Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ



Την περασμένη εβδομάδα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απείλησε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν ότι θα ‘’επιστρέψει την Κωνσταντινούπολη στην Χριστιανοσύνη και θα προστατέψει την Ρωσική ναυτική ασφάλεια με την απελευθέρωση των στενών των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου’’, λένε πηγές του Πενταγώνου. "Αυτό ήταν το σχέδιο ανέκαθεν και τα σύνορα θα επανασχεδιαστούν, η Τουρκία θα εκδιωχθεί από την Κύπρο και θα διαμελιστεί", πρόσθεσαν. Αυτό ίσως να είναι που ώθησε τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου να πετάξει στο Ιράν και να επιδιώξει την ειρήνη μεταξύ των Σουνιτών και των Σιιτών Μουσουλμάνων. 


Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε μια ειρηνευτική συμφωνία, αυτό θα μπορούσε να σημάνει την λήξη του σχίσματος 1384 ετών μεταξύ των δύο παρατάξεων του Ισλάμ. Αυτό είναι που ελπίζουν οι Τούρκοι για την αντιμετώπιση της Ρωσικής - Δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας που επισημοποιήθηκε, όταν ο Πάπας και ο Ρώσος Ορθόδοξος Πατριάρχης συναντήθηκαν στις 12 Φεβρουαρίου, για πρώτη σε 962 χρόνια. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο να επιλυθεί, λόγω της βαθιάς Τουρκικής ανάμειξης στο ναζιστικό πραξικόπημα που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ στις 11 Σεπτεμβρίου, 2001. Φαίνεται τώρα πως η επιλογή αυτής της ημερομηνίας για την επίθεση στις ΗΠΑ συνδέεται με το γεγονός ότι η 11η Σεπτεμβρίου 1683 ήταν η ημερομηνία που η τελευταία Τουρκική προσπάθεια να εξισλαμίσει τη χριστιανική Ευρώπη με τη δύναμη των όπλων απέτυχε. Αυτό συνέβη όταν έληξε η πολιορκία της Βιέννης μετά από μια χριστιανική συμμαχία, λίγες ώρες πριν εκραγεί ένα τεράστιο Τουρκικό όρυγμα γεμάτο πυρίτιδα που θα γκρέμιζε τα τείχη που προστάτευαν τη Βιέννη. 

Η Τουρκική σχέση με τους Ναζί έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία. Μπορεί να εντοπιστεί στον Νο3 του Χίτλερ, τον Ρούντολφ Ες, ο οποίος ανατράφηκε στην Αίγυπτο. Η δυσαρέσκεια του για τη Δύση έχει τα ίχνη της στο γεγονός ότι η περιουσία της οικογένειάς του κατασχέθηκε από τους νικηφόρους συμμάχους μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Ες ήταν επίσης μέλος Τουρκικής μυστικής κοινωνίας με αρχαίους ιστορικούς δεσμούς με τη Γερμανική Κοινωνία της Θούλης και την Ιταλική φασιστική τεκτονική στοά P2.(σ.μτφρ: Η τεκτονική στοά Ρ2 είναι η σκιώδης κυβέρνηση πίσω από το Βατικανό σήμερα). Αυτές οι ομάδες επιζητούν προ πολλού την εκδίκηση εναντίον της Δύσης για την καταστροφή των Γερμανών Αψβούργων και της Οθωμανικής Τουρκικής αυτοκρατορίας μετά από αυτόν τον πόλεμο. 

Στην πορεία προς τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και άλλες πηγές, οι Γερμανοί και οι Τούρκοι εκπαίδευσαν εκατοντάδες χιλιάδες ακτιβιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για να πολεμήσουν κατά της Βρετανικής και της Γαλλικής εξουσίας στη Μέση Ανατολή. Έστειλαν πολλούς από αυτούς τους εκπαιδευμένους μαχητές και ψευδο-μουσουλμάνους "φονταμενταλιστές" στη Σαουδική Αραβία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτή η ομάδα μεταμορφώθηκε ως Αλ Κάιντα και τώρα ISIS. 


Ο τελευταίος ελιγμός τους ήταν να κατακλύσουν την Ευρώπη με μουσουλμάνους πρόσφυγες σε ό, τι ο Πάπας έχει καταγγείλει ως ‘’αραβική εισβολή." Οι Τούρκοι, οι Σαουδάραβες, συν οι ναζιστές σύμμαχοί τους ανταπέδωσαν αυτήν την κριτική σκοτώνοντας τέσσερις μοναχές και 12 άλλους στην Υεμένη. 


Οι δράστες αυτής της επίθεσης δεν είναι μουσουλμάνοι, αλλά μάλλον λατρεύουν μια οντότητα που την αποκαλούν Μαύρο Ήλιο, αλλά που οι αληθινοί πιστοί την έχουν από καιρό γνωστή ως Σατανά.

Αυτό το σατανικό δίκτυο αποσυναρμολογείται τώρα συστηματικά, με τρόπους που είναι ορατοί ακόμη και στα ελεγχόμενα δυτικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Η άνοδος του προεδρικού υποψήφιου των ΗΠΑ Donald Trump είναι ένα βασικό παράδειγμα αυτού. Την περασμένη εβδομάδα ο Newt Gingrich, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, σε πανεθνική εκπομπή του Fox TV, δήλωσε πως οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν τρομοκρατημένοι από τον Trump, διότι ‘’Αυτός δεν είναι ένας από αυτούς ... δεν έχει περάσει από τις τελετές μύησης, και δεν ανήκει στην μυστική κοινωνία’’. 



Αυτό προκάλεσε πολλαπλές απειλές θανάτου εναντίον τουTrump, ξεκινώντας με τον Φύρερ Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, αλλά συμπεριλαμβανομένων και άλλων. 



Ωστόσο, το γεγονός είναι πως αυτήν την φορά οι Μπους είναι αυτοί που τρέχουν φοβισμένοι. Σύμφωνα με τις πηγές του Πενταγώνου, το πρόσφατο ταξίδι της κεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύριλλου στην Παραγουάη, ήταν ένα μήνυμα προς τους Μπους ότι πουθενά δεν θα είναι ασφαλείς (σ.μτφρ: Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι Μπους κατέχουν τεράστια κτήματα στη Παραγουάη στα οποία έχουν κρύψει ασύλληπτες ποσότητες χρυσού που έχουν κλέψει από το Αμερικανικό κράτος.) Ο συλληφθείς Μεξικανός άρχοντας των ναρκωτικών και παράγοντας των Μπους El Chapo υπόκειται σε στέρηση ύπνου μέχρι να συμφωνήσει να εκδοθεί στις ΗΠΑ για να καταθέσει εναντίον της μαφίας Μπους / Κλίντον, προσθέτουν οι πηγές.

Επίσης, οι ενέργειες για την πτώση της Χίλαρι Κλίντον επιταχύνονται. Η λεσβία ερωμένη και βοηθός της Χίλαρι, Huma Abedin έχει παραπεμφθεί σε δίκη και στον φίλο της (της Huma Abedin) που είναι IT (τεχνικός πληροφορικής) έχει δοθεί ασυλία με αντάλλαγμα την κατάθεσή του, ενώ συγχρόνως μια μεγάλη επιτροπή είναι απασχολημένη με ανακρίσεις διαφόρων ανθρώπων για να δουν ποιος θα κληθεί για το επερχόμενο κατηγορητήριο της Χίλαρι. Οι κατηγορίες θα περιλαμβάνουν διαρροή κρατικών μυστικών και την χρησιμοποίηση του Ιδρύματος Κλίντον σαν μυστική κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, λένε πηγές του FBI.

Μια άλλη προφανής ένδειξη ότι δεν είναι όλα ‘’ως συνήθως’’ είναι το γεγονός ότι ο David de Rothschild, επικεφαλής του Ελβετικού υποκαταστήματος της οικογένειας τραπεζικών Rothschild, είναι στο ‘’τρέξιμο’’ κυνηγημένος από την αστυνομία.


Το όνομά του David de Rothschild εμφανιζόταν συχνά στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της White Dragon Society και άλλων δυτικών μυστικών κοινωνιών, πριν από το τσουνάμι και την πυρηνική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας την 11η Μαρτίου του 2011.

Μετά από την 311, ο εκπρόσωπος του Rothchild Δρ Michael Van de Meer (aka Michael Meiring) είπε στον γράφοντα, πως η επίθεση είχε ως στόχο να αναγκάσει 50 εκατομμύρια Ιάπωνες να μετακινηθούν από την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο προς την Βόρεια Κορέα, όπου οι Ρότσιλντ σχεδίαζαν να δημιουργήσουν την νέα ασιατική έδρα τους.

Λίγο μετά τις επιθέσεις της 311, ο τότε πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Ναότο Καν δήλωσε σε μια κατάμεστη συνέντευξη τύπου στο Foreign Correspondent’s Club, ότι είχε πιεστεί έντονα μετά τις επιθέσεις να εκκενώσει την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο. Παρόλα αυτά όλο το δυτικό σώμα τύπου και όλα τα μεγάλα Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης που είχαν δημοσιογράφους εκεί, δεν αναφέρθηκαν σε αυτά τα σχόλια. Τώρα ξαφνικά, η ιστορία με τις δηλώσεις του Καν, πως είχε πιεστεί να εκκενώσει 50 εκατομμύρια ανθρώπους, είναι σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου, καθώς η 5η επέτειος αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης πλησιάζει.


Ενώ ο Rothschild διώκεται σήμερα για απάτη, είναι μόνο θέμα χρόνου, πριν ο ρόλος ο δικός του και της οικογένειάς του σε αυτό το περιστατικό μαζικών δολοφονιών, θα διερευνηθεί επίσης.

Η αποικία των Rothschild με τους εγκεφαλο-πλυμένους Ευρωπαίους, γνωστής ως Ισραήλ, είναι επίσης τώρα υπό σοβαρή πολιορκία. Η κατασκοπία των ΗΠΑ έχει πει στους Ρώσους ομολόγους της, ότι το Ισραήλ είναι ύποπτο για τη χρήση της Τουρκίας ως πληρεξούσιο, ‘’για να αποφευχθεί η ρωσική οργή", λόγω της πρόσφατης δολοφονίας του Ρώσου επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών GRU Igor Sergun. Αυτή η προσπάθεια δεν ευδοκίμησε επειδή ‘’το μόνο που πέτυχε, ήταν να συσφύξει την συνεργασία των στρατιωτικών και μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας και των ΗΠΑ ‘’ λένε οι αμερικανικές πηγές.

Για να το τονίσω αυτό, ο κορυφαίος Στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford πήγε στο Ισραήλ, στις 3 Μαρτίου και προειδοποίησε τους Ισραηλινούς να μην δολοφονήσουν τον Trump "ή οποιονδήποτε άλλο από τους καλούς’’." Τους ειπώθηκε επίσης, να σταματήσουν οποιαδήποτε διείσδυση τρομοκρατών στην Ιορδανία, το Λίβανο και τη Συρία. Επιπλέον, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden θα είναι στο Ισραήλ στις 8 Μαρτίου για να τους προειδοποιήσει να σταματήσουν τη συνεργασία τους με την Τουρκία και την Σαουδική Αραβία.

Οι Κινέζοι έχουν επίσης δείξει σε ‘’ποια πλευρά του φράχτη’’ κάθονται, θεσπίζοντας 6 ημέρες δωρεάν πρόγραμμα θεωρήσεων για την περιοχή της Σαγκάης, που περιλαμβάνει 51 χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Ρωσία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σκόπιμα εξαιρεί το Ισραήλ. Η Ιαπωνική κυβέρνηση έχει επίσης περιορίσει τις θεωρήσεις για τους Ισραηλινούς.

Εν τω μεταξύ, τα πράγματα ζεσταίνονται και στο οικονομικό μέτωπο. Η παγκόσμια ναυτιλία παραμένει στην ‘’χειρότερη ύφεση από την εποχή των Βίκινγκς’’.


Το ναζιστικό καθεστώς μαριονέτα της Ουκρανίας έχει χρεοκοπήσει και έχει γίνει δυσλειτουργικό, ενώ οι μεγάλες δυτικές τράπεζες συνεχίζουν να επιβιώνουν μέσω της δόλιας λογιστικής. Τώρα, η Καναδική κυβέρνηση έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι έχει πωληθεί το τελευταίο των επίσημων αποθεμάτων χρυσού της.


Αυτό είναι ενδιαφέρον, διότι οι Καναδοί είναι ίσως οι τελευταίοι άνθρωποι στη γη που θα ήταν πρόθυμοι να πουλήσουν χρυσό για χρεόγραφα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (των ΗΠΑ) που λανθασμένα ονομάζονται "δολάρια ΗΠΑ."

Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετίας, που είναι η παγκόσμια έδρα για τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει μεγάλο πρόβλημα. Εκ των 21 διοικητών της, μόνο 4 δεν είναι Ευρωπαίοι ή Βόρειο Αμερικανοί (υπάρχει συμβολικά ένας για κάθε μια μία χώρα, όπως η Βραζιλία, η Κίνα, η Ινδία και η Ιαπωνία). Ακόμη και η BIS μπορεί να ξεμείνει από χρυσό σε αυτό το σημείο.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει, γιατί υπάρχουν ίντριγκες στο μέτωπο του χρυσού. Οι σύμμαχοι της White Dragon Society στο Darwin της Αυστραλίας λένε πως ο στρατός των ΗΠΑ έχει 4.000 στρατιώτες εκεί που εκπαιδεύονται για "κάποιο είδος της ειδικής επιχείρησης’’. Το Darwin είναι το πιο κοντινό μέρος της Αυστραλίας στο ελεγχόμενο από την κλίκα ορυχείο χρυσού Freeport McMoRan και την ναζιστική βάση υποβρυχίων στην Παπούα. Ο στρατός των ΗΠΑ ενδέχεται να σχεδιάζει μια κίνηση σε σχέση με αυτό, υποθέτουν οι πηγές.

Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον μιας πηγής της CIA στη Νοτιοανατολική Ασία , κέντρισε μια έκθεση σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο, ότι δηλ. ο χρυσός της Περσικής βασιλικής οικογένειας στην Ταϊλάνδη μεταφέρεται στο Χονγκ Κονγκ. Η πηγή είπε πως ο Περσικός χρυσός είχε καταστεί ελαφρώς ραδιενεργός, ώστε να μπορεί να εντοπίζεται μέσω δορυφόρου και ότι η έκθεση ήταν σωστή υποδεικνύοντας το Χονγκ Κονγκ ως τον τόπο της κατάληξης του.

Οι Ασιάτες σύμμαχοι λένε πως ο Χρυσός θα διατίθεται τώρα με έκπτωση 13% από την τιμή της αγοράς για τις ελάχιστες παραγγελίες των 20 τόνων. Από την έκπτωση του 13%, το 10% είναι για να χρηματοδοτείται η νέα υπηρεσία μελλοντικού σχεδιασμού και το 3% θα είναι για τις προμήθειες, είπαν. Αποδείξεις της ύπαρξης του χρυσού υποτίθεται ότι θα δίδονται στην WDS στο Χονγκ Κονγκ, ενδεχομένως, αργότερα αυτό το μήνα, λένε οι Κινεζικές κυβερνητικές πηγές. Όταν δίδονται οι αποδείξεις, θα δημοσιοποιούνται, λέει η WDS.

Όπως όλες οι παραπάνω παραστάσεις, αλλά και οι πολλαπλές πηγές συμφωνούν, κάτι πολύ μεγάλο και Παγκόσμιο έρχεται. Πολλοί γνώστες λένε ότι θα μπορούσε να συμβεί το συντομότερο αυτό το μήνα ή τον Απρίλιο. Θα δούμε πώς ξεδιπλώνονται τα γεγονότα. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχουμε, είναι να δούμε αν κάτι συμβαίνει γύρω 24 Μαρτίου, όταν ο εκπρόσωπος της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επισκεφθεί την ναζιστική Νοτιοαμερικανική έδρα στο Bariloche, στην Αργεντινή.


Μτφρ: Γ. Βουδούρης - 2016-03-09