Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ




Μ΄ ένα ανυπόγραφο Δελτίο Τύπου, το οποίο μας δηλώνει το πόσο πολύ προσεύχονται εκεί στην παραλιακή, εμφανίστηκαν και πάλι τα γιουσουφάκια του Sir Paul. Ζητούν εμμέσως τη σύγκλιση της Ιεραρχίας, για ένα θέμα τόσο σοβαρό όσο αυτό της επίσκεψης των Βαρθολομαίου και Φραγκίσκου του Αργεντινού, εξ Βατικανού.

Βρε θεομπαίκτες ένα μήνα πριν στην έκτακτη Ιεραρχία του Μαρτίου τι κάνατε; Συζητούσατε για το αν του χρόνου θα έχετε καλοριφέρ για να ζεσταίνετε τους κώλους σας και λεφτά για να νοικιάζετε τεκνά; Ουστ ρε!!!


Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από την τελευταία Ιεραρχία, της διεφθαρμένης συμμορίας του Ιερωνύμου. Και ενώ όλα τα λαμόγια γνώριζαν πως συγκεκριμένος Μητροπολίτης ήδη ετοίμαζε την επίσκεψη των Βαρθολομαίου και Φραγκίσκου στη Λέσβο, τώρα το παίζουν αντί Οικουμενιστές και Ορθόδοξοι ζηλωτές.

Για τα χαΐρια του Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλου μιλώ και γράφω συχνά. Αποτελεί κλασικό παράδειγμα θρασύδειλου θεομπαίκτη ο οποίος ενώ γνωρίζει την αλήθεια, άλλα λέει το πρωί και  άλλα το βράδυ. 

Ο Γλυφάδας Παύλος μάλιστα ήταν από αυτούς που παρέστησαν στην πανηγυρική χειροτονία του νέου πασά Καρπενησίου Γεωργίου, μαζί με άλλους δήθεν επαναστάτες «αγίους» όπως ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Ναυπάκτου Ιερόθεος Βλάχος, επιβραβεύοντας έτσι με την παρουσία τους την επιλογή του διεφθαρμένου Ιερωνύμου. Οι φωτογραφίες από την σεπτή εκδήλωση αδιάψευστος μάρτυρας. Στη συγκεκριμένη μάζωξη των «αγίων» παρών και ο Μητροπολίτης που «κανόνισε» την επίσκεψη.


Και αφού όλα έγιναν όπως τα σχεδίασαν οι «άγιοι» έστησαν ημερίδες για την «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο», έκαναν δηλώσεις, έλαβαν συγχαρητήρια και επιβραβεύσεις και στο τέλος ήρθαν τα Δελτία Τύπου για την απόβαση της τριάδας της συμφοράς στη Λέσβο. Ωστόσο ο Μητροπολίτης της παραλιακής δεν είχε ούτε κατ΄ ελάχιστο το θάρρος να προσυπογράψει το σχετικό Δελτίο Τύπου, φοβούμενος τον προδότη Λιάπη και το «εγγονάκι» του, αφήνοντας τα γιουσουφάκια του να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.


Όταν τύποι σαν τον Sir Paul μιλάνε για προσευχή και σχολιάζουν αρνητικά, θέματα για τα οποία θα έπρεπε να είχαν κρατήσει εντελώς διαφορετική στάση, το μόνο που συμβαίνει είναι να μας εξοργίζουν ακόμα περισσότερο, αποδεικνύοντας συνάμα ποιο είναι το αληθινό τους πρόσωπο. Να πως επίσης πως ο Γλυφάδας Παύλος γνώριζε από τις αρχές του 2015, το πώς θα ετοιμαζόταν η «Αγία και Μεγάλη Σύνοδος», και παρόλα αυτά δεν έπραξε και δεν είπε το παραμικρό. Ας διαψεύσει πρώτα αυτά κι εδώ είμαστε, του έχω απαντήσεις για όλα όσα τον αφορούν, αυτόν αλλά και τους «αγίους» αδερφούς του, ανθέλληνες και θεομπαίκτες που το παίζουν επαναστάτες, και δηλώνουν τη δήθεν αντίθεσή τους σε όλα αυτά που οι ίδιοι συμφώνησαν στο να γίνουν. Το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό: Τον δεσπότη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς._