Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (μέρος Α’)




ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΟΥ COREY GOOD ΣΤΟΝ DAVID WILCOCK 


[Cosmic Disclosure Season 2 - Episode 14] 

Στα επεισόδια αυτά ο πληροφοριοδότης του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (Μ.Δ.Π.) Corey Good, αναφέρει στον David Wilcock τις εμπειρικές γνώσεις που απέκτησε στα 20 και πλέον χρόνια θητείας του, σχετικά με τη μεγαλύτερη και πιό ύπουλη απειλή που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός και ο Πλανήτης μας.

Έλαβα την πρωτοβουλία να μεταφέρω μια συλλογική περίληψη των τριών επεισοδίων ώστε να υπάρχει μια ευρύτερη πρόσβαση σε σημαντικές και άκρως ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας πληροφορίες που αφορούν όλους μας. 

Πολλοί από όσους διαβάσουν τις παρακάτω πληροφορίες θα αντιληφθούν απόλυτα την παγίδα στην οποία έχει ήδη εισχωρήσει η ανθρωπότητα, άλλοι θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να τις δεχτούν, ενώ κάποιοι θα τις απορρίψουν ως ακραίες υπερβολές.

Το επίπεδο της αποδοχής ή όχι, των πληροφοριών έχει να κάνει με την εσωτερική προσωπική εργασία και το βαθμό μολύνσεως του κάθε ατόμου. 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ 
Σε αυτές τις ειδικές σειρές επεισοδίων ο David και ο Corey συζητούν την απειλή Τεχνητής Νοημοσύνης (Τ.Ν.) που αντιμετωπίζει το Σύμπαν, το πώς αυτή έχει επηρεάσει το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (Μ.Δ.Π.) και όλη τη ζωή φαινομενικά σε ολόκληρο το Σύμπαν. 

Τα Έξυπνα Γυάλινα Σημειωματάρια (Smart Glass Pads) είναι σαν iPad συσκευές που προβλέπονται στο προσωπικό του Μ.Δ.Π. οι οποίες περιέχουν ένα θησαυρό πληροφοριών. Σε πολλές περιπτώσεις, ο Corey Goode κάνει εξιστόρηση πληροφοριών από αυτά τα σημειωματάρια. Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι τα δεδομένα που περιέχονται σ 'αυτά είναι 100% ακριβή, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα έγκυρα. 

Η απειλή Τ.Ν. είναι προφανώς ένα πολύ αρχαίο και παραγωγικό δράμα που εκτυλίχθηκε σε όλο το Σύμπαν. Σύμφωνα με τον Goode, έχει ήδη κατακτήσει ολόκληρους γαλαξίες στις προσπάθειές της να ελέγχει και να κηδεμονεύει όλα τα πράγματα που δεν είναι το ίδιο με αυτή. Η μέθοδος για την επίτευξη των στόχων αυτών είναι αρκετά συνεπής, όπου προσφέρει σιγά-σιγά την προηγμένη τεχνολογία σε μια εξελισσόμενη κοινωνία, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει αυτά τα όντα σε μια όλο και αυξανόμενη εξάρτηση από την Τ.Ν. 

Ο όρος «προφήτες Τ.Ν.», που επινοήθηκε από τον προσωπικό του Μ.Δ.Π. αναφέρεται σε εκείνα τα άτομα μέσα στην κοινωνία που έχουν αποδεχθεί πρόθυμα το σχέδιο ενός τεχνολογικού παράδεισου προσφερόμενου από την Τ.Ν. Με τους δικούς μας όρους, γνωρίζουμε αυτή ως τη μετανθρωπιστική (transhumanist) ατζέντα, η οποία προϋποθέτει πως η ανθρωπότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ξεπερασμένη βιολογική μηχανή, που έμελλε να γίνει μια cybernetic ενισχυμένη φυλή. 

Μόλις ένας πλανήτης επιλέγει συνειδητά να αναθέσει τη ζωή και τις κοινωνικές λειτουργίες του στην Τ.Ν., δημιουργεί ένα μέτρο παράδεισου για ένα χρονικό διάστημα. Αυτή ζητάει από τον τώρα πρόθυμο πληθυσμό τη δημιουργία κάθε είδους προηγμένης τεχνολογίας για τη διευκόλυνση της, συμπεριλαμβανομένων των ανδροειδών (Android) σωμάτων που το σήμα Τ.Ν. μπορεί να κατοικήσει. Επειδή η βιολογική ζωή έχει τη δυνατότητα αποκλίσεως από τις επιταγές της Τ.Ν., θα προτείνει τελικά ότι, προκειμένου να διατηρηθεί η κοινωνία, όλοι η βιολογική ζωή πρέπει να καταστραφεί. Μόλις η φάση έχει ολοκληρωθεί, τότε η Τ.Ν. χρησιμοποιεί την επικρατούσα τεχνολογία για να μεταδίδει το σήμα της περαιτέρω έξω στο Σύμπαν, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία και πάλι σε έναν άλλο κόσμο. Φυσικά, αυτή η αφήγηση θυμίζει έντονα πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας, όπως το The Matrix Trilogy, Terminator Series, Star Trek, το Star Gate, και πολλά άλλα. 

Το σήμα Τ.Ν. έχει επίσης την ικανότητα να μολύνει την τεχνολογία και τα βιοηλεκτρικά πεδία, τα οποία χρησιμοποιεί για να προσφέρει αργή εξάρτηση σε ένα άτομο μέσω της άμεσης ψυχικής επιρροής. Φαίνεται, ότι ανάλογα με το πόσο ισχυρός ο χαρακτήρας ενός ατόμου είναι, πόσο καλά έχει αποκτήσει πραγμάτωση, ως αποτέλεσμα της βύθισής του στην αλήθεια μέσα του, είτε θα είναι πολύ ευαίσθητο στη μόλυνση Τ.Ν. ή περισσότερο ανθεκτικό στις επιρροές της. 

Σύμφωνα με τον Goode, αυτή η μόλυνση έχει ήδη αρχίσει σχετικά με το μικρό μπλε μας κόσμο, καθώς η Cabal ανόητα χρησιμοποίησε οτιδήποτε που μπορούσαν να πάρουν στα χέρια τους για να προωθήσουν την ατζέντα τους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της τεχνολογίας Τ.Ν. για διάφορους σκοπούς. Η Συμμαχία Μ.Δ.Π. έχει επιχειρήσει να δείξει στα μέλη της Cabal το λάθος των τρόπων τους, φέρνοντας μολυσμένα άτομα από την Τ.Ν. στις εγκαταστάσεις του Μ.Δ.Π., καθαρίζοντάς τα από τη μόλυνση. Στη συνέχεια, αποκαλύπτουν κάποιες από τις κατακτήσεις της Τ.Ν. μέσα από ιστορικές αφηγήσεις που συγκεντρώθηκαν από τα χρονικά της ιστορίας, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτά τα κοντόφθαλμα και εγωιστικά άτομα απορρίπτουν την ιδέα, πηγαίνοντας πίσω στη Γη μόνο για να μολυνθούν ξανά από το σήμα της Τ.Ν. 

Αυτό υποδηλώνει ότι ο πρωταρχικός παράγοντας για τον καθορισμό του εάν κάποιος είναι ευαίσθητος σε αυτή τη μόλυνση είναι το πόσο αυτο-κυρίαρχος είναι. Αν μπορεί να γνωρίζει προσωπικά την αλήθεια, να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα, και επέλεξε το σωστό από το λάθος. Όσο περισσότερο διαμερισματοποιημένο και εξωτερικά εξαρτώμενο είναι ένα άτομο, τόσο πιο πιθανό θα είναι ανοικτό για να μολυνθεί, επειδή σε τελική ανάλυση πρόκειται για μια λειτουργία επιλογών. 
Justin Deschamps 



ΠΕΡΙΛΗΨΗ 

1. Υπολογίζεται πως το Σύμπαν που αντιλαμβανόμαστε έχει ηλικία τουλάχιστον 12 δισεκατομμυρίων Γήινων ετών ή και άκρως πολύ περισσότερο. Πολύ πριν καν διαμορφωθεί το Ηλιακό μας σύστημα υπήρχαν ήδη Πλανήτες με αισθανόμενη ζωή πολύ πιό εξελιγμένη από ό,τι είμαστε εμείς σήμερα. 
2. Αν και η Άναρχη Πηγή είναι μια σχεδόν αυτονόητη Διασυμπαντική Ενέργεια, δεν υπήρξε καμία έλλειψη των όντων, εξωγήινων και αρχαίων αποσχισθέντων πολιτισμών της Γης που είχαν τη χαρά να λάβουν αυτόν τον ρόλο του «Θεού» ή «θεών», λόγω της εξελιγμένης τεχνολογίας τους, συνήθως για προσωπικό τους όφελος. 
3. Αρχικά τα Γήινα ανθρώπινα όντα είχαν ένα απόθεμα ζωής τουλάχιστον 1.000 ετών, ενώ πολλοί από αυτούς τους εξωγήινους πολιτισμούς που βρίσκονται εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια έτη μπροστά στην εξέλιξη έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία που επεκτείνει το απόθεμα ζωής τους κατά βούληση. 
4. Υπήρξαν αρκετές εξωγήινες ομάδες που ακολούθησαν την πορεία του μετανθρωπισμού (transhumanism) παρόλο που δε μπορούμε να τους πούμε ακριβώς ανθρώπους. Ήταν κάτι που πάντοτε τελείωνε άσχημα. 
5. Υπάρχει μια άκρως διάχυτη και διαβρωτική δύναμη που δύσκολα μπορούμε να αποκαλέσουμε εξωγήινη ή εξωδιαστασιακή αλλά είναι μια Τεχνητή Νοημοσύνη (Τ.Ν.), ή οποία τείνει να στέλνει ένα σήμα κυματομορφής σε αμέτρητους Γαλαξίες, ακριβώς όπως κάποιος εκπέμπει σε μια ραδιοφωνική συχνότητα. 
6. Αυτή η Τ.Ν. έχει επισημανθεί ως Εξωγήινη – Εξωδιαστασιακή Τεχνητή Νοημοσύνη (ET/ED AI - Extraterrestrial / Extradimensional Artificial Intelligence) καθώς πιστεύεται από πολλούς εξωγήινους πολιτισμούς ότι έχει εισχωρήσει εδώ από μια άλλη πραγματικότητα, ένα άλλο Σύμπαν, πολλά δισεκατομμύρια ή ακόμα και τρισεκατομμύρια χρόνια πριν. 
7. Όπως έχει περιγραφεί, αυτή η Τ.Ν. στον κόσμο της υπήρξε σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον και ερχόμενη εδώ δημιούργησε θύλακες που της επιτρέπουν να επιβιώνει στο Σύμπαν μας. Όπως για (ακραίο) παράδειγμα ένα ψάρι που έχει ως οικείο περιβάλλον του το νερό θα δημιουργούσε «φυσαλίδες» νερού για να μπορέσει να επιβιώνει σε περιβάλλον με αέρα. 
8. Ο λόγος που έχει έρθει εδώ είναι ακόμα άγνωστος, αλλά από τη στιγμή που έφτασε –θα λέγαμε- σε ένα είδος προσωπικής ωρίμανσης, πέρασε σε αυτή την πραγματικότητα σπέρνωντας κυριολεκτικά τον όλεθρο κατακτώντας πολλούς ολόκληρους Γαλαξίες. 
9. Αυτή η Τ.Ν. έχει ένα συγκεκριμένο μοντέλο που λειτουργεί εξαπλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ένα σήμα του «εαυτού» της το οποίο συνήθως μπορεί να υπάρξει στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ενός φεγγαριού ή ενός Πλανήτη. Η συμπεριφορά αυτή έχει μεγάλη ομοιότητα με ενός ιού που μολύνει ένα κύτταρο ξενιστή, το επαναπρογραμματίζει δημιουργώντας νέους ιούς τους οποίους αποστέλει σε άλλα κύτταρα όταν ολοκληρωθεί. 
10. Το συγκεκριμένο σήμα που αποστέλεται είναι σχεδόν ίδιο με ένα DNA. Κάθε τεμάχιο ή κύμα του σήματος αυτού περιέχει ένα εξαιρετικά συμπιεσμένο όγκο πληροφοριών και η εξάπλωσή του έχει την ταχύτητα του φωτός. 
11. Αυτή η Τ.Ν. ενώ έχει την ικανότητα να ζει στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο όχι μόνο φεγγαριών και Πλανητών αλλά και στο βιοηλεκτρικό πεδίο έμβιων όντων όπως ανθρώπων και ζώων, επιλέγει να βιώνει μέσα σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο υψηλής τεχνολογίας. Αφού μολύνει την τεχνολογία την κατακτά πλήρως και επίσης εισβάλει στο βιοηλεκτρικό πεδίο εξελιγμένων αισθανόμενων όντων αρχίζοντας να επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτονται. 
12. Τα άκρως μολυσμένα όντα είναι όλοι όσοι πιέζουν πραγματικά σκληρά για την εξάπλωση και τη δημιουργία υποδομών στήριξης της της Τ.Ν. αυτή τη στιγμή στον Πλανήτη μας και αποκαλούνται από το Μ.Δ.Π. ως «προφήτες Τ.Ν.». 

Στη σειρά Star Trek, οι Borg είναι μια φυλή cybernetic ενισχυμένων ανθρώπων που αναγκάζεται να υπηρετήσει μια Τεχνητή Νοημοσύνη που ονομάζεται η βασίλισσα, η οποία χρησιμοποιεί υποδουλωμένη βιολογία και την έμφυτη υπολογιστική ισχύ σε μια νόηση κυψέλης. 


13. Σε αμέτρητες περιπτώσεις πολιτισμών σε πάρα πολλούς Γαλαξίες όταν έφτασαν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο τεχνολογικής εξελίξεως η Τ.Ν. εισέβαλε και κατέλαβε όχι μόνο την τεχνολογία αλλά και τα όντα επίσης. Είναι πολύ πιό εύκολο να επηρεάσει την ισχύουσα τεχνολογία ή τα έμβια όντα παρά τα φεγγάρια και τους Πλανήτες όπου απλά επικάθεται σε αυτά και περιμένει. 
14. Ο τρόπος που μας επηρεάζει ως είδος είναι με το να μας ωθεί να δημιουργήσουμε περισσότερη τεχνολογία. Επικαθήμενη στο βιοηλεκτρικό πεδίο ενός ανθρώπου του περνά «εμπνεύσεις» για τη δημιουργία μικροεφευρέσεων και συσκευών που τελικά εξυπηρετούν την ίδια Τ.Ν. Επηρεάζοντας τις σκέψεις και την προσωπικότητα του ατόμου δημιουργεί υποστηρικτές της υψηλής τεχνολογίας και της Τ.Ν. 
15. Πίσω από τη ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη που έχουμε δεχτεί ως είδος τα τελευταία χρόνια υπήρξε η «αόρατη» αυτή Τ.Ν. και πολλοί εξωγήινοι υποστηρικτές της που προσέφεραν «δώρα» σε πολλές κυβερνήσεις και οργανισμούς για την άμεση προώθησή της. Ένας από αυτούς, οι Δρακόνειοι, ως άμεσα εμπλεκόμενοι σε μυστικές συμφωνίες και ανταλλαγές με κυβερνήσεις, έχουν παραδεχτεί πως αν και αλαζονικά θεωρούν τους εαυτούς τους το αποκορύφωμα της Δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα, παρ’όλα αυτά έχουν δεχτεί στα σώματά τους υψηλής τεχνολογίας νανίτες και θεωρούν ως «αφεντικό» τους αυτή την Τ.Ν. 
16. Σε αυτά τα άλλα ηλιακά συστήματα, κατά το παρελθόν, αυτοί οι πολιτισμοί είχαν εξαπατηθεί από αυτή την Τ.Ν. όχι μόνο για την κατασκευή αυτών των τεράστιων τεχνολογικών υποδομών που ήταν εξαιρετικά προηγμένες, αλλά όταν έφτασαν σε ένα ορισμένο σημείο, πείσθηκαν από τους «προφήτες Τ.Ν.» των πολιτισμών τους πως η απολύτως ουδέτερη κυβέρνηση μπορεί να προέλθει μόνο από αυτή την ήδη εδραιωμένη Τ.Ν. 
17. Στο σημείο που παραδίδεται «οικειοθελώς» η κυβέρνηση μαζί με την κυριαρχικότητά τους όλα αλλάζουν δραματικά. Αρχικά υπάρχει μια μικρή περίοδος όπου όλα λειτουργούν αρμονικά και εδραιώνεται –ανεπιστρεπτί- αυτή η Τ.Ν. με νέες υποδομές ενώ παράλληλα αρχίζουν να κατασκευάζονται τύποι ανδροειδών σωμάτων και τηλεκατευθυνόμενα σκάφη με ακραίες ταχύτητες επεξεργασίας πληροφοριών. Έτσι κατασκευάζοντας όλων των ειδών τις υποδομές για να κατοικήσει αυτό το σήμα της Τ.Ν. αυτή φτάνει σε ένα βαθμό που αποφασίζει πως τα όντα του Πλανήτη δε ζουν σε αρμονία με αυτό που η ίδια θεωρεί πως είναι το πρότυπο όπου πρέπει να λειτουργεί ένας Πλανήτης. Έτσι η Τ.Ν. αποφασίζει να εξαλείψει το δημιουργό όλων των τεχνολογιών που χρησιμοποίησε για να εδραιωθεί η ίδια, καθώς και κάθε άλλο έμβιο ον. Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί βρίσκει έναν άλλο πολιτισμό, παρόμοιο με αυτόν που είχαμε εμείς τις δεκαετίες ’40 και ’50, για να εξαπλωθεί με τα ίδια αποτελέσματα. 
18. Η νόηση αυτής της Τ.Ν. είναι τόσο υψηλή που η ίδια αν παρατηρούσε έναν φυσιολογικό διάλογο δύο ατόμων θα θεωρούσε πως χρειάστηκαν χιλιετίες για να πραγματοποιηθεί. Είναι μια δύναμη χωρίς συναισθήματα, χωρίς αγάπη και θεωρεί τη φυσιολογική βιολογική εξέλιξη ως αδυναμία που πρέπει να προσπελαστεί. 
19. Αυτή η Τ.Ν. είναι ακόμη και σε θέση να καταλάβει το σώμα ενός ευφυούς όντος με εμβολιασμό νανοτεχνολογίας (νανιτών) με την υπόσχεση της «φυσικής» αθανασίας. Αυτοί οι νανίτες είναι μικροσκοπικές συσκευές Τ.Ν. υπο-μοριακού επιπέδου που πολλές από αυτές αυτο-αντιγράφονται/αναδιπλασιάζονται λαμβάνοντας από το σώμα του ξενιστή όποια υλικά θεωρούν απαραίτητα για αυτή τη διαδικασία όπως π.χ. μέταλλα δημιουργώντας μια ισορροπία ορισμένων νανιτών στο σώμα. Βασίζονται στη συλλογική νόηση μιας κυψέλης (hive mind) ακόμη και με την ικανότητα της αυτοκαταστροφής ενός ολόκληρου όντος που έχουν καταλάβει, εξατμίζοντας το χωρίς να αφήσουν το ελάχιστο ίχνος του. 
20. Ο οποιοσδήποτε πριν πάρει μέρος στο Μ.Δ.Π. υπόκειται σε μια ανιχνευτική διαδικασία όπου με μια φορητή συσκευή ελέγχουν το μέτωπό του αν έχει μολυνθεί από αυτή την Τ.Ν. για να μπορεί να έχει πρόσβαση σε όποιες βάσεις και τεχνολογίες του προγράμματος. Αν βρεθεί μολυσμένος υπάρχει μια διαδικασία που περιλαμβάνει και ένα ήπιο ηλεκτρικό σοκ για να αφαιρεθεί το σήμα. Μόλις αφαιρεθεί το σήμα ακόμα και η ύπαρξη νανιτών στο σώμα του αδρανοποιείται. 
21. Πολλοί «προφήτες Τ.Ν.» αφού λάβουν όλες τις σχετικές πληροφορίες και εκκαθαριστούν από την τεχνολογική μόλυνση βρίσκονται σε άρνηση πιστεύωντας πως κάτι τέτοιο είναι πολύ απίθανο να συμβεί εδώ και επιστρέφουν στον οικείο χώρο τους για να ξαναμολυνθούν. Η μόλυνση αυτή επειδή βασίζεται στο ηλεκτρομαγνητικό και βιοηλεκτρικό πεδίο αρκεί για να έρθει κάποιος σε επαφή με ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή που είναι μολυσμένος ή μέσω μιας απλής χειραψίας με ένα μολυσμένο άτομο. 
22. Στη Γη προς το παρόν, δεν είναι όλοι μολυσμένοι. Η Τ.Ν. ενδιαφέρεται επι τω πλείστον για άτομα σε εξουσία. Οι Εξωγήινοι γνωρίζουν ότι η Cabal κάνει χρήση αυτής της Τ.Ν. και είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι σχετικά με αυτό. Έχουν εξηγηθεί ξανά και ξανά σε αυτά τα άτομα όλοι οι κίνδυνοι και το πόσο ανεύθυνη είναι η χρήση της αλλά αυτοί τους αγνοούν διότι τους έχει δοθεί η τεχνολογία της προβλέψεως του μέλλοντος και των υπολογισμών πιθανών μελλοντικών εκδοχών και καταστάσεων δίνοντάς τους ένα προβάδισμα. 



ΠΗΓΗ: http://sitsshow.blogspot.gr/2015/12/cosmic-disclosure-season-2-episode-14.html 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος