Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΜΩΡΕ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!
Η μέγιστη πλάκα είναι οι ημέτεροι δορυφόροι της «Πρεσβείας», οι «αρχηγίσκοι», που υιοθέτησαν το πολιτικό πρόγραμμα των «πραξικοπηματιών», περί «Κράτους Δικαίου» και απαιτούν από τον Ταγίπ «να παραδώσει τα κλειδιά» στην αμερικανική πρεσβεία.
Τα αμερικανόπαιδα είναι υπέρ της «αμερικανικής Δημοκρατίας». 

Οι τενεκέδες τουρκολόγοι, καθηγητές, αναλυτές, παπαγάλοι, μεταδίδουν ότι τους πουν οι πηγές τους για το… «τρελλό φορτηγό». 

Ο Ταγίπ, δεν «έστησε» κανένα πραξικόπημα. Η «ισλαμιστική φράξια» μέσα στο στράτευμα, υποστηριζόμενη από τη Σαουδική Αραβία και τους «Τζιχαντιστές» του ΝΑΤΟ, πρωτοστάτησε στο πραξικόπημα, για το οποίο έδωσαν πληροφορίες στην ΜΙΤ ακόμα και οι Ρώσοι. 

Ο Ταγίπ, επομένως μπορούσε να το αποτρέψει με προληπτικές συλλήψεις αλλά προτίμησε να το «επισπεύσει» διαρρέοντας πληροφορίες για «καρατομήσεις» στις επικείμενες κρίσεις. 

Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ όπως σας είπα μόνο εγώ από την αρχή ήταν μέχρι τα μπούνια στο κόλπο. 

Η βασική μονάδα των πραξικοπηματιών στην Κωνσταντινούπολη ήταν το Τρίτο Σώμα το οποίο ανήκει στην επιχειρησιακή δομή του ΝΑΤΟ. 

Ο Ταγίπ, ήταν απόλυτα έτοιμος, και είχε σχηματίσει και τις ομάδες της «πολιτοφυλακής» του ΑΚP , (Adalet Kalkınma Partisi), που θα πρωταγωνιστούσαν στο ολονύκτιο λαϊκό χάπενιγκ. 

Ο «ισλαμιστής» Ταγίπ, τα βρήκε με ορισμένους «οθωμανικούς κεμαλικούς» αξιωματικούς και ουσιαστικά συμμάχησε με το «λαϊκό Κράτος», κατά του φιδιού που ο ίδιος έτρεφε. 

Ο διωγμός της «παράλληλης δομής» στο στρατό και τη δικαιοσύνη ανησύχησε το μέγα χορογράφο που έβαλε μέχρι και τη Φώφη, (τη γάτα του), να κλαίει. 

Πίσω από το πραξικόπημα βρίσκονται όλοι όσοι ανησυχούν για την αλλαγή πολιτικής στη Συρία και την μείωση της έντασης στη Μαύρη Θάλασσα. Με αυτούς είναι και τα "δημοκρατικά", φιλοαμερικανικά "ελληνικά" πολιτικά κόμματα.
(Οι δορυφόροι της Πρεσβείας). 

ΥΓ.Τα άλλα, αφήστε τα στους τροφίμους της Πρεσβείας. Θα σας τα εξηγήσουν.....