Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΙΜΑΜΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ: "ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"




Ανδρέας Μουντζουρούλιας  Φοιτητής Πολιτικών Επιστημών
Σοκ προκαλεί το βίντεο που μεταδόθηκε από τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας, καθώς δείχνει τον Mohamed Fouad al-Barazi, επικεφαλής ιμάμης του τζαμιού της Ισλαμικής Ένωσης στη Δανία, να δηλώνει ανερυθρίαστα πως ο στόχος των λαθρομεταναστών πρέπει να είναι ένας και μοναδικός: Η κατάκτηση της Ευρώπης.
Το τηλεοπτικό κανάλι TV2 έχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται «Τζαμιά πίσω από το πέπλο».
– Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια εποχή που «ανοίγουμε τις χώρες αυτές,» λέει ο Mohammad Fouad al-Barazi, σε μυστικές ηχογραφήσεις από το τρίτο επεισόδιο του «Τζαμιά πίσω από το πέπλο».
Ο ιμάμης στο σχετικό απόσπασμα, δίνει οδηγίες στο πως πρέπει να δρα ένας μουσουλμάνος που έφθασε στη Δανία και εξηγεί οτι οι Μουσουλμάνοι τώρα πρέπει να «κατασπαράξουν» την Δανία και την Ευρώπη.
Το βίντεο στο σχετικό λινκ που σας παραθέτουμε: http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-08-imam-paa-skjult-kamera-muslimer-er-ved-at-erobre-europa
Σύμφωνα με τους ειδικούς στα θέματα του Ισλάμ που μίλησαν στο σταθμό, μεταξύ των οποίων η καθηγήτρια Tina Magaard και ο καθηγητής Thomas Hoffmann, η ισλαμική κατανόηση του όρου «ανοικτός» σημαίνει να «κατακτήσεις» .
Σύμφωνα με την Τίνα Magaard, μερικά ισλαμικά κινήματα επιθυμούν να κατακτήσουν την Ευρώπη και έχουν την πεποίθηση ότι μπορεί να το πραγματοποιήσουν.
Αυτό υποστηρίζει και ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, Thomas Hoffmann, ο οποίος έχει μελετήσει το Ισλάμ και τα ισλαμικά κινήματα.
Ο Ιμάμης λέει επίσης στο βίντεο, ότι από τότε που ήρθε στη Δανία, πολλοί μουσουλμάνοι έχουν έρθει στη χώρα και είναι σημαντικό ότι οι μουσουλμάνοι δεν έχουν «συγχωνευθεί» με την υπόλοιπη κοινωνία.
Ο ιμάμης επίσης ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους που φτάνουν στη Δύση να μην ενταχθούν στην κοινωνία. «Όταν ήρθα στη χώρα αυτή πριν από 23 χρόνια, ήμασταν μόνο 55.000 μουσουλμάνοι. Τώρα είμαστε 300.000. Ο αριθμός των μουσουλμάνων είναι 300.000 τώρα.»
Στο παρελθόν ένας άλλος ιμάμης, ο Σεΐχης Muhammad Ayed, είχε δώσει μια ομιλία στο Τέμενος Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ στην οποία ισχυρίστηκε ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν την μετανάστευτική κρίση και να αναπαραχθούν με τους ευρωπαίους πολίτες ούτως ώστε να «κατακτήσουν τις χώρες τους.»
Το σχετικό βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Bgrc1QIDLOo
«Η Ευρώπη έχει γεράσει και έχει εξαθλιωθεί και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση», δήλωσε ο Ayed. «Σύντομα, θα τους ποδοπατήσουμε, αν ο Αλλάχ είναι πρόθυμος.»
Όπως εξηγεί ο Robert Spencer, (διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer) η έννοια της Hijrah ή τζιχάντ μέσω της μετανάστευσης, γιορτάζεται στο Κοράνι ως άξια μέσο διάδοσης του Ισλάμ σε νέα εδάφη.
«Kαι όποιος μεταναστεύει για την δόξα του Αλλάχ θα βρει στη γη πολλές θέσεις και αφθονίες,» αναφέρει το Κοράνι (4: 100). «Και όποιος φεύγει από το σπίτι του ως μετανάστης για τον Αλλάχ και σαν ο Αγγελιοφόρος Του τότε ο θάνατος θα τον προσπερνά. Και ο Αλλάχ θα είναι πάντα επιεικής και φιλεύσπλαχνος.»
πληροφορίες: speisa.cominfowars.com
Πηγή: iThesis