Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΛΛΟ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!




Βγήκε σήμερα το πουλέν του Ομπάμα, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, ο Νορβηγός Γιενς Στόλτεμπεργκ, και δήλωσε χωρίς ντροπή ότι άλλο οι Ρωσικές παραβιάσεις στην Τουρκία κι άλλο οι Τουρκικές στο Αιγαίο!!

Το τερμάτισε δηλαδή ο Νορβηγός!!!

Επειδή όμως γνωρίζετε ότι αναζητώ τα πράγματα σε άλλα επίπεδα, να σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα για να καταλάβετε τις εστί Στόλντεμπεργκ!

Πράγματα που η δουλοπρέπεια στη χώρα μας δεν επιτρέπει στην δημοσιογραφία να τα εξηγεί! Εχουμε και λέμε λοιπόν!

Φαντάζεστε ότι το ΝΑΤΟ και ο Ομπάμα θα έβαζε έναν δεξιό πολιτικό στο τιμόνι της "Συμμαχίας" (εδώ γελάμε!);;

To κελεπούρι αυτό στα νιάτα του ανήκε μαζί με την αδερφή του Καμίλα, στην οργάνωση νεολαίας του "RED GROUP", ενός σχηματισμού που ήταν καθαρά Μαρξιστικός-Λενινιστικός!!!

Μάλιστα στα νιάτα του μαζί με τους φίλους του έσπαγαν με πετρες τα τζάμια της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Οσλο με αποτέλεσμα να συλληφθουν πολλοί φίλοι και σύντροφοι του, γιατί δεν τους άρεσε ο Πόλεμος που έκανε η Αμερική στο Βιετνάμ!!!!! (Θα καταλάβετε την ειρωνεία μου στη συνέχεια)

Περιμένετε όμως δεν τελείωσα ακόμη με το μπουμπούκι αυτό ...

Την περίοδο 1990-1992 είχε γίνει αρχηγός του Εργατικού κόμματος στη Νορβηγία! Τότε είχε πολύ συχνές επαφές με έναν Ρώσο διπλωμάτη και μεγαλο-πράκτορα της KGB !!! Είχε μάλιστα ο Στόλντεμπεργκ, την κωδική ονομασία "Στέλκοβ" και φέρεται να έδινε πληροφορίες στην KGB μέχρι που τον μπουζούριασε η Μυστική Αστυνομία της Νορβηγίας και "κάηκε" !!!

Αυτό το μπουμπούκι αργότερα, έγινε Πρωθυπουργός της Νορβηγίας πρώτη φορά το 2001 και δεύτερη φορά από το 2005 ως το 2013.

Επι των ημερών του έγινε η επίθεση του τρομοκράτη Μπρείβικ που εν πολλοίς του κόστισε την Πρωθυπουργία!

Και μόλις τον έστειλε ο λαός της Νορβηγίας τον προσέλαβε ποιος λέτε?

Το ΝΑΤΟ !!!

Δηλαδή η Συμμαχία προσέλαβε εναν Μαρξιστή-Λενινιστή πρώην πρακτόρι της KGB που πετούσε πέτρες στις Πρεσβείες και έκανε πορείες και διαδηλώσεις κατά του ΝΑΤΟ και της Συμμαχίας και μαζί με την αδελφή του πολεμούσαν κατά των επεκτατικών βλέψεων της Αμερικής στη Βόρεια Θάλασσα!!!!! Πόσα θαυμαστικά να βάλω ακόμα!!!!!!!!!

Τρελό ε;

Οχι και τόσο θα σας πω! Και θα αναρωτιέστε φυσικά το γιατί!

Γιατί πολύ απλά, το φρούτο αυτό, παρέλαβε μια χώρα με σχεδόν μηδενικό ποσοστό επί του ΑΕΠ για στρατιωτικές δαπάνες και την παρέδωσε ως ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΤΗ σε ποσοστό του ΑΕΠ επί αμυντικών εξοπλισμών παγκοσμίως!

Δηλαδή, από κομουνιστής πολέμιος του ΝΑΤΟ, μετέτρεψε την χώρα του σε νουμερα ένα πελάτη της Συμμαχίας!

Τι δεν καταλαβαίνετε λοιπόν;;;;

ΥΓ

Ελπίζω ΚΑΙ σήμερα να σας βοήθησα να καταλάβετε κάποια σημαντικά πράγματα για πρόσωπα που ασχολούνται με την Ελλάδα αλλά εμείς εδώ, δεν γνωρίζουμε το παραμικρό γι αυτούς!!

Kαι θα το κάνω πολύ τακτικότερα φίλες και φίλοι μου!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ