Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΚΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Στο άρθρο-αφιέρωμα στον φιλοισραηλινό αλληλέγγυο Αχιλλέα Πεκλάρη, με το εβραϊκό τατουάζ στο μπράτσο, ο συγγραφέας θέτει ερωτήματα για τη σχέση του πρώτου με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής!


Στο Google βρίσκουμε αναφορά στο Indymedia για τη συμμετοχή του Πεκλάρη στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής.


Σε άρθρο του ΙΟΥ της Μοσάντ του 1998(!), αναφέρεται ότι ο Πεκλάρης αρθρογραφούσε θετικά για τη Χρυσή Αυγή ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΑΘΗΝΑΪΚΉ του Σπύρου Καρατζαφέρη.

Αναφέρεται στο ίδιο άρθρο ότι η αδερφή του Πεκλάρη, Μιλένα Πεκλάρη - Μανωλά αρθρογραφούσε "τακτικά" στο έντυπο της "Χρυσής Αυγής". 


Στο Βιογραφικό του διαβάζουμε ότι εργάστηκε όντως στην "Αθηναϊκή"... "καλύπτοντας το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας (και όχι της Χρυσής Αυγής).


Σε κάποια άλλη σελίδα αναφέρει ο ίδιος ότι ποτέ δεν ψήφισε αριστερά. Αυτό βέβαια δεν τον συνδέει και οπωσδήποτε με την Χρυσή Αυγή...  Με τέτοιο παρελθόν κανονικά δεν θα έπαιρνε ποτέ βίζα για το Ισραήλ, κι ούτε θα είχε τόσο ευρεία αποδοχή σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Ούτε φυσικά θα κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια και στα γνωστά στέκια πρακτόρων του Soros όπως το Nosotros.


Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά... Και για τη Χρυσή Αυγή, και για τον Πεκλάρη. 
Είναι τελικά Χρυσαυγίτης που κατάφερε να εισχωρήσει στα κυκλώματα του Σιωνισμού; 

Είναι Σιωνιστής που κατάφερε να εισχωρήσει στα κυκλώματα της Χρυσής Αυγής; 
Ή μήπως και η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα ένα δημιούργημα του Σιωνισμού για να καπελώσει τον συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο;

Για να κάνουμε όμως μερικούς λογικούς συνειρμούς: Ο Πεκλάρης είναι γεννημένος το 1973... όλοι οι ευφάνταστοι παλαιοί "χρυσαυγήτες", στα σχόλια του αφιερώματος... και μόνο εκεί, τον θυμούνται (χωρίς καμία παρουσίαση πηγής), σαν τον νούμερο 2 της οργάνωσης από την δεκαετία του '80... δηλαδή σε ηλικία από 10 έως 16 ετών κατάφερε να αναρριχηθεί στη Χρυσή Αυγή (άτυπος αρχηγός δέκα και κάτι ετών) και να είναι και υπεύθυνος των γραφείων... Βέβαια θα μου πείτε ότι υπάρχει και η περίπτωση του Κασιδιάρη όπως και πολλών άλλων νέων που από μικρά παιδιά βρέθηκαν στη Χρυσή Αυγή και προωθήθηκαν από την ηγεσία της... Όπως και να έχει λοιπόν ένα παιδί το πολύ 15-16 ετών δεν καταλήγει μόνο του σε έναν πολιτικό χώρο... και δη ακραίο. Τα δύο αδέλφια πήγαν συστημένα στη Χρυσή Αυγή (εάν πήγαν).  

Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά σχόλια από την εν λόγω σελίδα... όλα κατά της Χρυσής Αυγής και κανένα που να την υποστηρίζει έστω και στο ελάχιστο:

  • St. G. 10/4/2016, 16:12 μ.μ.: Αρχίζουν να εξηγούνται πολλά. Τον πεκλάρη τον θυμάμαι και γω στα γραφεία της ΧΑ ήταν πάντα κοντά στον αρχηγό και έδενε και έλυνε. Συγκεκριμένα
  • Γ.Γ. 10/4/2016, 16:48 μ.μ.: Για τον Πεκλάρη τι να πούμε και τι να τραγουδήσουμε. Τότε μας έλεγε ότι οι Εβραίοι μπορεί να γίνουν σύμμαχοί μας.
  • Κ.Χρ. 10/4/2016, 17:39 μ.μ.: Δεκαετία 80 και ο Πεκλάρης ήταν ο άτυπος αρχηγός στο πόδι του αρχηγού. Μέλος του πειθαρχικού της ΧΑ με είχε κρίνει "ύποπτο ασφαλίτη" γιατί είχα πει ότι μπορεί να παραπέσει το βιβλίο παρουσιών που κράταγε η ΧΑ με ονόματα και προσωπικά στοιχεία όσων έμπαιναν στα γραφεία. Βασιλικότερος του βασιλέως ο Πεκλάρης ήταν η δαμόκλεια σπάθη στα κεφάλια μας και είχε ανάμειξη και στη σύνταξη της διακήρυξης της ΧΑ.
  • Μ. Καπ.10/4/2016, 17:54 μ.μ.: Κολλητός του Γιάννη Γιαννόπουλου και του Γιάννη Περδικάρη αλώνιζε τα γραφεία και τον τρέμανε όλοι. Ο Νικολάκης ήταν καλόγρια μπροστά του. Τι καθίκι. Μιλούσε για φούρνους και σαπούνια και του λέγαμε ότι αυτά είναι μύθοι και παραμύθια των σιωνιστών. Αν χρειαστεί γράψτε τα στοιχεία μου.
  • ΜΑΡ. ΜΑ. 10/4/2016, 21:00 μ.μ.: Ο ΑΠ κάποτε μου είπε ότι ο χρυσαυγίτης δε μπορεί σήμερα να μη δουλεύει για το Ισραήλ γιατί οι Εβραίοι είναι οι μόνοι σύμμαχοί μας. Όταν του είπα αν αυτό το ξέρει ο αρχηγός μου είπε και βέβαια και συμφωνεί. Οι Τούρκοι μόνο από τους Εβραίους μπορεί να νικηθούν. Τότε τον ρώτησα αν οι Τούρκοι πρόκειται να μας επιτεθούν και μου είπε ότι αυτό ακόμα κι αν δε το περιμένουμε πρέπει  να το επιδιώξουμε γιατί έτσι θα νικηθούν μια και καλή. Τον ρώτησα αν τύχει και δε νικηθούν ποια θα είναι η μοίρα της Ελλάδας και μου είπε 'μόνο οι Εβραίοι είναι φίλοι μας".. Εγώ έφυγα από τη ΧΑ λίγο καιρό μετά και από τότε είχα μια αίσθηση ότι η ΧΑ έπαιχε άλλο ρόλο από εκείνο που έδειχνε.
  • Π.. Ψ. 10/4/2016, 21:12 μ.μ.: Θα μπορούσε να σας πει πολλά ο Γιάννης Γιαννόπουλος για το ρόλο του Πεκλάρη στην ίδρυση και στήριξη των γραφείων της ΧΑ. Ήταν αυτός που καθιέρωσε το βιβλίο εισόδου με τα ονόματα και τα προσωπικά στοιχεία όσων έμπαιναν στα γραφεία. Ο Γιαννόπουλος είχε αντιδράσει.
  • Ζέτα Λ. 10/4/2016, 22:48 μ.μ.: Διάβασα παλιά στο indy ότι ο συγκεκριμένος ήταν γνωστός για τη σχέση του με τη ΧΑ αλλά ήταν πάντα δικός τους. Δε μπορώ να θυμηθώ link.
  • Μ. Βοι. 11/4/2016, 06:28 π.μ.: Ο λόγος που εγώ έφυγα από τη ΧΑ ήταν το βιβλίο επισκεπτών που κάθε φορά που πήγαινα στα γραφεία με φακέλωναν. Είχα ρωτήσει τον Αχιλλέα γιατί γίνεται αυτό και μου είπε 'για λόγους ασφαλείας γιατί εσύ μπορείς να μας τινάξεις στον αέρα'. Μετά έμαθα ότι αντίγραφο του πήγαινε καθημερινά στη προστασία καθεστώτος της ΓΑΔΑ. Δε ξέρω πια τι να πω για όλη τη κατάσταση που θυμίζει τρελοκομείο. Μπήκα στο λογαριασμό του και μου φάνηκε το ίδιο παρανοϊκός και χωρίς σκοπό ζωής όπως και παλιά. Απλά τώρα δείχνει να περνάει καλά ανάμεσα στα αραπάκια του.
  • Ι. Περ., 11/4/2016, 09:23 π.μ.: Το άρθρο αυτό συγκλονίζει γιατί είναι ο καθρέφτης της ψυχοπάθειας ενάντια σε κάθε αυτονόητα από το μέσο "αντίφα". Τον εν λόγω τον γνώρισα και πριν από τον ίδιο την αδελφή του. Παιδιά μιας κλασικής ακροδεξιάς οικογένειας με κόμπλεξ κοινωνικής περιθωριοποίησης και αβεβαιότητα αποδοχής τους από το κοινωνικό περίγυρο. Πλάσματα ανεμόμυλοι που θα μπορούσε ο καθένας ή να βοηθήσει ή να καταστρέψει. Η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος ήταν (όπως και είναι) ανίκανοι να βοηθήσουν και να τους εξηγήσουν ότι η πατρίδα και το έθνος είναι ο αυτονόητος ιστός για να αναπτυχθεί ο κάθε πολίτης χωρίς ακρότητες και μίση. Η Μιλένα κι ο Αχιλλέας αν και στήριξαν πολύ το Μιχαλολιάκο να στήσει το μαγαζάκι του τελικά κερδήθηκαν από τον αντίπαλο που φαίνεται τους εξασφάλισε και τα προς το ζην και τους έδωσε και λόγο ύπαρξης. Συμβαίνουν αυτά. Το ζητούμενο είναι αν βρέθηκαν με δική του πρωτοβουλία στη ΧΑ ή σπρωγμένοι και όπως αναπολώ το παρελθόν εκείνο βλέπω ότι σπρώχτηκαν γιατί όλες οι ενέργειές τους και στάσεις τους έδειχναν κατευθυνόμενες. Και γι αυτό πιστεύω ότι και η ΧΑ φτιάχτηκε με διάφορους Πεκλάρηδες από εκείνους που δε πολέμησε ποτέ... έτσι που να μη τους πολεμήσει και να τους υπηρετεί με το τρόπο της όπως τους υπηρετεί θέλοντας ή μη.


Εάν λοιπόν σπρώχτηκαν να πάνε στη Χρυσή Αυγή, από ποιούς και για ποιο λόγο; Από την άλλη... η αδερφή του που εμφανίζεται να είναι ή να ήταν (τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της δεκαετίας του '90) "τακτική" αρθρογράφος της Χρυσής Αυγής... είναι/ήταν τόσο τακτική, που δεν εμφανίζεται ούτε ένα άρθρο της στο διαδίκτυο... Βέβαια μπορεί να μη αρθρογραφούσε με το όνομά της, αλλά να χρησιμοποιούσε παρωνύμιο... ή να υπέγραφε απλά - για λόγους ασφαλείας - με τα αρχικά της δηλαδή Μ.Π. 

Εάν μαθευτεί ποτέ η αλήθεια ...μακάρι να τη μάθουμε ...θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι ΙΟΙ πάντως που έχουν καταγράψει όλους όσους κινήθηκαν στον πατριωτικό χώρο... δεν θα τον ανέφεραν κι αυτόν και την αδερφή του τυχαία... Ίσως να αναφέρθηκαν λόγω του ότι ήταν τα δικά τους παιδιά που "σπρώχτηκαν" στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Άλλωστε μόνο από κάτι Πεκλάρηδες θα μπορούσαν να συλλέξουν τις χρήσιμες γι' αυτούς πληροφορίες για τα εντός του οίκου της Χρυσής Αυγής.