώσουν" και όλα τα κακώς κείμενα της κοινωνικής μας λειτουργίας. Θεώρησαν καθήκον τους να αποκαταστήσουν τις αδικίες που υπέστησαν από τους "πρωτόγονους" και τους "καθυστερημένους". Παντού σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρούν να επιβάλουν αλλαγές στο λεγόμενο Οικογενειακό Δίκαιο. Επιδιώκουν νομοθετικές "ρυθμίσεις", οι οποίες θα περιλαμβάνουν και τους ίδιους, αναγνωρίζοντάς τους σαν "κανονικούς" ...Σαν ένα νέο ανθρώπινο "είδος" ...Ένα "είδος", το οποίο πάντα υπήρχε και καταπιεζόταν και τώρα πρέπει να αποκατασταθεί. 
Σε αυτήν τους την προσπάθεια έχουν υποστηρικτές όλους τους "επιστήμονες" ηγέτες των κρατών της Νέας Τάξης ...Από τον Ομπάμα και την Μέρκελ μέχρι τον Ολάντ και τον Γιωργάκη. Αυτοί προσπαθούν να νομοθετήσουν υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων. Τι επιδιώκουν από αυτήν την νομοθετική "ρύθμιση"; ...Μήπως έπιασε ο "ανθρωπισμός" κτήνη όπως την Μέρκελ; Με αυτήν τη "ρύθμιση" προσπαθούν να "θεσμοθετήσουν" μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες μια νέα τεχνητή κοινωνική "τάξη", η οποία θα είναι απόλυτα εξαρτώμενη από τους ίδιους. 
Προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσα σε κάθε εθνικό κράτος μια τεχνητή "τάξη" ανθρώπων, την οποία θα ελέγχουν απόλυτα και την οποία θα διατηρούν σε μόνιμη "ομηρία" ...Μια "τάξη" ανθρώπων απάτριδων, οι οποίοι μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε εις βάρος της κοινωνίας και του έθνους στο οποίο ανήκουν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ιδιόμορφες και πολυέξοδες προσωπικές τους ανάγκες. Τύψεις δεν έχουν οι ομοφυλόφιλοι γι' αυτήν τους την εξάρτηση από τα διεθνή κέντρα του ιμπεριαλισμού, αφενός γιατί κατά βάση μισούν την κοινωνία για τη στάση της απέναντί τους και αφετέρου γιατί οι ανάγκες τους είναι φλέγουσες. Χρήματα θέλουν οι ομοφυλόφιλοι και αυτά ρέουν άφθονα στις ΜΚΟ του Σόρος και των άλλων νεοταξιτών χορηγών. 
Αυτήν την νέα κοινωνική τάξη προσπαθούν οι νεοταξίτες να την "θωρακίσουν", ώστε να αντέχει σε όλου του είδους τις επιθέσεις. Προσπαθούν να την "οπλίσουν" με δικαιώματα, για την σταθεροποιήσουν, αλλά και να την εμπλουτίσουν με νέα μέλη, ώστε να την ισχυροποιήσουν. Γι' αυτόν τον λόγο άλλαξαν τους νόμους περί απολύσεων στις επιχειρήσεις, βάζοντας μέσα και την παράμετρο εκείνη, η οποία έχει σχέση με τις "κοινωνικές" διακρίσεις. Μπορείς να απολύσεις τους πάντες εκτός από τον ομοφυλόφιλο υπάλληλό σου. Λατρεύουν οι ομοφυλόφιλοι τους νεοταξίτες, οι οποίοι τους προστατεύουν στο περιβάλλον της εργασίας ...Το περιβάλλον εκείνο, όπου για όλους τους εργαζόμενους είναι "ρευστό", εκτός από τους gay. 
Ανάλογο στόχο έχει και η προσπάθεια που κάνουν, για να επιτρέψουν στους gay την υιοθεσία παιδιών ...Δεν είναι θέμα ευαισθησίας ...Δεν έπιασε η ευαισθησία τα κτήνη. Δεν μπορεί να είναι ευαίσθητο ένα κτήνος, το οποίο χρηματοδοτεί βομβαρδισμούς στη Σερβία, στο Ιράκ ή μεθοδεύει τον εμφύλιο στη Συρία και την ίδια ώρα νοιάζεται για τα "αισθήματα" των gay. Γιατί το κάνει; Θέμα αριθμητικής είναι. Εμπλέκουν περισσότερα άτομα σε ένα πρόβλημα, το οποίο δεν τους συμφέρει να είναι περιθωριακό. Στον έναν gay, που με τα χρήματά του θα "αγοράσει" τον σύντροφό του, θα του δώσουν τη δυνατότητα να υιοθετήσει και δύο-τρία παιδιά και θα πενταπλασιάσουν τον "όγκο" της νέας κοινωνικής τάξης. 
Οι τύραννοι των εθνών. 
Από τη στιγμή που θα εξασφαλίσουν ένα ανθρώπινο δυναμικό με ειδικά χαρακτηριστικά και απόλυτα φιλικό προς αυτούς, είναι εύκολο να του δώσουν την μορφή μιας νέας κοινωνικής τάξης. Από εκεί και πέρα είναι εύκολος ο χειρισμός αυτής της κοινωνικής τάξης ...Υπάρχει η απαιτούμενη τεχνογνωσία. Όπως έλεγε και ο εμπνευστής του σιωνισμού Χέρτσλ: ...αν δεν υπήρχαν οι διωγμοί, δεν θα υπήρχαν και οι Εβραίοι. Υπήρχε γνώση, ώστε να γίνει διαχείριση μιας προνομιούχου μειονότητας ...Μιας μειονότητας όχι ιδιαίτερα συμπαθούς στην κοινωνία και πολύ ευνοημένης, ώστε να περνά απαρατήρητη ...Μιας μειονότητας, η οποία έπρεπε να είναι σχετικά προκλητική, ώστε η εχθρότητα του περιβάλλοντος να την διατηρεί συσπειρωμένη και υπό την ομηρία της ηγεσίας της και των προστατών της. 
Όπως οι διωγμοί, η κοινωνική απόρριψη και ο ρατσισμός συνέφεραν τους Εβραίους, έτσι σχεδίασαν την κατάσταση γύρω από την κοινότητα των ομοφυλόφιλων ...Μια κοινότητα αρκετά διευρυμένη σ' ό,τι αφορά τα μέλη της, ώστε να παριστάνει την ιδιόμορφη κοινωνική τάξη, άσχετα αν δεν είναι όλοι τους ομοφυλόφιλοι. Οι σύντροφοι των gay θα έχουν ανάγκη το σύστημα, το οποίο εξασφαλίζει την εργασία και άρα τον πλούτο των "εργοδοτών" τους, όπως και τα υιοθετημένα παιδιά τους θα έχουν ανάγκη το σύστημα, το οποίο τα προστατεύει από τον ρατσισμό των συμμαθητών και των γονιών τους. 
Μέσω αυτού του σχεδιασμού προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια από τις κυρίαρχες μειονότητες μέσα στα εθνικά κράτη. Υπό αυτήν τη γωνία, αν δει κάποιος τα πράγματα, θα καταλάβει ότι τα περίφημα Gay Parade, τα οποία οργανώνονται συστηματικά σε όλες τις πρωτεύουσες του Κόσμου, έχουν κάποιο στρατηγικό χαρακτήρα ...Έχουν διπλό στόχο. Από τη μία "δεσμεύουν" τους ομοφυλόφιλους στα συμφέροντα της Νέας Τάξης και από την άλλη μεταφέρουν ένα "μήνυμα" στους κατά τόπους αυτόχθονες. 
Σ' ό,τι αφορά το πρώτο, τα πράγματα είναι απλά και έχουν εφαρμοστεί σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις. Οι παρελάσεις αυτές δεν διαφέρουν από τις παρελάσεις των Ναζί ή της Χρυσής Αυγής. Το νόημα αυτών των παρελάσεων είναι να δεσμεύσουν κάποιους ...Να έχουν φωτογραφίες τους, για να τους απειλούν με εκβιασμό ...Να τους διατηρούν υπό την ομηρία τους ...Να τους απειλούν με καταστροφή σε περίπτωση που δεν συμμετέχουν στις κοινές εκδηλώσεις της "κοινότητας" ...Να τους απειλούν με καταστροφή αν αποκτήσουν άλλες απόψεις ...Να τους έχουν ετοιμοπόλεμους "στρατιώτες". Αυτό συμβαίνει και με τους ομοφυλόφιλους στις Gay Parade ..."Στρατιώτες" τους θέλουν. Δεν είναι δυνατόν η Νέα Τάξη να φροντίζει γι' αυτούς και αυτοί να μην τρέξουν να κάνουν μια εκδήλωση, που την βολεύει στον έλεγχο των πληθυσμών. 
Αυτός ο έλεγχος είναι το ζητούμενο. Γι' αυτόν τον έλεγχο γίνεται όλη αυτή η φασαρία. Από εκεί και πέρα το "μήνυμα", το οποίο στέλνεται στην κοινωνία από αυτές τις "παρελάσεις", είναι πολύ συγκεκριμένο. Σε προκαλούν και περιμένουν να αξιολογήσουν τις αντιδράσεις σου. Θέλουν να σε τρομοκρατήσουν, για να μάθουν τα όριά σου. Στόχος τους είναι να σου μάθουν ποιος είναι το "αφεντικό". Να σου διδάξουν ότι δεν μπορείς να αντιδράς, όσο κι αν προκαλείσαι. Όταν δεν αντιδράς σε αυτήν τη γελοιότητα, είναι βέβαιον ότι δεν θα αντιδράσεις και στα πιο σοβαρά. Αν αντιδράσεις, θα την "πατήσεις". 
Με αυτές τις παρελάσεις κάνουν "μετρήσεις". "Μετράνε" κατά πόσο οι κυβερνήσεις είναι "δικές" τους αλλά και κατά πόσο ελεγχόμενος και υποταγμένος είναι ένας λαός. Μια τέτοια παρέλαση δεν είναι πολύ διαφορετική από αυτήν του Olster, όπου οι Προτεστάντες διακηρύσσουν την "περηφάνειά" τους μέσα στις γειτονιές των Καθολικών ...Η εκφοβιστική παρέλαση των κυρίαρχων ...Όποιος αντιδρά εντοπίζεται ως εχθρός και από εκεί και πέρα μπλέκει. 
Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τα περίφημα Gay Parade ...Πίσω από αυτό το πολύχρωμο και προκλητικό "τσίρκο" ανθρώπων, οι οποίοι θεωρητικά τις τριακόσιες εξήντα τέσσερις ημέρες τον χρόνο προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι είναι φυσιολογικοί άνθρωποι και μία μέρα αυτού του χρόνου βγαίνουν στους δρόμους, για να δείξουν σε όλους πόσο διαφορετικοί είναι. Κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτές τις εκδηλώσεις. Δεν είναι δυνατόν να προκαλείς σε βαθμό που να σε στοχοποιεί και αυτό να το κάνεις με πάθος. Κάτι περίεργο συμβαίνει γύρω από αυτό το χάπενινγκ. Απειλούνται ολόκληρα κράτη, αν αρνηθούν να δεχθούν τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων. 
Πίσω από όλο αυτό το gay-συνονθύλευμα κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα ...Τα συμφέροντα ολόκληρης της Νέας Τάξης. Δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος τον ντετέκτιβ, για ν' ανακαλύψει μυστικές πληροφορίες. Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες διαθέσιμες στον τύπο. Διαβάζουμε, για παράδειγμα, ότι τα έξοδα διοργάνωσης της Gay Parade στην Ιαπωνία τα ανέλαβαν η Google, η Bank of America, η Merrill Lynch και η Citigroup ...Αυτά δεν είναι φήμες ...Αυτά δήλωσε η εκπρόσωπος του Gay Parade στην Ιαπωνία Hideki Sunagawa. Εύλογες είναι οι απορίες, οι οποίες προκύπτουν από αυτήν την είδηση. Τι δουλειά έχει η "αλεπού στο παζάρι". Γιατί δόθηκε αυτή η είδηση; Για να ενημερωθούμε ή για να τρομάξουμε; Τι σχέση έχουν οι μεγαλύτερες τοκογλυφικές εταιρείες της Νέας Τάξης με τους gay; Τι τους συνδέει μεταξύ τους; Αυτοί, οι οποίοι λεηλατούν κράτη και λαούς, οδηγώντας τους στην απόλυτη εξαθλίωση, δείχνουν ευαισθησία για τα "παιδιά", τα οποία θέλουν να φορέσουν τα ροζ και να βγουν για παρέλαση; 
Τα ίδια περίεργα υπάρχουν παντού. Και στην Ελλάδα έχουμε αντίστοιχα φαινόμενα. Τη διοργάνωση του Gay Parade της Αθήνας την ανέλαβε ο Δήμος της Αθήνας. Ο σχεδόν χρεοκοπημένος Δήμος της Αθήνας —εν μέσω Μνημονίου και με την Τρόικα να περιφέρεται στους δρόμους— ανέλαβε όλα τα έξοδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Κατά σύμπτωση αυτό έγινε όταν δήμαρχος της Αθήνας ήταν ο λαθρολάγνος Κολεγιόπαιδας Καμίνης. Ποιος έσπευσε να τον συγχαρεί και να δηλώσει ότι θα ήθελε να τον μιμηθεί, παρά την προβληματικότητα των καιρών; ...Ο επίσης λαθρολάγνος και επίσης Κολεγιόπαιδας Μπουτάρης ...Καμίνης, Μπουτάρης, Bank of America, Merrill Lynch και Citigroup έχουν ακριβώς τις ίδιες "ευαισθησίες". 
Οι δανειστές μας, δηλαδή, έχουν τις ίδιες ευαισθησίες με αυτούς που υπογράφουν τα Μνημόνια ...Με τους Γιωργάκηδες, τους Παπακωνσταντίνου και τους Σαμαράδες. Αντιλαμβανόμαστε πως όλοι αυτοί οι άνευ αντικειμένου αμερικανοσπουδαγμένοι "σωτήρες", μαζί με τους ομοφυλόφιλους και τους λαθρομετανάστες, είναι "μοχλοί", μέσω των οποίων οι σημερινοί πανίσχυροι παράγοντες της Νέας Τάξης προσπαθούν να εκφοβίσουν τους λαούς μέσα στις ίδιες τους τις πατρίδες ...Να τους ταπεινώσουν, όπως ταπεινώνουν οι Προτεστάντες τους Καθολικούς μέσα στην Ιρλανδία ...Να τους προκαλέσουν σε βαθμό τέτοιο, που, αν αντιδράσουν, να τους τιμωρήσουν. 
Υπάρχει δηλαδή ένας κρυφός "άξονας", ο οποίος ξεκινάει από τις τράπεζες των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης και μέσω των αμερικανικών Κολεγίων συνδέει τα Κολεγιόπαιδα —που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ— με τους ομοφυλόφιλους και τους λαθρομετανάστες. Δεν είναι τυχαίο που ο τοκογλύφος Σόρος είναι ταυτόχρονα καί προστάτης του Γιωργάκη καί χρηματοδότης των ΜΚΟ, οι οποίες κρύβονται πίσω από τη λαθρομετανάστευση. Υπάρχει ένας "δεσμός" ανάμεσα στον Κολεγιόπαιδα Γιωργάκη, τον σύμβουλό του Βαλιανάτο και το κτήνος της Πάρου. Υπάρχει ένας "δεσμός" ανάμεσα στον αγράμματο "σωτήρα" μας, τον ανώμαλο "συνδικαλιστή" και τον απελπισμένο δολοφόνο. Όλοι τους —και ο καθένας για τους δικούς του λόγους— υποστηρίζουν μέχρι θανάτου την Νέα Τάξη ...Υποστηρίζουν τις "αδερφές" και τους λαθρομετανάστες, για να εξυπηρετήσουν την υπερεθνική Νέα Τάξη. 
Αυτοί είναι που κάνουν τις "πλάτες" στους τοκογλύφους, οι οποίοι λεηλατούν την πατρίδα μας. Οι Κολεγιόπαιδες θαυμάζουν μια "ξένη" πατρίδα, οι ομοφυλόφιλοι μισούν τη δική τους πατρίδα και οι λαθρομετανάστες απλά δεν έχουν πατρίδα. Έχοντας αυτές οι κοινωνικές ομάδες εχθρικά συμφέροντα απέναντι σε οποιαδήποτε εθνική —την καλώς εννοούμενη συντηρητική και βεβαίως αυτοσυντηρητική— νοοτροπία των λαών, είναι εχθρικοί απέναντι σε ό,τι απειλεί την Νέα Τάξη. Μισούν τον πατριωτισμό, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό κλπ., όχι από "ανωτερότητα", αλλά από συμφέρον. Εξαιτίας αυτών των συμφερόντων θέτουν τους εαυτούς τους στην "ομηρία" του συστήματος ...Της Global Government και όλων των ΜΚΟ, που είναι τα "μάτια" και τα "αυτιά" της Νέας Τάξης ...Των ΜΚΟ, οι οποίες χρηματοδοτούνται από τους κυβερνητικούς Κολεγιόπαιδες, διευθύνονται από τους ομοφυλόφιλους "επιστήμονες" και προστατεύουν τους λαθρομετανάστες. 
Όπως αντιλαμβανόμαστε, αυτήν την "ομηρία" ανθρωπίνων συνόλων μπορεί να την χειριστεί το σύστημα. Η μέθοδος εκφοβισμού και τρομοκρατίας είναι εύκολα εφαρμόσιμη ...Πάντα στο όνομα του "πολιτισμού" και του "ανθρωπισμού" βεβαίως. Παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα. Όποιος πει οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό, το οποίο οι ίδιοι έχουν επιβάλει στις κοινωνίες σαν πολιτικά "ορθό", κινδυνεύει ...Κινδυνεύει να απομονωθεί ως επιχειρηματίας, να απολυθεί ως εργαζόμενος ή να απαξιωθεί ως πνευματικός άνδρας ...Δημοκρατία δίνουν "άφθονη" μόνον σε όσους συμφωνούν μαζί τους ...Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει τίποτε. 
Όπως, όποιος πει οτιδήποτε εναντίον των Εβραίων, παίρνει την καταδικαστική "ταμπέλα" του αντισιωνιστή, έτσι συμβαίνει και με τους ομοφυλόφιλους. Ό,τι κι αν πεις, θα σε χαρακτηρίζουν ομοφοβικό και ρατσιστή. Είναι τόσο μεγάλη η απειλή, που μπορεί να τρομάξει τον οποιονδήποτε. Διαβάσαμε μια πρόσφατη συνέντευξη του Λέχ Βαλέσα και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Ένας σκληροπυρηνικός και σκληροτράχηλος εργάτης ναυπηγείων, όπως ήταν ο Βαλέσα, ο οποίος κάποτε δεν δίστασε να τα βάλει με το σταλινικό καθεστώς, μιλώντας για τους ομοφυλόφιλους, έδειξε να "μασάει" τα λόγια του. Είπε περίπου αυτά τα οποία αισθάνεται γι' αυτούς, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε τον φόβο του και ζήτησε την προστασία τόσο του ιδίου όσο και των απογόνων του από το μένος τους. 
Όλα αυτά τα "τρομοκρατικά" μονοπάτια είναι γνώριμα. Αν σκεφτεί κάποιος ότι οι σιωνιστές τοκογλύφοι είναι οι κυρίαρχοι της Νέας Τάξης, μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που επέλεξαν αυτήν τη μεθοδολογία ...Αυτήν τη μεθοδολογία γνώριζαν κι αυτήν εφάρμοσαν. Είμαστε βέβαιοι πως όχι απλά εκμεταλλεύτηκαν μια κατάσταση που βρήκαν μπροστά τους, αλλά τη δημιούργησαν οι ίδιοι. Δεν θεωρούμε δηλαδή τυχαίο πως αυτοί, οι οποίοι σήμερα είναι "βαπτισμένοι" με το "φωτοστέφανο" του "μάρτυρα", είναι οι Εβραίοι και οι ομοφυλόφιλοι. Κατά σύμπτωση, δηλαδή, αυτοί, οι οποίοι σήμερα είναι ευνοημένοι στην εβραιοκρατούμενη Νέα Τάξη, είναι αυτοί, τους οποίους "βάπτισε" ο Χίτλερ ...Αυτοί, οι οποίοι "αγιοποιήθηκαν" από τους διωγμούς τού Χίτλερ, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από τους Εβραίους, για να πραγματοποιήσει τους διωγμούς αυτούς ...Μιλάμε για "σύμπτωση" όχι πλάκα. 
Η κοινωνική έκρηξη είναι κοντά. 
Όλα αυτά καλά τα σκέφτηκαν, αλλά μάλλον δεν έχουν πιθανότητες να τους "βγει". Το "παραμύθι" τους καλό είναι, αλλά ο "δράκος" μάλλον θα "καεί" ο ίδιος από τη δική του τη φωτιά πριν προλάβει να κάψει τα πάντα. Ενώ γνώριζαν πως αυτοί, τους οποίους τοποθέτησαν οι ίδιοι να κυβερνάνε τον κόσμο, ήταν κουτορνίθια —εφόσον αυτοί τους έφτιαξαν—, εντούτοις επένδυσαν ακόμη και τα δικά τους συμφέροντα επάνω τους. Το δικό τους σύστημα με τη λειτουργία του —που οι ίδιοι επέλεξαν— θα στραφεί εναντίον τους. Το δικό τους σύστημα ωθεί στην κοινωνική εξαθλίωση και η εξαθλίωση ενεργοποιεί κοινωνικά ένστικτα, τα οποία από τη φύση τους είναι εχθρικά τόσο προς τον διεθνισμό όσο και προς την ομοφυλοφιλία. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι οδηγούν την Νέα Τάξη, οδήγησαν τις κοινωνίες στη φτώχεια, όταν είναι γνωστό πως μόνον οι "χορτάτοι" είναι ανεκτικοί σε θέματα όπως ο πολυπολιτισμός, η ομοφυλοφιλία, ο σιωνισμός κλπ.. 
Γι' αυτόν τον λόγο μιλήσαμε στην αρχή του κειμένου για παράδοξα πράγματα. Με 50% ανεργία να μαστίζει τις τάξεις της ευρωπαϊκής νεολαίας, θα έπρεπε να "καίγεται" η Ευρώπη και ο κόσμος όλος. Είναι αφύσικο φαινόμενο να υπάρχει αυτή η αδράνεια που βλέπουμε ...Δεν συμβαίνει στη φύση. Αυτό συμβαίνει μόνον στην ανθρώπινη κοινωνία, επειδή κάποιοι την "μέθυσαν" και την έβαλαν να βιάσει τη λογική της ίδιας τής φύσης. Γιατί; Γιατί δεν είναι δυνατόν η προηγούμενη γενιά ν' αποφασίζει για την καταδίκη της επόμενης. Δεν είναι δυνατόν να σωθεί η προηγούμενη γενιά, αποφασίζοντας μόνη της πως η επόμενη θα είναι "χαμένη" ...Αυτό δηλαδή, το οποίο μας περιέγραψε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. 
Αυτό συμβαίνει τώρα. Αυτοί, οι οποίοι έχουν την εξουσία και βαδίζουν προς τη "δύση" της ζωής τους, αποφασίζουν μόνοι τους πως δεν θα έχει προκοπή η γενιά που "ανατέλλει" ...Αυτό μας "λένε" οι εγκάθετοι που μας κυβερνάνε. Οι δωσίλογοι, που με τα νομοθετήματά τους και τα Μνημόνια υπογράφουν αυθαίρετα την καταδίκη των επόμενων γενεών ..."Εμείς εξασφαλίσαμε τις συντάξεις μας, τα κλοπιμαία μας και τις ασυλίες μας και οι επόμενοι ας πάνε μετανάστες στη Γερμανία". Δεν είναι δυνατόν η επόμενη γενιά να είναι η χαμένη. Να είναι αυτή, η οποία θα πληρώσει τα σφάλματα της προηγούμενης. Όποιος κάνει σφάλματα, αυτός πληρώνει. Δεν είναι δυνατόν αυτοί, οι οποίοι έκαναν τα σφάλματα, να παραδίδονται στην ασφάλεια των δανειστών, καταδικάζοντας τους επόμενους. 
17_aderfesΣτη φύση "χαμένος" είναι πάντα ο αδύναμος ...Αδύναμος είναι ο γέρος, ο άρρωστος, ο τελειωμένος ..."Ξύλο" από το πρωί μέχρι το βράδυ έπρεπε να τρώνε οι Βενιζέλοι, οι Γιωργάκηδες και οι Σαμαράδες ...Όπως "ξύλο" τρώει το γέρικο λιοντάρι, αν καθίσει πάνω στη λεία και τη θεωρεί δικιά του εις βάρος των νεαρών λιονταριών ...Αυτό είναι το παράδοξο ...Αυτό είναι το κατόρθωμα της "επιστημοσύνης" των Σημίτηδων ...Ευνούχισαν την νεολαία ...***Νεολαία*** βέβαια με αρκετούς αστερίσκους ...Η "εμπροσθοφυλακή" αυτής της γενιάς πλησιάζει πλέον τα σαράντα. Πέρασαν τα χρόνια από την εποχή που ο Σημίτης και οι νεοταξίτες άρχισαν να στέλνουν τους πρώτους "τουρίστες" της επιστήμης δεξιά κι αριστερά.
...Είκοσι τέσσερα χρόνια πέρασαν από την πτώση του τείχους, η οποία στην πραγματικότητα σηματοδότησε την αλλαγή του παγκόσμιου σχεδιασμού και έφερε την Νέα Τάξη στα πράγματα. Είκοσι χρόνια πέρασαν από την εκπαιδευτική αλλαγή, η οποία μας οδήγησε στην αθλιότητα της ανεργίας των "επιστημόνων". Δεν μιλάμε πλέον για πιτσιρικάδες ...και όμως τέτοιους βλέπουμε μπροστά μας ...Βλέπουμε σαραντάχρονους να "παίζουν" ...Να μην δείχνουν να κατανοούν τη σοβαρότητα της κατάστασης ...Τους βλέπουμε να μην μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και ν' αντιμετωπίζονται από το σύστημα σαν έφηβοι. Μετέτρεψαν τους τριαντάχρονους σε ανήλικους και τους "δουλεύουν" ...Ανήλικοι πραγματικοί. Πώς θα μπορούσαν να μην είναι, όταν έχουν τις ίδιες σπουδές και πρότυπό τους είναι ο εξηντάχρονος Γιωργάκης, τον οποίο τον έκανε Πρωθυπουργό η μάνα του και οι φίλοι της; 
Αυτός είναι ο βιασμός της φύσης. Στα σαράντα σου, όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα επιβίωσης, παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και δεν περιμένεις να σε σώσουν οι "πατερούληδες", γιατί δεν είσαι πλέον παιδί ...Στα 33 του ο Αλέξανδρος ήταν κοσμοκράτορας. Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε τα σημερινά παράδοξα ...Βλέπουμε τους γέρους να τσαμπουκαλεύονται απέναντι στους νέους ...Βλέπουμε τους ετοιμοθάνατους Μητσοτάκηδες να ζητάνε από τους νέους ν' αποδεχθούν τον "θάνατό" τους πριν ξεκινήσουν τη ζωή τους ...Βλέπουμε τους Βενιζέλους να χτυπάνε τα χέρια στα τραπέζια ...Βλέπουμε τους Πάγκαλους να ειρωνεύονται την νεολαία. Τολμάνε όμως να τα κάνουν όλα αυτά, γιατί η φύση δεν μπορεί να λειτουργήσει. Η φύση σου λέει "όρμα" και εσύ δεν την ακούς ..."Όρμα" σου λέει, για να νικήσεις ..."Όρμα", για να επιβιώσεις ..."Όρμα" και κατασπάραξέ τους ...Πάρ' τους τα όλα ...Είτε είσαι Έλληνας είτε Πορτογάλος είτε Ιταλός είτε οτιδήποτε άλλο, εφόσον σε ολόκληρο τον κόσμο κοινά είναι τα προβλήματα. 
Είναι δυνατόν η ευρωπαϊκή νέα γενιά να υποφέρει στα παιδικά της τα δωμάτια και να περιφέρεται ακόμα ζωντανός ο Σόρος και η παρέα του; Κρεμασμένοι στους φανούς των πλατειών θα έπρεπε να είναι οι τοκογλύφοι αυτού του κόσμου ..."Όρμα", φωνάζει η φύση. Ο νεαρός "βλαστός" θα βρει τον δρόμο του προς τον ήλιο ακόμα κι αν πρέπει να τρυπήσει σκληρούς "κορμούς" και "πέτρες" ...Nothing personal, όπως θα έλεγαν και οι Αγγλοσάξονες. Όταν πρέπει να πεθάνει το παλιό, για να ζήσει το νέο, δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός ...Καμία δεύτερη σκέψη ...Αυτό πρέπει να γίνει, για να συντηρηθεί η ζωή ...και αυτό γίνεται πάντα.  
Ούτε ίσα με τα νεαρά ποντίκια δεν είναι ο σύγχρονος άνθρωπος ...Με τα ποντίκια, τα οποία δεν θα δέχονταν να γίνουν η χαμένη "γενιά" των υπονόμων, επειδή τα προηγούμενα είχαν κρύψει τις προμήθειες στα λημέρια τους ...Επειδή είχαν "διασφαλίσει" τις συντάξεις τους με δάνεια, τα οποία θα υποθήκευαν τις ζωές των επομένων. Ετοιμάζονται να φύγουν οι νέοι από την Ελλάδα, επειδή έτσι θέλει ο τουρίστας Γιωργάκης; Νέοι δεν μπορούν να κάνουν οικογένειες, επειδή ο μπουχέσας Βενιζέλος "νομοθέτησε" πως μόνον αυτός πρέπει να επιβιώσει; 
Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά; Είναι δυνατόν οι ίδιοι άνθρωποι —που τα "φάγανε"— να είναι αυτοί, οι οποίοι θα αναλάβουν να μας σώσουν από τα χρέη; Από ποιους θα μας σώσουν; ...Από τους εαυτούς τους; Ο Βενιζέλος, ο οποίος υπέγραφε τη διαφθορά του 2004, είναι συνονόματος με τον Βενιζέλο που υπέγραψε το Μνημόνιο, εξαιτίας της διαφθοράς του 2004; Ο Μαρκογιαννάκης, ο οποίος σήμερα παριστάνει τον πρόεδρο της προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρτ, είναι συνονόματος με τον Μαρκογιαννάκη, ο οποίος γλίτωσε τη φυλακή, εξαιτίας του νόμου περί ευθύνης υπουργών; 
Τρόμος έπρεπε να τους πιάνει όλους αυτούς τους αποτυχημένους —οι οποίοι μας οδήγησαν στην καταστροφή— και μόνον από το άκουσμα της ανάσας των θυμωμένων νέων. Δεν μιλάμε για βία. Δεν χρειάζεται βία ο ισχυρός. Ο ισχυρός είναι τέτοιος, γιατί η φύση μοιράζει την ισχύ με τη σειρά στις γενεές. Ο ισχυρός είναι τέτοιος, γιατί μπορεί να τα πάρει όλα για λογαριασμό του, χωρίς να μπορεί να του αντισταθεί κανείς. Ο ισχυρός σου παίρνει την εξουσία και μετά εσύ περιμένεις το έλεός του. 
Γιατί δεν ανατρέπεται αυτή η γενιά που μας κατέστρεψε; ...Γιατί την ψηφίζουν οι γέροι συνταξιούχοι, θα έλεγε ένας καλοπροαίρετος παρατηρητής ...Γιατί κάποιοι αφήνουν τους γέρους συνταξιούχους να πάνε να τους ψηφίσουν, θα λέγαμε εμείς. Αυτοί οι συνταξιούχοι είναι που δίνουν ακόμα πολιτική δύναμη στα χρεοκοπημένα κόμματα της Μεταπολίτευσης ...Εκεί χάνει τη μάχη η νέα γενιά. Θέλει όμως και την χάνει, γιατί φοβάται τις συνέπειες της νίκης της. 
Αυτό, το οποίο λέμε είναι δεδομένο. Είναι προφανές πως δεν δίνει τη μάχη εκεί που πρέπει, φοβούμενη μήπως και νικήσει. Δεν δίνει τη μάχη στο πραγματικό πεδίο που την συμφέρει και είναι τα σπίτια και όχι οι δρόμοι ...Τι θα πει "τους ψηφίζουν οι συνταξιούχοι"; ...Να μην τους αφήσεις να πάνε να ψηφίσουν, όταν δίνεις τη μάχη σου. Να τους πείσεις πως δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λένε στα Megaλα κανάλια ...Να τους κλειδώσεις στα δωμάτιά τους, όταν έχει εκλογές ...Ας σου κάνουν μήνυση ...Έτσι δίνονται οι μάχες ...Έτσι δίνονταν πάντα. Είναι δυνατόν ν' αφήσεις τους γέροντες να καταστρέψουν εσένα και τα μικρά παιδιά σου; 
Όμως, αυτή η μάχη δεν γίνεται. Γιατί; Γιατί η νέα γενιά "τρέμει" κι αυτή για τις συντάξεις ...Είναι οι συντάξεις των γονιών της και πολλές φορές το μοναδικό τους οικογενειακό εισόδημα. Τους αφήνουν να πάνε να ψηφίσουν, για να έχουν οι ίδιοι τη συνείδησή τους καθαρή. Να έχουν το άλλοθί τους, εφόσον οι γέροι φαίνονται ότι τους "καταστρέφουν," ενώ αυτοί "αγωνίζονται" γενναία στο δρόμο. Όταν είσαι πονηρός, πάντα την πατάς. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε ...Αφήνεις τους συνταξιούχους —οι οποίοι δικαίως παίρνουν συντάξεις— να βοηθούν με τις ψήφους τους αυτούς, οι οποίοι τακτοποιούν τις συντάξεις τους εις βάρος των επομένων. 
Αυτή είναι η δύναμη της Τρόικας και των δωσίλογων της γενιάς του Πολυτεχνείου ...Ελέγχουν τα ασφαλιστικά ταμεία και τρομοκρατούν τους συνταξιούχους ...Ελέγχουν τα ταμεία και βαστάνε "ομήρους" τους μια μεγάλη κοινωνική μερίδα. Με αυτήν την εξουσία απειλούν τους συνταξιούχους, οι οποίοι είναι οι γονείς της νέας γενιάς — και άρα των εχθρών τους. Γι' αυτόν τον λόγο δεν τους υπολογίζουν ως εχθρούς. Έχοντας πάρει τον έλεγχο των ασφαλιστικών ταμείων, μπορούν και κάνουν ό,τι θέλουν. Έχουν το έλεγχο του εθνικού μας "κουμπαρά" ...Τον έλεγχο των ταμείων με τα πραγματικά χρήματα, που έχουν καταθέσει οι συνταξιούχοι. 
Με τα δικά τους χρήματα τούς απειλούν με τις συντάξεις τους, προκειμένου να μπορέσουν με τα Μνημόνια και τα δάνεια να εξασφαλίσουν τις δικές τους. Γι' αυτόν τον λόγο δεν γίνονται μάχες στα σπίτια. Αν τα ταμεία αφεθούν σε μια απλή τεχνοκρατική διαχείριση —και απαλλαγμένα από τα πασοκόσκυλα τύπου Σπυρόπουλου—, το πολιτικό σκηνικό θα καταρρεύσει μέσα σε λίγες ημέρες. Χρήματα, για τα λίγα χρόνια που απομένουν για τις συντάξεις των σημερινών συνταξιούχων, έτσι κι αλλιώς υπάρχουν. Χρήματα, για τη γενιά που μας κατέστρεψε, δεν υπάρχουν. Γι' αυτά τα χρήματα γίνονται τα Μνημόνια, τα οποία υποθηκεύουν το μέλλον της νέας γενιάς. Γι' αυτόν τον λόγο κάνουν όλοι τα κορόιδα. Τρομάζει η γιαγιά για τη σύνταξή της, αλλά τρομάζουν πολύ περισσότερο τα παιδιά της, τα οποία ακόμα παριστάνουν τα παιδιά. 
Μετά από τα λάθη της γενιάς του Πολυτεχνείου και του γαλλικού Μάη και όλων των άλλων ηλιθίων της Ευρώπης, έπρεπε να έχουν ακολουθήσει ανατροπές. Η γενιά των σαραντάρηδων έπρεπε σήμερα να έχει την απόλυτη εξουσία σε ολόκληρη την Ευρώπη των χρεών. Η κρίση χρέους έπρεπε να σημάνει την πτώση αυτών που χρεοκόπησαν τους λαούς και τα κράτη. Η γενιά του Πολυτεχνείου έπρεπε τώρα να είναι στην άκρη, "δαρμένη" και "ταπεινωμένη" και να περιμένει να δει τον "λογαριασμό" για τα λάθη της. Διαμαρτύρονται οι σημερινοί νέοι και στις διαμαρτυρίες τους έχουν λιγότερο πάθος από τις Gay Parade. Εκφράζουν μικρότερη απειλή και από τις καταλήψεις των σχολείων. Στα τριανταφεύγα τους παίρνουν τύμπανα και φωνάζουν "τραγουδάκια", όπως κάνουν στα σχολεία τα παιδιά, τα οποία κάνουν καταλήψεις και περιμένουν τη λύση από τον διευθυντή. 
Γελάει ο Πλανήτης με την αδυναμία της νέας γενιάς να εκφράσει έναν διεκδικητικό λόγο και να δείξει απειλητική ...Τζάμπα το παράστημα ...Τζάμπα τα γυμναστήρια, η καλή διατροφή και τα νιάτα ...Κάνουν μια βόλτα πάνω-κάτω, για να κάνουν την επαναστατική τους "γυμναστική" και μετά η εξουσία τούς στέλνει στα σπίτια τους ...Είναι "πολιτισμένοι" ...Ξεγυμνώνονται ή κάνουν χάπενινγκ, για να δείξουν στην εξουσία με συμβολισμούς τι συμβαίνει ...Όλα εκ του ασφαλούς. Την ευθύνη για την αθλιότητα τη "φορτώνουν" στη γιαγιά, η οποία αγωνιά για τη σύνταξή της και την "δουλεύει" η Τρέμη και ο Πρετεντέρης ...Οι "επαναστάτες" έχουν καθαρή τη συνείδησή τους ...Δεν τους ψήφισαν ...Θα βγάλουν και τις φωτογραφίες τους, για να τις ανεβάσουν στο Facebook με τον υπότιτλο ..."ήμουν κι εγώ εκεί" ...Μηδέν κόστος, μηδέν ρίσκο ...άσε που μπορεί να μας δει και κανένας κυνηγός ταλέντων. 
Με αυτόν τον "αγωνιστικό" τρόπο προσπαθεί η νεολαία να λύσει τα προβλήματά της ...Με "συμβολισμούς" ...Χωρίς γνώση και χωρίς εναλλακτικές προτάσεις ...Βγαίνουν στους δρόμους κι ό,τι προκύψει ...Ζητούν λύση από την εξουσία, εφόσον αυτοί δεν διαθέτουν πρόταση. Αυτά τα γνωρίζουν εκείνοι που τους "κατασκεύασαν" και τους ελέγχουν απόλυτα. Μόλις αποφασίσει η εξουσία ότι "εκτονώθηκαν" αρκετά στις διαδηλώσεις, στέλνει τους γνωστούς παρακρατικούς να πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ, για να διαλύσουν τις πορείες ...Μετά, πίσω σπίτι, να μετράνε τι περισσεύει από τη σύνταξη της γιαγιάς, για να πάνε για καφέ ...Τόσα "πτυχία" κουβαλάνε πάνω τους ...Να μην ξεκουραστούν; 
...Τα σαράντα πλησιάζουν και ακόμα συμπληρώνουν έντυπα συμμετοχής σε διαγωνισμούς ταλέντων. Ξεκινάνε τις κουβέντες με στερεότυπα του τύπου ..."εμείς οι νέοι, που ξεκινάμε με εφόδια..." ...Ακόμα ξεκινάτε; ...Στα σαράντα ξεκινάς εξετάσεις για το αλτσχάιμερ, όχι για τη ζωή. Έφτασαν τα σαράντα και το μόνο που έχουν δικό τους είναι ένα προφίλ στο Facebook. Δεν έχουν δική τους οικογένεια, δεν έχουν πραγματική ζωή. Φιλοξενούμενοι στα πατρικά τους σπίτια είναι. Δεν έχουν ούτε ένα ένσημο σε πραγματική εργασία ...Τους προκαλούμε ευθέως, γιατί θέλουμε να τους ταρακουνήσουμε ...Θέλουμε να τους "ξυπνήσουμε" ...Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το οποίο βλέπουμε ...Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται ο εφιάλτης. 
 Αύριο, αν το θέλουν, μπορούν να πάρουν την εξουσία ...Την θέλουν την εξουσία; Είναι έτοιμοι να διαχειριστούν την τύχη τους ή μήπως βολεύονται με πέτρες έξω από τη Βουλή; Η σημερινή νεολαία —μαζί με τους συνταξιούχους γονείς της— είναι η απόλυτη πλειοψηφία στην ελληνική κοινωνία. Αύριο μπορούν να γίνουν εκλογές και να βάλουν τη γενιά του Πολυτεχνείου στην "άκρη" ...Θέλουν να το κάνουν; ...Μπορούν να το διαχειριστούν; ...Θέλουν να σπάσουν το μονοπώλιο των κυρίαρχων κομμάτων; Οι Ιταλοί έκαναν μια "αρχή". Αυτοί μπορούν να τους ακολουθήσουν; Κάποτε πρέπει να τελειώσουν οι δικαιολογίες; Μέλλον δεν έχεις, όταν το αφήνεις στα "χέρια" κάποιου, ο οποίος έχει συμφέρον να ζήσει εις βάρος σου. 
Όμως, όπως και να έχουν τα πράγματα, θεωρούμε την κοινωνική "έκρηξη" αναπόφευκτη, όχι επειδή θα "ξυπνήσει" ο κόσμος ξαφνικά, αλλά γιατί ο σχεδιασμός είναι πολύ κακός και οδηγεί σε αδιέξοδο. Αυτό είναι και το μόνο που μας στεναχωρεί. Είναι κρίμα για τον ευφυή άνθρωπο να πρέπει να φτάσει σε αδιέξοδο, ώστε ν' αναγκαστεί από τα ένστικτά του να αντιδράσει. Είναι κρίμα, που, ενώ έχει μυαλό, το στομάχι θα είναι αυτό, το οποίο τελικά θ' αποφασίσει. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι κάθεται αδύναμος σε μια φωτιά και δεν αντιδρά, παρά μόνον μέχρι να καεί ...Κρίμα ...Κρίμα, που όμως είδαμε πού οφείλεται ...Οφείλεται στα σεντούκια των "πτυχίων" ...Οφείλεται στο γεγονός ότι άφησαν ακόμα και τους Γιωργάκηδες να τους διδάξουν. Μας στεναχωρεί που ακόμα αισθάνονται παιδιά και κατηγορούν τους άλλους γι' αυτά που βιώνουν. 
Αυτή η γενιά θα επιβιώσει, επειδή είναι αδύνατον να πεθάνει ...Θα επιβιώσει, γιατί η φύση αναγκαστικά θα συνεχίσει να "λειτουργεί" ...Η ζωή θα συνεχίσει να υπάρχει πάνω στον Πλανήτη ...Ακόμα κι αν δεν νικηθούν ο Σόρος ή ο Μητσοτάκης, θα τους "πάρει" ο Χάρος ...Θα πεθάνουν οι προηγούμενοι και αναγκαστικά θα πάρουν τη διαχείριση οι επόμενοι — για το πούμε πιο απλά. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Τότε όμως οι αποφάσεις θα είναι αναπόφευκτες. Τότε δεν θα υπάρχει η σύνταξη της γιαγιάς να τους ταΐζει. Τότε δεν θα υπάρχουν οι μετανάστες να παράγουν. Κάποια στιγμή θα το πάρει αυτή η γενιά "χαμπάρι" ότι πρέπει να εργαστεί πραγματικά με τα χέρια της για να επιβιώσει ...Όταν θα διαπιστώσει ότι τα πτυχία, που έχει στην κατοχή της, είναι σαν τα ψεύτικα χαϊμαλιά, που πουλάνε στα παζάρια. 
Όπως έχει αποδειχθεί μέσα στους αιώνες, το στομάχι είναι ο καλύτερος "δάσκαλος". Όταν συνειδητοποιήσουν πως δεν υπάρχει περίπτωση διορισμού, θα αλλάξουν τακτική ...Θα πάψουν να ονειρεύονται διευθυντηλίκια και γραφεία ...Θα αρχίσουν να έχουν και πάλι αξία τα χωράφια του πατέρα ...Θα αρχίσουν και πάλι να μετράνε τα "ζωντανά", που έχουν στη διάθεσή τους να αρμέξουν ...Θα αρχίσουν να έχουν και πάλι ζήτηση οι θέσεις εργασίας στα εργοτάξια, στις οικοδομές και στα εργοστάσια ...Οι θέσεις, που, ως "γίγαντες" της "διανόησης", παρέδωσαν όλα αυτά τα χρόνια στους Αλβανούς και στους άλλους. 
Το μόνο, που φαίνεται παρήγορο, είναι αυτό, το οποίο συμβαίνει στη γειτονική Ιταλία. Όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο, μόνον ο Γκρίλο κατάλαβε την πολιτική ουσία του σημερινού προβλήματος. Αυτό, το οποίο δεν κατάλαβαν οι πολιτικοί με τις αριστερές "περγαμηνές" ή οι τεχνοκράτες με τις "ευχές" της Goldman Sachs, το κατάλαβε ένας κωμικός με το ένστικτό του. Δεν γνωρίζουμε αν είναι απλός δημαγωγός ή οραματιστής, αλλά γνωρίζουμε πως είναι κοντά στην αλήθεια, η οποία ενοχλεί το σύστημα και την Νέα Τάξη. Ο Γκρίλο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πολιτικό σκηνικό θα καταρρεύσει, γιατί απλούστατα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. 
Ενστικτωδώς κινούμενος, τους δημιουργεί προβλήματα, άσχετα αν —όπως φαίνεται τουλάχιστον— δεν γνωρίζει ούτε και ο ίδιος από πού προκαλούνται αυτά. Για παράδειγμα, με τη στάση του να "κρύβει" τους βουλευτές του και να μένει προσκολλημένος στις προγραμματικές του θέσεις, διεκδικώντας ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά σε κάποιες προσεχείς εκλογές, βγάζει στη "φόρα" την αδυναμία του σημερινού αστικού συστήματος της ψευδοδημοκρατίας. Αποδεικνύει —έστω και έμμεσα— πως είναι διαφορετικό πράγμα η ψήφος για ηγέτη και διαφορετικό πράγμα η στελέχωση της Βουλής. Γι' αυτόν τον λόγο "φωνάζει" πως δεν αντιπροσωπεύει κόμμα, αλλά κίνημα. Ο Γκρίλο με αυτόν τον τρόπο "ψηλαφίζει" τις "αναπηρίες" της αστικής δημοκρατίας ...Μπορεί και εν αγνοία του να αγγίζει την πραγματική Δημοκρατία, η οποία θέλει τον λαό να ψηφίζει ηγέτες και η κοινωνία να στελεχώνει με απλά της μέλη τη Βουλή ...Τα κόμματα και η παράνομη σχέση τους με τη Βουλή είναι το πρόβλημα, άσχετα αν δεν το έχει διατυπώσει όπως πρέπει μέχρι τώρα. 
Τέλος, το σημαντικότερο είναι ότι ο Γκρίλο κατάλαβε πως η σημερινή αδιέξοδος κατάσταση δεν οφείλεται σε κάποιο ιδεολογικό ή άλλο ομοειδές πρόβλημα, αλλά είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Στην πραγματικότητα πρόκειται περί μιας σκληρής μάχης μεταξύ των γενεών ...Της γενιάς που τα "έφαγε" και της γενιάς στην οποία στέλνεται ο "λογαριασμός" από το πιο μεγάλο "φαγοπότι" της παγκόσμιας ιστορίας ...Ένα "φαγοπότι", το οποίο, αν ως δια μαγείας πέθαινε σήμερα η κυρίαρχη γενιά, θα άφηνε στους επόμενους ένα χρέος πάνω από 600 τρισεκατομμύρια ευρώ. 
Σε αυτήν τη μάχη για τον "λογαριασμό" έχουν μπει οι νέοι εντελώς απροετοίμαστοι.  Μια μάχη, την οποία θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα την κερδίσουν εξαιτίας της φύσης τους και όχι εξαιτίας των ικανοτήτων τους ...Όποιος θέλει, ας μας διορθώσει, αν κάνουμε λάθος ...Μπορεί να είμαστε αφελείς ...και οι άλλοι να είναι εξυπνότεροι ...Να είναι εξυπνότερος δηλαδή ο Σούλτς, ο Γιούγκερ, η Μέρκελ ή ο Βενιζέλος και όλοι όσοι μιλάνε για "χαμένες γενιές". Τι ακριβώς εννοούν με αυτό τον όρο; Θεωρούν πως, όταν εγκαταλείψουν την εξουσία —και άρα στα γεράματά τους— θα απολαμβάνουν τα πάντα, επειδή θεωρητικά τα έχουν διασφαλίσει με τις δικές τους υπογραφές; 
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να διατηρηθούν τα πάντα όπως τα σχεδίασαν σήμερα και άρα όπως τους βολεύουν ...Να εξακολουθούν να υφίστανται οι υπάρχουσες τράπεζες, τις οποίες σώσανε και στις οποίες διατηρούν τις τεράστιες καταθέσεις τους ..Να εξακολουθούν να υφίστανται τα υπάρχοντα ασφαλιστικά ταμεία και τα οποία τους διασφαλίζουν τις παχυλές συντάξεις ...Να εξακολουθούν να υφίστανται τα υπάρχοντα μακροχρόνια επενδυτικά προϊόντα, στα οποία προστάτευσαν τα τεράστια μπόνους που εισέπραξαν στην εποχή της παντοκρατορίας τους. Ποιος τους τα εγγυάται όλα αυτά; Θα απολαμβάνουν τα πάντα, όταν η χαμένη γενιά θα εργάζεται και θα υποφέρει, για να μην αθετηθούν τα "συμφωνηθέντα"; ...Οι σημερινοί εγκληματίες θα απολαμβάνουν ηλιόλουστες "Κυριακές", όταν για τους υπόλοιπους θα είναι συννεφιασμένα "Σάββατα"; 
Όποιος τα νομίζει αυτά, θα διαψευστεί απόλυτα. Η σημερινή νέα γενιά, για να γίνει χαμένη γενιά, θα πρέπει να "αυτοκτονήσει" ...Για να γίνει χαμένη γενιά, θα πρέπει οι προηγούμενοι να διασφαλίσουν πως δεν θα αντιδράσει ποτέ. Είναι δυνατόν να εξασφαλίσουν μια τέτοια διασφάλιση; ...Όχι βέβαια. Αθάνατοι δεν είναι, διασφαλίσεις δεν έχουν, πώς σκοπεύουν να νικήσουν; Αν δεν αφαιρέσει η σημερινή άχρηστη γενιά —η οποία μας κυβερνά— τα "φορτία", που έχει βάλει στους επόμενους, θα το πληρώσει η ίδια με τον χειρότερο τρόπο ...Θα το πληρώσει στη χειρότερη δυνατή κατάστασή της, γιατί τότε θα είναι ανήμπορη ακόμα και να εργαστεί. 
...Απλή αριθμητική είναι. Κανένας δεν μπόρεσε να νικήσει το μέλλον και άρα δεν θα μπορέσουν και οι σημερινοί καραγκιόζηδες της πανευρωπαϊκής γενιάς του Πολυτεχνείου να το κάνουν. Χαμένη γενιά μπορεί να γίνει μόνον η σημερινή βολεμένη γενιά στο τέλος της ...Η γενιά εκείνη, η οποία γεννήθηκε τη δεκαετία του '50 ...Η γενιά του Σούλτς, του Παπανδρέου του Σαμαρά και του Βενιζέλου ...Η γενιά, η οποία δεν θα έχει μπροστά της πολύ χρόνο να "παλέψει" για τη σωτηρία της ...Λέμε τίποτε παράξενο; Εφόσον οι σημερινοί νέοι θα είναι αυτοί, οι οποίοι βιολογικά έχουν πιο πολύ χρόνο μπροστά τους για να ζήσουν ...αυτοί θα νικήσουν. Αν δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, θα αφαιρέσουν τις "μπουκιές" από τους προηγούμενους. Αν πρέπει να πεινάσουν κάποιοι τις επόμενες δεκαετίες, αυτοί θα είναι άλλοι και όχι τα παιδιά της ανθρωπότητας. 
Ποιος μπορεί να τους εγγυηθεί ότι σε λίγα χρόνια η νέα γενιά εξουσιαστών δεν θα αρχίσει ένα νέο "κούρεμα" πολύ πιο "αιματηρό"; Σήμερα εισπράττουν συντάξεις οι άνθρωποι, οι οποίοι γεννήθηκαν στις δεκαετίες του '30 και του '40. Όταν η γενιά των συνταξιούχων θα είναι οι γεννηθέντες της δεκαετίας του '50, ποιος τους εγγυάται ότι η χαμένη γενιά των "ευγνωμονούντων" δεν θα τους δώσει ψίχουλα ίσα για να επιβιώσουν; ...Ποιος τους εγγυάται ότι δεν θα κουρευτούν όλες τους οι καταθέσεις; ...Ποιος τους εγγυάται ότι δεν θα μηδενιστούν οι επενδύσεις τους; Όταν ισχύει το γνωστό "ο θάνατος σου η ζωή μου", δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για τους "αποχωρούντες" ...Θέμα χρόνου είναι να δούμε τη σύγκρουση μέχρις εσχάτων. 
Ο λογαριασμός πάντα έρχεται στο τέλος. 
Κλείνοντας το κείμενο, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στους ομοφυλόφιλους, από τους οποίους το ξεκινήσαμε. Άποψή μας είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι έχασαν μια ιστορική ευκαιρία ...Την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη μόρφωση της ανθρωπότητας και να εξασφαλίσουν την ανοχή της απέναντί τους ...Την υπερπολύτιμη ανοχή, την οποία επί αιώνες οι όμοιοί τους εκλιπαρούσαν να τους δοθεί και δεν τους δινόταν. Δυστυχώς γι' αυτούς, χάνουν την ευκαιρία. Αυτοί, οι οποίοι επί χιλιάδες χρόνια κατηγορούσαν την κοινωνία για ρατσισμό και εμπάθεια, μόλις έπιασαν στα χέρια τους λίγη εξουσία, έγιναν οι πιο φοβεροί και εμπαθείς ρατσιστές που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. 
Δεν προσπάθησαν απλά να κατακτήσουν μια πιο ευνοϊκή θέση σε μια κοινωνία, η οποία έτσι κι αλλιώς ενστικτωδώς δεν τους συμπαθούσε, αλλά προσπάθησαν να την εκδικηθούν. Προσπάθησαν να την προσβάλουν, να την ταπεινώσουν και να την μειώσουν ...Να την εμφανίσουν σαν πρωτόγονη, άθλια και εμπαθή. Το χειρότερο είναι ότι προσπάθησαν όχι απλά να εξασφαλίσουν την ύπαρξή τους, αλλά να την "ρυθμίσουν" με βάση τα δικά τους συμφέροντα ...Προσπάθησαν να ανατρέψουν όλες τις φυσικές αρχές μιας κοινωνίας ενός όντος, το οποίο είναι μέλος της φύσης ...Προσπάθησαν να "απογυμνώσουν" τους ανθρώπους απ' ό,τι η φύση φροντίζει να τους παρέχει από το ξεκίνημα της ζωής τους ...Προσπάθησαν να τους στερήσουν τη μητέρα ή τον πατέρα και να τους προσφέρουν έναν "γονέα Α" και έναν "γονέα Β". 
Δυστυχώς γι' αυτούς ξεπέρασαν τα όρια, ξεχνώντας τα δεδομένα. Ξέχασαν ποιοι ήταν και σε ποιους απευθύνονταν. Ξέχασαν πως είναι οι λίγοι και απέναντί τους είχαν τους πολλούς. Ξέχασαν πως είναι οι αδύναμοι και απέναντί τους είχαν τους ισχυρούς. Ξέχασαν ότι εδώ και αιώνες είναι πεσμένοι στα γόνατα σαν ικέτες ...Χέρι ικέτη, το οποίο σε αγγίζει στο γόνατο, ζητώντας έλεος, δεν το συγχωρείς εάν σε σφαλιαρίσει. Αυτό έκαναν οι ομοφυλόφιλοι ...Υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και "σφαλιάρισαν" την ανθρωπότητα. 
Θεωρούμε πολύ πιθανό να αντιδράσει η ανθρωπότητα εναντίον τους και μάλιστα πολύ βίαια. Τα σημάδια των καιρών αυτό αποκαλύπτουν. Είδαμε τέτοιες βίαιες προθέσεις των κοινωνιών εναντίον τους τόσο στη Ρωσία όσο και στη Σερβία. Θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι σε κάποια στιγμή σε κάποια χώρα, όταν θα κάνουν τις προκλητικές τους παρελάσεις, θα χυθεί η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Σε μια τέτοια περίπτωση παρελαύνοντες και πανηγυρίζοντες θα φάνε πολύ ξύλο ...Πάρα πολύ ξύλο. 
Όμως, αυτό δεν το θεωρούμε ως το χειρότερο που μπορούν να πάθουν. Αν είσαι στοιχειωδώς ευτυχισμένος, η βία δεν σε τρομάζει. Θεωρούμε πως όλοι αυτοί θα δυστυχήσουν στο μέλλον και αυτό δεν θα είναι εξαιτίας της αντίδρασης της ανθρωπότητας. Τα χειρότερα γι' αυτούς θα έρθουν εξαιτίας της λειτουργίας της οικονομίας και όχι εξαιτίας της εκδίκησης της κοινωνίας. Είναι εξαρτώμενοι από το χρήμα και οι εποχές της μεγάλης σπατάλης —που πέρασαν— δεν θα ξαναέρθουν ποτέ. Θα δυστυχήσουν, γιατί δεν υπάρχει η πιθανότητα να μπορέσουν να ζήσουν με τον τρόπο που έχουν συνηθίσει — και ήδη βλέπουν να χάνεται. 
Θέμα χρόνου είναι να τους πάρει η κατάσταση από "κάτω" και το πιθανότερο είναι να τους λιώσει. Θέμα χρόνου είναι η προβληματικότητα στην παγκόσμια οικονομία να τους εξασθενίσει. Θέμα χρόνου είναι να βρεθούν στο έλεος αυτών που πρόσβαλαν και μείωσαν στα χρόνια της παντοδυναμίας τους. Ήδη το έχουν καταλάβει αυτό οι παραδοσιακοί τού είδους. Άνθρωποι σοβαροί, οι οποίοι τυγχάνει να είναι ομοφυλόφιλοι και δεν έχουν σχέση με τα άθλια και "παρδαλά" κυκλώματα της Νέας Τάξης. Άνθρωποι, οι οποίοι βγήκαν πολλές φορές να διαμαρτυρηθούν για τις αθλιότητες και τις υπερβολές των "ομοιοπαθών" τους ...Να διαμαρτυρηθούν για παράδειγμα εναντίον του "δικαιώματος" των ομοφυλόφιλων στην υιοθεσία παιδιών κλπ.. 
Αυτό, το οποίο για άλλη μία φορά μας κάνει τρομερή εντύπωση —σε βαθμό δέους— είναι το πόσο εύκολα και απόλυτα το λαϊκό ένστικτο "πιάνει" όλα τα νοήματα ...Ακόμα και τα πιο περίπλοκα ...Αυτά, τα οποία για έναν συγγραφέα απαιτούν πολλές σελίδες ανάλυσης, η λαϊκή σοφία τα "αποτυπώνει" μέσα σε λίγες λέξεις και μάλιστα με απόλυτο ξεκάθαρο και χιουμοριστικό τρόπο. Για άλλη μία φορά θεωρούμε ότι η λαϊκή σοφία ξεπέρασε και πάλι τους σύγχρονους φιλοσόφους σ' ό,τι αφορά τον εντοπισμό της ίδιας της ουσίας του προβλήματος, που αφορά τους ομοφυλόφιλους... 
...Πόσοι από εμάς δεν γελάσαμε με το γνωστό ανέκδοτο για τους gay; ...Εκείνο το ανέκδοτο, που κάποιος αποφάσισε ν' αποκαλύψει στον πατέρα του πως είναι gay. Ο έμπειρος πατέρας του, μετά την πρώτη ψυχρολουσία, βρίσκει την ψυχραιμία και τον ρωτά: ...Παιδί μου, σπίτι στη Μύκονο έχεις; Ρετιρέ στο Κολωνάκι έχεις; Φερράρι έχεις; Πίστωση στον Γαβαλά έχεις; ...Όχι; ...Ε τότε παιδί μου εσύ δεν είσαι gay ...ένας πούστης είσαι... Χάρη στη λαϊκή σοφία, τώρα, που χάνονται τα σπίτια στη Μύκονο και τα ρετιρέ στο Κολωνάκι, θα θυμηθούμε εκ νέου με ποιους έχουμε να κάνουμε ...Η εποχή των gay τελειώνει και κάποια άλλη ξεκινά.