Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΑS, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ AVAAZ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!




Λίγες μόνον ώρες μετά την κατηγορηματική άρνηση του Π. Καμμένου, υπουργού «Εθνικής Άμυνας» του μπολσεβικιστάν που χάριν ευφωνίας αποκαλούν ακόμη Ελλάδα, πως δεν παραχωρείται Εθνική Ανεξαρτησία και κυριαρχία από την μετατροπή της Frontex σε Ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή, η MOAS, καταργώντας ουσιαστικά το Ελληνικό Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό, μην τηρώντας ούτε τα προσχήματα και την απόφαση της συνόδου κορυφής στις 18 Δεκέμβρη, ώστε να υπάρχει έστω μια τυπική διαδικασία επικύρωσης της μετατροπής της Frontex, ήδη ετοιμάζεται, με το ένα πλοίο της να βρίσκεται στα ανοιχτά της πόλης της Μυτιλήνης, να αναλάβει δράση στην ημερομηνία που έχει εξαγγείλει, στις 18 Δεκέμβρη, δoκιμάζοντας το υπερσύγχρονο, ιδιωτικό κατασκοπευτικό UAV, που θα καταγράφει συνομιλίες και θα φωτογραφίζει τα πάντα στο Ανατολικό Αιγαίο, αφού η περιοχή που θα κινείται αγγίζει τα 14 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Τουρκίας…


Στο άρθρο μας, πριν λίγες ημέρες, ρωτούσαμε:
  • Ποια είναι η MOAS (Μigrant Offshore Aid Station) που εξαγγέλλει πως θα αρχίσει επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στις 18 του Δεκέμβρη;
  • Θυμίζουμε πως στις 18 Δεκεμβρίου η σύνοδος κορυφής θα είναι ακόμη σε εξέλιξη, δεν θα έχει ψηφιστεί δηλαδή η απόφαση παραχώρησης της Εθνικής μας κυριαρχίας στην Frontex, ή όπως θα λέγεται, «Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή» υπό το πρόσχημα της «ελληνικής ανικανότητας να φυλάξει τα σύνορα της Ευρώπης, προσφέροντας έρευνα και διάσωση σε εκείνους που πνίγονται».
  • Γιατί ιδιώτες και κυρίως ξένοι, δεσμεύουν ένα μεγάλο κομμάτι του Αιγαίου, περίπου 12-14 μίλια μακρύτερα από τα παράλια της Τουρκίας όπου πνίγονται οι λαθρομετανάστες, επιβεβαιώνοντας την «ανοησία» του Γιούνγκερ; 
  • Με ποια άδεια και από ποιον θα γίνονται αυτές οι «επεμβάσεις» σωτηρίας;
  • Έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο έχει δικαίωμα να κάνει ΜΟΝΟ το Πολεμικό Ναυτικό! Τι απαντούν οι Έλληνες Αξιωματικοί επ’ αυτού; 

Κατά τους ιδρυτές, στο site τους, η MOAS είναι μια ΜΚΟ που ανήκει σε ανθρώπους βιτρίνα, ενώ από πίσω βρίσκεται η Γερμανική OGI, η Schiebel Caritas Germany, η Unique Maritime Group και η Avaaz.org.

Η OIL & GAS INVEST AG με έδρα τη Φρανκφούρτη είναι μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες της αγοράς πετρελαίου και χρηματοδοτεί τις δραστηριότητες της MOAS SCHIEBEL ELEKTRONISCHE GERAETE GMBH με έδρα την Βιέννη, η οποία είναι πρωτοπόρα εταιρεία στην ανάπτυξη αμυντικού υλικού τεχνολογικών εφαρμογών UAV.

Είναι κατασκευάστρια και προμηθευτής-δωρητής του εξοπλισμού που φέρει το πλοίο το οποίο πλέει στα Ελληνικά χωρικά ύδατα της MOAS M/V PHOENIX με το κατασκοπευτικό (!!!) UAV Camcopter S-100 αξίας – χωρίς τα εξτρά – πάνω από 2.000.000 ευρώ.

Η Deutscher Caritasverband e. V. Karlstraße 40 D – 79104 Freiburg im Breisgau πρόκειται για τον γνωστό Καθολικό Σύνδεσμο Γερμανίας.

Η Unique Maritime Group (UMG), εταιρεία με έδρα τα UAE (Sharjah – UAE) P.O. Box: 42505, Plot 1D/07A, Near Roundabout 3, Hamriyah Free Zone, Sharjah, U.A.E.και βάση στο Qatar – Unique System TR & ENG WLL P.O. Box: 31906 Doha Qatar, όπου εξειδικεύεται στην παροχή των offshore και onshore υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης και ενοικίασης εξοπλισμού για καταδύσεις, υδρογραφικά, ωκεανογραφικά.

Και η Avaaz είναι η MKO που χρηματοδοτεί ο Σόρος και που ήδη κερδοσκοπεί στην Μυτιλήνη: